Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

    Je hezké koukat, jak se japonská kultůra rozléza po světě a pomalu ovlivňuje i náš západní svět. (Vývojáři BF.D. jsou z Kanady.)

    To Japonci jsou totiž experti na praktiku, kde téměř libovolnou věc tranformují různými gender bender technikami na waifu (nebo husbando) postavy.


    Hunduistický bůh Shiva, též známý jako Ničitel?? Pro japonce Waifu materiál! (The God of Highschool)

    USS bitevní loď třídy Colorado?? Pro japonce Waifu materiál! WTF?! (Kantai Collection)

    Zvířata, jako třeba had?? Pro japonce Waifu materiál! (Monster Musume)

    • nightborne

      A třeba taky celá řada titulů, kde takhle fungujou vyloženě ty zbraně - z hlavy třeba Noragami. Proto taky v recenzi píšu, že to neni žádnej původní nápad =).

      A God of Highschool je boží, akorát teda původně ne japonská záležitost. Takže to prohlášení můžeš rovnou vztáhnout i na Korejce ;).

      • Derp_1337

        Jj, to jsi napsal trefně, že ty zbraně měnící se na postavy není zrovna nic přelomového.


        Haha, s těmi korejci máš pravdu. Ta japonská kultůra k ním už protlačila asi už dost dávno. Přece jenom to mají blíž 😎. GOHS je vskutku jedno z jejich (nej)lepších děl.

        • nightborne

          Rozhodně. Ale když zmiňujeme korejskou manhwu adaptovanou do kvalitního anime, nemůžeme jedním dechem nedodat i Tower of God a Noblesse =).

          • Derp_1337

            True story. Předpokládám, že tohle zná snad každý divák anime.


            BTW: I když se musím přiznat, že art style mi u ToG anime moc nesedl. První jsem četl manhwa a zvykl jsem si na vizáž postav a v porovnání s tím japonské anime už působí dost odlišně a není to ono. Zajímavé že anime GOHS s tím problém nemělo a vizuální styl byl velmi podobný manhwa předloze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit