Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jako me stve, ze neni nejaky demo nebo tak... ano sice to neni hra za dva tacy... ale i tak bych nechtel vyhodit typ enize kominem *1*
  • To je presno to, co popisuji v recenzi. Prvni hodinka je hodne divna zkusenost, u ovladani me trvalo take dlouho, nez jsem si nastavil citlivost mysi, tak jak me vyhovovala, ale casem se me to proste zacalo libit, to zkoumani mapy a moznosti, jak vyzrat na soupere destrukci...nove gadgety...Pokud na to davaji jen 30 minut trial, je to jejich hloupost :) tohle chce vice casu
  • oprava : xboxovou
  • musim rict, ze sem skusil boxovou trial verzi hned co se objevila,a hra mě neskutečně zklamala,nic moc zvuky,animace postav nic moc,grafika jak z roku 2000 a celý se to tak divně ovladá,a že stříleček sem na xku hral mraky,chtěl sem si to koupit kdyz sem cetl info ale po zahraní sem ani nedojel tu pulhodinovou trial verzi....
  • mělo to bejt dole...odpovídal jsem tam předtím...

Ale jak se říká...to je jedno, dotyčná osoba bude vědět.
  • Proto chytrého, co mi dal mínus...
    Laskavě si nejdřív zjisti iformace.
    PQ je samostatná série...
    Se Swat sérii to má společnou myšlenku Swat 1(interaktivní ptákovina)...hroznej shit.
    Swat 2 RTS. Swat 3(víme), Swat 4(víme).
    Ano první a druhý díl používá celým názvem PQ Swat... a pak swat 2, ale s původní sérií to nemá nic společeného. Swat série byla brána zvlášť a není brána jako přímé pokračování PQ. A wikinu fakt ne *3*

Wikipedia...jako zdroj fakt ne, děkuji. Je tam obrovská spousta chyb(v šeobecném měřítku).
  • Tebe bych typoval tak na 8 let a ani o rok víc *3*
  • Taky bych chtel zkusit demo nez si to koupim
  • Hah, tak tohle bude komentář dne.
  • omg roooofl to co jeeeee takova blbost omg lmao tomu bich dal 0/10 *6* jdu si zahrat COD *5*
  • existuje i nejake demo?
  • ee, máš v tom trošku bordel....PQ není Swat *3*
    A ano Swat 4 jsem hrál docela dost aktivně a COOP to nebyl.
  • mmrrxx
    myslel som police quest : swat a police quest : swat 2, potom pri swat 3 , ktory bol 3d vypustili uz "police quest"
    http://en.wikipedia.org/wiki/Police_Quest
    http://en.wikipedia.org/wiki/SWAT_(series)

inak nepoznam vela ludi co to hralo inak ako COOP , ty si asi druhy abo treti *1*
  • ee PQ je samostatná série, ano se Swatem má dost podobného, ale myslím Swat 1 a 2...no zkus to sehnat a uvidíš sám *4*
    Ten engine nebyl ani na tu dobu tak úžasnej(jako spíš, že optimalizace stojí za prd a chtělo by to pár patchů).
    Tak zisky ať maj...100% simulaci bych snad ani nechtěl...je to hra a člověk si alespoň v té hře chce připadat trošku jako hrdina.
    Určitě víc misí, lepší kariéra, žebríčky, kooperace jo to by bylo fajn.
    A pak klasicej mulťák, ale arrest za 5 bodů...no radši nic *7* V tom případě by měli zakázat pepřák, a další nesmysly(tazér...kempení u dveří). Kdo hrál(hraje), tak ví.

Úzka komunikta, která by si Swat 5 koupila se v základu bude pohybovat okolo 1.5 milionu lidí...ale to by jim asi bylo málo *3*
  • JE az obdivuhodne ze sa dostal az tak daleko
  • mmrrxx
    orig police quest + swat 3 sa robil pod dohladom Daryl F. Gatesa , byvaly clen LAPD SWAT a element leader , zatial co 4 robili sami vsevediaci irrational games a tam aj komunita dala vediet ze trosku to stratilo uroven simulacie danej prace, ale aj tak SWAT 4 bolo super hlavne posunutim grafiky a enginu, podstatne bolo zachovane hlavne opravami v datadisku, je pravda ze uz sa hry nerobia pre uzku komunitu co to oceni, dnes sa robia angry birds co si zahra kazdy a zisk je isty
  • S tím asi nic nenaděláš(Swat 4 hrát prakticky od bety do roku 2008)...teď už jen z nudy. Hráno s týmem a vše co k tomu patří...jo bylo to OK. Hra sice byla dost zabugovaná atd. Ale jo, bavilo to a COOP byl super.
    Datáč taky OK, hlavně COOP, ale klasicej kompetitivní mulťák...brrr, takhle sprasit ty zbraně *9* . AKčko imba jak prase a další dementnosti...teď už t ocelé stojí na verzi 1.0(crack servery), tak že na 1.1 pomalu nikdo není a ty servery u datáče? No škoda mluvit.

Restart?...no nevím, to by muselo 2K koupit práva od ActivisionBlizzard(Vivendi Universal games). Ta hra sice nebyla nejhranější, ale když se to vezme kolem a kolem, tak základna se držela někdy do roku 2008(to jest 3 roky)...to je docela solidní doba u akční hry a komunita se drží ještě teď i když nešlo o kdovijakou pecku. Tak že potenciál by tam byl....pak je otázka, za kolik to mohou chtít prodat a kolik by 2K dali. Někdo jinej než Irrational?...to by to dopadlo *7*

Jo restart ve smyslu 3 a 4 dílu, to by bylo fajn....hlavně né jednička a dvojka...fuuuuj *1*
  • Pročpak je ale u článku jen PC když je hra na všech platformách, tedy nevím jestli i Wii na tu jsem nekoukal, ale Xbox360 i PS3 tuto hru k nabídce mají.
  • Taky me vytaci , ze ve hrach nebyva lan... Ale celkem to i chapu... Co si budeme nalhavat.. Kdo z nas co chodime na lanku si tam nekopiruje hry navzajem jak se mu zlibi.. Licence nelicence :)
  • Tak ted jsi me pobavil!! Vazne jsem to uplne slysel :D Ja chci taky SWAT !!! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit