Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fizola
    Na PC som to prešiel viac krát, na telefóne hoci je dosť velký (HTC One X) sa mi ťažko dostávalo už cez tvorbu postavy. Na tablete to môže byť pohoda, ale na telefóne proste nie, neviem s predstaviť mať menší telefón
    • Na tabletu jsem taky mel dost velkej problem s tvorbou postavy *9*
      • davidBray
        na PC jsem hrál, ale nikdy nedohrál. Na tabletu 7palců jsem to vzdal po deseti minutách *9*
        • calwin
          tiež som to vzdal... nedalo sa mi vôbec tie veci na zemi hádzať do inventára ale musel som sa pracne prepínať... strašné ovládanie...
          • fizola
            Ono by stačilo možno len upraviť ovladacie prvky aby boli vačšie ikony a tie sa napr. vysuvali z krajov, že vysunie sa ti ovladanie pohybu, vysunie sa inventar atď. namiesto pokusu a nahradenie myši na tablete/telefone.

Hoci mne sa možno dobre hovori a programovo sa to neda kvôli nejakým veciam s ktorými sa pri pôvodnej hre proste nepočítalo. Chcelo by to vyjadrenie tvorcu
            • Řekl bych, že by nebylo od věci emulovat kurzor, kupříkladu jako u emulátoru SCUMMVM pro mobilní telefony.
          • davidBray
            mrzí mě to, fakt jsem se na to těšil
    • to neslo ani s tou lupou?
      • Ja proste nechapu, jak nekdo ma problem s vytvorenim postav. Ja to mel jak na tabletu, tak na telefonu za par minut hotove bez problemu. Mozna je problem na zarizenich s moc velkym rozliseni, resp. prilis velkym DPI?
        • fizola
          Mám velké prsty, aj klávesnicu som si musel stiahnuť väčšiu a na tie malé ikonky pri tvorbe postavy sa aj s lupou ťažko kliká.
          • Khanemis
            Malé ikonky? Však s použitím lupy se ty ikonky roztáhnou v podstatě na celý displej, alespoň tedy na mém mobilu.
            • fizola
              Khamenis: No veď práve, mi môžme dumať jak chceme, ale pokial by sme sa o tom neporozpravali s tvorcom tak nevieme nič. Ak by to náhodou čítal niekto v redakcii, mohli by o zavolať do nejakeho fight clubu, alebo mu dať priestor na vyjadrenie sa k stavu portu apod. Ja nie som proti hre, verim ze s par upravami bude super hratelna a dokonca by som aj platil a isto nebudem jediny
            • Khanemis
              fizola:Hmm, vidíš, rozlišením by to být mohlo. Já funguji na svém mobilu (Sony Xperia Tipo) s poněkud předpotopním rozlišením 480x320, což může znamenat, že se mi to tam roztáhne daleko více (pokud je rozlišení lupou přiblížené části fixní) a díky tomu to vidím paradoxně lépe s nižším zlišením.
              Nicméně i bez lupy se mi docela dobře kliká na ikonky, jediný problém spočívá, když jejich víe těsně vedle sebe, pak může dojít k překlikům (což řeším právě tou lupou).

