Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj, taky jsem se trochu zasekl - dost na začátku *10* *10* . krypta 3. patro u dveří, kde se po zmáčknutí tlačítka objeví nápis Vstup ty, jenž přicházíš v míru. Dveře se ne a ne otevřít. díky za radu.
    • Nehrál jsem to a logicky bych sundal zbraně z rukou do inventáře.... Nebo je položil mimo
      • jasný, sundat zbraně
  • Tady snad nikdo nehrál grimrocka...zamej zasek.
  • Sakra, tady je to jak v Irenině koutku zoufalců :)
    • vypada to, ze tahle hra dava zivotu hracu smysl

(Schopenhauer měl pravdu, nemyslíte? Život bez bolesti nemá smysl.)
  • Zasekl jsem se hned pod hospodou. Nemohu přijít na to, jak posunout hrobky tak, aby vytvořily průchod z propadel. Potřebuji tři hrobky, ale s jednou nejde hnout. Díky.
    • Posuň ty dvě co jdou a v té mísnosti s propadly´se dostaneš ke tlačítku za rohem... pak už to pujde
  • Ahoj, primitivní zakys, první patro krytý pod hospodou na začátku hry nevím jak zatížit plošinu co otvírá branu
    • Na plošinu polož lebku.
  • Tak mám krásný zásek - v labyrintu ryb...jsem u fontány s mrtvou vodou a za boha se mi nedaří stihnout ten jediný teleport, který mě posune dál. vše mám prozkoumané, ale dál ne a ne..moc sem nepochopil, co využít, abych stihl ten proud, který potřebuju :(
    • Tento puzzle se dá vyřešit jen s více postavami. Dokud jste sám, musíte najít druhý východ z labyrintu :-).
      • No já jsem si myslel, že s teleportem by to šlo ihned, ale nemám další postavu. Jo najdu tedy další výstup - snad :) :)
  • Na jednom miste se da prehoupnout po liane na druhem zas vlozit tri tyce do der ve strome... Nevim kde presne jsi...
    Jak se na lodi dostanu z podpalubi?
    • na té lodi musíš brát klíče z mrtvol... finta je v tom, že v jednom místě skočíš z horního patra do dolního dírou v zemi a dáš tam polštář... ale taky nevím kde jsi

liánu jsem našel a tyče taky.. jsem o dost dál a nemám ty diamanty
      • Jinak nevim...uz si to presne nepamatuju.
        Dolu do podpalubi jsem skocil a pustil ostatni, zabil pirata ale nevim jak dole otevrit ty posledni dvere
        • Do podpalubí je nejlepší jen hodit klíč, aby si uzamčená postava sama odemkla mříže a připravila pro horního hráče matraci. Co se týče těch plných dveří, tak ty jsou bezpečnostní, a neotevřou se, dokud do lodi teče voda. Na zákysy doporučuji používat pravdivé vidění :-).
  • Nevíte jak v bažinách vzít diamanty... myslím že přijdou do tech oster na kolotoči, ale nevím jak se k nim dostat. mohlo by to jít přes ten teleport co je na začátku, ale nevím jak k němu?
    • Vedle jednoho z ostruvku (na kterem jste nejspise jeste nebyl) je duty strom, z jehoz vysoke praskliny trochu prosvita teleport. Prosekejte se k nemu, a mate diamanty v hrsti :-).
      • Ano.. zafungovalo, díky :)
  • Offline hry ktere muzu hrat v letadle, metru nebo v zahranici - kupuju , nainstalim , nebo podporim microtransakci ..
    Online hry ktere neustale bezi na pozadi nebo placene ktere verifikuji a bez 3g/wifi nejdou ani zapnout stahuju z warezu. Napr Worms 2 mam koupeny ale hraju warez prave kvuli verifikaci.. Az si vyvojari uvedomi ze ne vsichni ziji ve meste a maji neomezeny 4g tarif tak budou mit vetsi zisky.
  • Mam dva problemy-
    -Zasekl jsem se v lese u rozcestniku a nevim jak se dostat na 4. Cestu
    -Nevim jak se dostat na piratskou lod- chlap v pristavu nekomunikuje..
    Jinak draka, dno more i močály uz mam a nevim co dal...poradite???
    • - Na rozcestník máte ještě čas; až budete mít celou družinu :-). Následujte zvýrazněné nápovědy v deníku. Pomohou i s optimálním pořadím.
      - Chlap v přístavu se rozhovoří až po dialogu Psa s hostinskou (tedy po úplném dokončení krypty a pokusu o opětovný vstup).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit