Přejít na výpis diskuzí
Brány Skeldalu 3: Sedm mágů - recenze mobilní verze
7.3.2016 | Aleš Smutný
182 příspěvků
-
Skoda ze hned na zacatku nejdou sebrat itemy, takze se clovek nedostane dal skrz prvnich 10.sekund ...
-
-
Tuhle trapnou chybu uz mame opravenou a bude to v pristim updatu. Prozatim postaci poodstoupit o policko a pri sbirani se nekrcit.
-
-
Super, tak to zas vyzkousim. Diky.
-
-
-
Naštěstí ne, souboje jsou tahový.
Což je reakce na tNRevana :) -
Je to hratelnostne podobne Grimrock?
-
-
To by mě taky zajímalo.... Grimrock 2 je VÝBORNÁ hra a uži jsem si ji jak málo kterou.
-
-
Uvažuje se o verzi pro Windows Phone?
-
-
Nemyslím, že o tom uvažují. Pro Window Phonisty bude asi jen PC verze na Steamu.
-
proc tu porad nekdo vytahuje mrtvou platformu...
-
-
Ani zdaleka není mrtvá a kdo používá mobil i na práci(a pracuje ve windows pod stejným MS účtem) zatím neexistuje nic lepšího a naopak s příchodem upgradu na desítky teprve ukáže, jak není mrtvá, zvlášť jestli rozeběhne i androidí a os aplikace
-
-
Nerozbehne, to je dalo u ledu:)
-
-
no osobně by mi stačil "jenom" ten steam, ale na přenosné hraní mám 3ds, mobil je pro mě hlavně pracovní nástroj, i když některé hry tam taky mám hlavně bojovky jako king of fighters a streetfighter, které vyšly na mobilní wokna zadarmo, no a pak věci jako escape hry, které jako jeden z mála žánrů mají na mobily opravdu smysl, narozdíl třeba od stříleček - pokud teda sebou nechce člověk vláčet ještě gamepad
-
-
-
Tak když jí pořád někdo vytahuje, asi není mrtvá :)
-
-
-
Brány Rohlíků.
-
Dlouhá hra která není f2p. To se dnes nevidí a navíc český. Supr.
-
Rohlíka nemám rád a první Skeldal mě - přes povedené grafické zpracování - moc nebavil, hlavně kvůli mizernému příběhu a vyprávění.
Dungeonů ale není nikdy dost, takže si určitě koupím PC verzi. -
-
Taky preferuji housky.
-
-
Vypadá to hrozně, ale když už jsme u toho, doporučte nějakou dobrou hru na Android *3*
-
-
Používej jiný nick, nulo *11*
-
-
Hmm, tak než sem dopsal ten koment, tak si dostal 60 mínusů. V 1 ráno. *15* Kvalitní deme*t...
-
-
KOTOR, Baldurs Gate, Icewind Dale, Avernum, Avadon, Geneforge
-
-
Avernum je na androidu? *8*
-
-
Fallout Shelter, Goat Simulator, Kingdom Rush (3 hry), Lara Croft Go, OpenTTD, Sorcery! (saga), Townsmen, Worms 2 Armagedon, Warship, WarLight
to jsou aspon me a tzv offline hry
-
-
Cool Skeldal si to dává na Pána *5*