-
musim rict, ze sem skusil boxovou trial verzi hned co se objevila,a hra mě neskutečně zklamala,nic moc zvuky,animace postav nic moc,grafika jak z roku 2000 a celý se to tak divně ovladá,a že stříleček sem na xku hral mraky,chtěl sem si to koupit kdyz sem cetl info ale po zahraní sem ani nedojel tu pulhodinovou trial verzi....
-
-
oprava : xboxovou
-
-
To je presno to, co popisuji v recenzi. Prvni hodinka je hodne divna zkusenost, u ovladani me trvalo take dlouho, nez jsem si nastavil citlivost mysi, tak jak me vyhovovala, ale casem se me to proste zacalo libit, to zkoumani mapy a moznosti, jak vyzrat na soupere destrukci...nove gadgety...Pokud na to davaji jen 30 minut trial, je to jejich hloupost :) tohle chce vice casu
-
-
jako me stve, ze neni nejaky demo nebo tak... ano sice to neni hra za dva tacy... ale i tak bych nechtel vyhodit typ enize kominem *1*
-
-
-
-
Proto chytrého, co mi dal mínus...
Laskavě si nejdřív zjisti iformace.
PQ je samostatná série...
Se Swat sérii to má společnou myšlenku Swat 1(interaktivní ptákovina)...hroznej shit.
Swat 2 RTS. Swat 3(víme), Swat 4(víme).
Ano první a druhý díl používá celým názvem PQ Swat... a pak swat 2, ale s původní sérií to nemá nic společeného. Swat série byla brána zvlášť a není brána jako přímé pokračování PQ. A wikinu fakt ne *3*
Wikipedia...jako zdroj fakt ne, děkuji. Je tam obrovská spousta chyb(v šeobecném měřítku). -
-
mělo to bejt dole...odpovídal jsem tam předtím...
Ale jak se říká...to je jedno, dotyčná osoba bude vědět.
-
-
omg roooofl to co jeeeee takova blbost omg lmao tomu bich dal 0/10 *6* jdu si zahrat COD *5*
-
-
Tebe bych typoval tak na 8 let a ani o rok víc *3*
-
Hah, tak tohle bude komentář dne.
-
-
existuje i nejake demo?
-
-
Taky bych chtel zkusit demo nez si to koupim
-
-
Pročpak je ale u článku jen PC když je hra na všech platformách, tedy nevím jestli i Wii na tu jsem nekoukal, ale Xbox360 i PS3 tuto hru k nabídce mají.
-
Pro autora:
Když jsem na slovo "gagety" narazil poprvé, myslel jsem, že je to překlep, ale podruhé a potřetí už je to nepravděpodobné. Pro Vaši informaci, jsou to "gadgety" :)
Jinak super recenze. -
Na tohle se vykašlete Já chci recenzi na Shoguna 2 *1*
-
Tu podporu LANu si na tom, cením nejvíc. Díky tomuhle si to budem moct zahrát na LAnce, narozdíl od Bad Company.
-
-
Taky me vytaci , ze ve hrach nebyva lan... Ale celkem to i chapu... Co si budeme nalhavat.. Kdo z nas co chodime na lanku si tam nekopiruje hry navzajem jak se mu zlibi.. Licence nelicence :)
-
-
Tento herní prvek (drobná až fatální libovolná destrukce prostředí v rámci gameplay) už dlouho marně hledám v akčních adventurách. A vida že se dá nakódovat ^_^.
Představte si třeba hru Oni, kdyby tam šlo silnými údery prorazit soupeře skrz slabší zdi. Nebo střelou z SBG vyrobit pomocné schodiště. Nebo si způsobit game over špatně mířeným výstřelem. Problémem by asi byla navigace AI, ale možná by to šlo vyřešit přes dynamickou patfindingovou mřížku.
A teď se Tanbou probudí ze sna ^_^ -
-
To by vskutku nebylo špatné :) Ale naštěstí existuje mnoho modů,které zlepšují grafiku i fyziku hry + levely atd..přidat k tomu pořádnou destrukci..a skvelé Oni by bylo ještě lepší.
-
-
tomuhle asi rikaji navrat PC herni sceny :-/