Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skoda ze hned na zacatku nejdou sebrat itemy, takze se clovek nedostane dal skrz prvnich 10.sekund ...
    • Tuhle trapnou chybu uz mame opravenou a bude to v pristim updatu. Prozatim postaci poodstoupit o policko a pri sbirani se nekrcit.
      • Super, tak to zas vyzkousim. Diky.
  • Naštěstí ne, souboje jsou tahový.

Což je reakce na tNRevana :)
  • Je to hratelnostne podobne Grimrock?
    • To by mě taky zajímalo.... Grimrock 2 je VÝBORNÁ hra a uži jsem si ji jak málo kterou.
  • Uvažuje se o verzi pro Windows Phone?
    • Nemyslím, že o tom uvažují. Pro Window Phonisty bude asi jen PC verze na Steamu.
    • proc tu porad nekdo vytahuje mrtvou platformu...
      • Ani zdaleka není mrtvá a kdo používá mobil i na práci(a pracuje ve windows pod stejným MS účtem) zatím neexistuje nic lepšího a naopak s příchodem upgradu na desítky teprve ukáže, jak není mrtvá, zvlášť jestli rozeběhne i androidí a os aplikace
        • Nerozbehne, to je dalo u ledu:)
          • no osobně by mi stačil "jenom" ten steam, ale na přenosné hraní mám 3ds, mobil je pro mě hlavně pracovní nástroj, i když některé hry tam taky mám hlavně bojovky jako king of fighters a streetfighter, které vyšly na mobilní wokna zadarmo, no a pak věci jako escape hry, které jako jeden z mála žánrů mají na mobily opravdu smysl, narozdíl třeba od stříleček - pokud teda sebou nechce člověk vláčet ještě gamepad
      • Tak když jí pořád někdo vytahuje, asi není mrtvá :)
  • BangMeInBangladesh
    Brány Rohlíků.
  • Dlouhá hra která není f2p. To se dnes nevidí a navíc český. Supr.
  • Rohlíka nemám rád a první Skeldal mě - přes povedené grafické zpracování - moc nebavil, hlavně kvůli mizernému příběhu a vyprávění.

Dungeonů ale není nikdy dost, takže si určitě koupím PC verzi.
    • Taky preferuji housky.
  • Vypadá to hrozně, ale když už jsme u toho, doporučte nějakou dobrou hru na Android *3*
    • Veskoslav
      Používej jiný nick, nulo *11*
      • Hmm, tak než sem dopsal ten koment, tak si dostal 60 mínusů. V 1 ráno. *15* Kvalitní deme*t...
    • KOTOR, Baldurs Gate, Icewind Dale, Avernum, Avadon, Geneforge
      • Kozy
        Avernum je na androidu? *8*
    • KrPa
      Fallout Shelter, Goat Simulator, Kingdom Rush (3 hry), Lara Croft Go, OpenTTD, Sorcery! (saga), Townsmen, Worms 2 Armagedon, Warship, WarLight

to jsou aspon me a tzv offline hry
  • Draken69CZ
    Cool Skeldal si to dává na Pána *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit