Přejít na výpis diskuzí
Bostonské pití čaje podle tvůrců Assassin's Creed III
27.9.2012 | Petr Poláček
27 příspěvků
-
Ne,za indiány byl převlečenej ten čaj
-
V rámci reálií AC budou v těch bednách jistě schování zlotřilí templáři. Ti taky stojí za každou levárnou, co se kdy na světě stala! *15*
-
Tohle prolinani historie s fikci se mi hodne libi.
Metal Gear Solid je v tomhle taky dobrej. -
Meh, neměli bejt převlečení za indiány? Ti co vyhazují ten čaj?
-
-
Měli no, to je to zjednodušování....
-
-
Těch posledních pár vět beru zpět pokud ubi nejsou denmenti a opravdu si s PC verzí daj víc práce. Na tesselaci jim kašlu a fakt doufam že vyšší rozlišení udělá svý. Soft shadows a podobný blbosti.
-
nn divné by bylo kdyby to bylo bostonské pitý vodky
-
-
odpověd na magister peritium před třemi minutami
-
-
ty vole já si koupil speciální edici a co nefunguje ty vole
-
Nice kopírování zing.cz jen tak dál kopíráci navíc na zingu mají ještě plus 5 videí *10* *10* *16* *16*
-
-
A co znamená asi tohle u toho článku 26.9.2012 17:20 jinak myslím ten článek s pěti videi.
-
-
A navíc tam nejsou retardovaní trolové takže games.tiscalli die in hell. *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Tak ted vime, ze kecas, protoze jsi tam ty.
-
-
-
Ale prosím. Žádný herní web se špetkou rozumu nekopíruje od Zingu.
-
tady to měli o hodinu dřív ty hňupe...
-
-
Pochop, že lidem, co to v hlavě jebe, neají rozlišovací schopnosti.
-
-
-
Jeste chvilu a muzem si z tech videi co s*re Ubisoft snad kazdej den poskladat celou hru *11*
-
Bože tak nahypovanej sem byl jen u hl2,Crysis, a witchera 2 :D Už to kurňa vypusťte do světa a ušetříte za videa ! Těch pár videí v tenhle moment stejně nezajistej víc prodejů a lidi jako já se stejně utlučou aby to už mohli hrát.
Je to divný, když sem nikdy po AC tak neprahl a najednou udělaj Frontier a já se z toho můžu po... Prostě svět v RDR mě uhranul :) Jen doufam že na pc to bude hezčí , a dislikujte jak chcete ale ty stromy a stíny jsou otřes a zároveň je to boží. Jako je dnes ve zvyku tak bych uvítal FRONTIER HD TEXTURE PACK *16*