Evidentně to není prostě příliš odladěné, jinak by neměli různí lidé tak zásadně odlišné zkušenosti.
            • fizola
              Tak to si šťastlivec, asi zaleži od rozlišenia telefonu, alebo ja neviem čoho, prave preto by sa trebalo spytať priamo tvorcu kde može byť chyba. Ono je to asi programovy problem
        • Khanemis
          To je docela klidně možné...taky může být navíc problém v dotykové ploše některých zařízení, která prostě nejsou tak citlivá jako jiná.
  • Gordar
    Pro mě to bylo nehratelní i na iPadu mini. Na tohle už sem asi moc malo hardcore, ale nervy mam jen jedny.
  • Popravdě, mám to na Samusung GT-S7560 a hratelné to je. Sice mě chvilku trvalo, než jsem zjistil, že si můžu zvětšit ty ikony (je to sice vždy o klik navíc ale co) ale teď to hrát jde. Grafiku komentovat nebudu. Je to patnáct let stará hra. Ale na delší cesty autobusem bude zábavná. Bohužel ale musím souhlasit, že je to převedené jednu ku jedné a to je prostě špatné. Spoustu zastaralých prvků (především se to týká navigace ve světě) a také jsem narazil na pár chyb. Je to škoda, protože stačilo pár úprav a hra to mohla být úchvatná. Ale darovanému koni na zuby nehleď je to hra zdarma.
    • Je to trochu zklamani. Je to funkcni, ale neohrabane a celkove to vypada jako spis nejaky prototyp. Ale hrat se to da.
  • Hra je to výborna i po těch 15 letech. Dlouhá herní doba, dobrý příběh a příjemná grafika, to je to, čím se může pochlubit jen naprosté minumum her na mobilní zařízení (nebudeme si lhát do kapsy, i na PC). Neni to žádná arkádovka, je to řádná hra jak řemen. Hraju na galaxy s3 a téměř bez problému, stačí si přisvojit úpravu ovládání a odpustit někdy nereagující tlačítka v obchodě. Za mě na android galaxy s3 9.5/10 + nostalgie jak řemen :)
  • Lukyz
    Dotaz - existuje nějaký pořádný krokovací RPG na Android?
    Vím že byla jedna která mi přišla super, ale pouze na iZařízení a na název si už nevzpomenu.
    Díky za tipy!
    • To asi myslis Undercroft. Ten opravdu na androidu neni. Doporucit muzu treba Deadly Dungeons. Neni to tak dobre jako Undercroft, ale rozhodne to neni spatne. Pripadne je tu jeste QuestLord, kterej ma ale dost retro grafiku. Pak je tu jeste Oubliette, coz je remake nejakeho stareho dungeonu z 80. let.
  • KIMCID
    na mobilu nehratelné ana tabletech jak kterém.a to v tom dělám
  • zaco to ma 7 ? ze je to ceska hra ? to by potom mali vsetky americke hry v amerike dostavat vysoke hodnotenie, co sa samozrejme nedeje. v cechach aj na slovensku nech uz vide akakolvek sprostost od domacich tvorcov, dostava dobre hodnotenia. za prve ludi tym neoblafnete, a za druhe sami si tym kazite povest, takze komu to ma vlastne pomoct ?
    • calwin
      tá hra by mohla mať 10 aj s takto posratým ovládaním pretože je to klasika... jeden z najlepších českých dungeonov ... ak to máš problém pochopiť tak je skôr smutné že nemáš rozhlad
      • Tilwaen
        Nezlob se, ale to je blbost. CoD A BF už dnes také můžeme považovat za "klasiku", to jim ale automaticky přeci nijak nezaručuje hodnocení, které dostanou. Je jasné, že když je hra z místních končin, tak k tomu má člověk o něco větší sympatie, ale také je blbost kvůli tomu zvyšovat hodnocení.
      • klasika ? u koho ? u par domacich hracov ? kym sa to nepresadilo vo svete tak stale plati moj prvy koment a to ze je to s**t a bol aj v dobe vydania
        • kennyB
          Takže kdyby se to prosadilo ve světě, tak by jsi s hodnocením souhlasil??? *8*
          • u dumb ? nie, keby sa to aspon hodnotilo vo svete tak by vyslo nezaujatejsie hodnotenie ktore by zodpovedalo realite
            • kennyB
              Za ufrflaného důchodce *1* To bylo dobrý *3* Piš si jak chceš, je to tvoje věc. Mě to ale vadí, což je zase jen moje věc *3*
            • chapes to spravne a pisat si budem ako chcem, rec a pismo je dynamicka ziva vec ktora sa neustale vyvyja a meni, neexistuje nieco ako spravny sposob reci, ide len o to ci mi rozumies alebo nie, ocividne ano a preto nebud za ufrflaneho dochodcu
            • kennyB
              Proč tu lidi sakra ke své řeči přidávají i angličtinu??? Piš buď svojí mateřštinou, nebo angličtinou (to jen na okraj).
              Je fakt, že tenhle port je totální sra.ka. Já se ani nedostal přez tvorbu postavy. Kvalitních českých her je velká spusta (Polda, Život není krásný atd.) a tenhle port mezi ně nepatří. Možná jsem jedinej, kdo to pochopil tak, že českým a slovenským hrám se dává vysoké hodnocení především proto, že jsou z našich luhů a hájů a pokud se neprosadí v zahraničí, tak je na tom něco špatného a hodnotit by se mělo jinak. Chápu to špatně???
      • frag.ment
        Na mobily to vyšlo teď a hry se mají porovnávát s momentální konkurencí. To, že si nostalgici vzpomínají, že to ve své době (15let?) byla dobrá hra, neznamená, že tomu tak je i dnes, kdy už jsou gamesky trošku někde jinde.
  • To se porad nekdo boji, ze ho na Kickstarteru okrade Fargo, Shaffer nebo Obsidian, ale o tyhle akcicce kamaradu z mokry ctvrti, kteri pod rouskou nostalgie vysali naivni nebozaky se mlci. Klasika...
  • Ako majitel povodnej hry na pc som sa tesil ze si budem moct zazitok zopakovat. stiahol som to na ipad a super, ovlada sa to bez problemov. len co bude trocha casu tak sa do toho pustim, hra to bola absolutne vyborna a super atmosferu nestratila
  • Delate si rit? Vzdyt to neni ani port, je to sprosty rekompilat z PC. Co je proboha "Vystupni filtr (SB Pro)" ?!?

Beru za 180k se moc hudby nahrat neda. A siply na obrazovce jsou aspon nejaka nalepka. Ale jakou by dalo praci autorum zvetsit buttony aspon na dvojnasobek?

5/10 za snahu, za stabilitu, za to ze je to zadarmo a z nostalgie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit