Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu, co proti ní máte. Prostředí mi přišlo nádherné, soundtrack je boží, hratelnost mi přišla dobrá, crafting byl dost dobrý. Buď je autor permanentně zdrogovaný, nebo hru vůbec nehrál. Já tomu dávám 9/10. Ano, hrál jsem už pár lepších her, ale tahle mi přišla jako výborná. Autor je idiot, když se mu grafika hry nelíbí.
  • Zdravim tak hru som sice ešte nedohral menši problem so zaverečnym bossom ale zatial mam z hry najlepši zažitok premna osobne hra na 1 notku pribehovo určite dufam že bude aj pokračovanie snad :) a držim palce hračom suboje su veru hard sice to hram na medium ale mam dosť fu :D
  • Tak dohráno a osobně bych to viděl tak někde mezi 6-7/10...vcelku jsem se bavil ikdyž samozřejmě tahle hra neni TOP zázrak,na který se bude vzpomínat, ale autoři se snažili o originalitu, a to se počítá.kupodivu mi na celé hře nejvíc vadila grafická stránka,hlavně prostředí působí velmi sterilně a nedetailně a výhledy do dálky prakticky neexistují a nebo vypadají opravdu odporně,celé to prostě vypadá tak nějak divně, až na modely postav, které jsou jakž takž, ale ty jsou zase strašně rozanimované. Soubojový systém také neni dokonalý, ale dá se.A k tomu "fuckování" ty co to haní tak si asi nevšimli detailu, že takle hovoří hlavně žoldáci a k těm to přeci sedí! Ostatní postavy nefuckují a mluví normálně každá podle svého charakteru.Rozhovory a příběh se mi naopak docela líbily pro svou originalitu a syrovost i vtip.
  • Holldir
    Hra je to pěkná až na několik detailů nad kterými mi rozum zůstal stát. V aktu tři ve chvíli kdy má porazit tři konkubíny a poté jednu hlavní. Hrdina má sehnat krystaly pro výrobu amuletu jenž oslabí nepřítele. Jenže neoslabí. Nějak nefunguje. Možná bug hry kdo ví. Bylo řečeno, že ty tři konkubíny má sílu sundat takže ten amulet ani nepotřeboval. Po zabití oněh tří oslabí tu hlavní. pak je tam ještě jedna věc kterou jsem jaksi nepochopil. Hráč jde ke vstupu do další části hradu ale nemůže jelikož mu brání konkubína. A jelikož jediná kterou nemůže porazit hned je ta hlavní a to je problém protože některé jsou v části kam hráč nemůže protože mu překáží ta první. Nevím co si mám o těchto zásadních chybách myslet. Podle mě jako pěkná hra, ale dost posraná v této fázi hry...
  • Bound by Flame je totálně dobrá hra-- asi jako Skyrim. tak nechápu co proti ní máte :DDD
  • Z této recenze jsem se dozvěděl jednu věc. Že autor buď jede na hodně silných drogách, nebo tuto hru vůbec nehrál. Hra je propracovaná do každého detailu, je přehledná, nic jí nechybí, charakteristický hrdina + démon, který má opravdu vtipné postřehy. Autor by se měl nad sebou zamyslet a dělat svou práci pořádně a když už chce kritizovat tak aspoň tu hru na půl hodinky zapnout ;).
  • Osobně, mě bound by flame baví mnohem více než například Dragons Dogma, a to o dost
  • Ach jo, zase recenzent čekal další Skyrim a nedostal ho... Já jsem čekal akční RPG a také jsem ho dostal. Holt když není potřeba nasazovat koupací čepice kvůli silnému vydavateli či herní komunitě, to se to pak kope.
  • Tak musím trochu upravit svůj původní názor (někde hodně vzadu v diskuzi), po dohrání musím říct, že mi moc dlouho optimismus nevydržel a dohrál jsem tuto hru víceméně "z povinnosti".
    Hra je strašně strohá - a to jak prostředím (jeho obsahem, rozsahem a zpracováním), tak postavami (jejich hloubkou, (ne)propracovaností, zajímavostí..se všemi NPC jste se už setkali v jiných hrách, akorát měli teda jiné jména), hratelností a nakonec i příběhem.
    Bound by Flame postrádá jakoukoliv originální myšlenku, vše je obšlehnuto a dialogy byly místy až k smíchu.
    Jo a např. obchodníci jsou v této hře úplně k ničemu, slouží pouze jako zdroj XP v rámci pár jejich questů, ale jinak jsem od nich nepotřeboval nikdy cokoliv koupit (stejně jsou šíleně předražení). Mnohem lepší a levnější je si vše vyrobit/najít sám.

    Abych jen nekritizoval, tak místy hra byla i zábavná, líbil se mi i systém craftování - i když úplně dokonalý taky nebyl. A taky hra obsahuje jednu, či dvě hodně dobré skladby - zbytek je přinejlepším průměr.

    No abych to shrnul, tak ze svého původního hodnocení (7/10) musím jít dolů..kdybych přimhouřil obě oči, tak by to mohlo být na 6/10, ale to opravdu maximálně a spíš bych inklinoval k průměrné známce.
    Za aktuální cenu hra rozhodně nestojí - možná jako jednohubka za 200-300 Kč ano, ale za 999 Kč nedostanete ani zdaleka adekvátní protihodnotu.
    Bohužel.. *9*
    • Ještě k tomu "dialogy byly místy až k smíchu." - to myslím bohužel v tom špatném slova smyslu. Sice se tvůrci v dialozích pokoušeli o humor, ale v mém případě se jim to teda nepodařilo snad ani jednou..šlo o vtípky, které by vyvolaly zvednutí obočí snad i na základní škole. *7*
  • f

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit