Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro autora:

Když jsem na slovo "gagety" narazil poprvé, myslel jsem, že je to překlep, ale podruhé a potřetí už je to nepravděpodobné. Pro Vaši informaci, jsou to "gadgety" :)

Jinak super recenze.
  • Na tohle se vykašlete Já chci recenzi na Shoguna 2 *1*
  • Tu podporu LANu si na tom, cením nejvíc. Díky tomuhle si to budem moct zahrát na LAnce, narozdíl od Bad Company.
  • To by vskutku nebylo špatné :) Ale naštěstí existuje mnoho modů,které zlepšují grafiku i fyziku hry + levely atd..přidat k tomu pořádnou destrukci..a skvelé Oni by bylo ještě lepší.
  • Tento herní prvek (drobná až fatální libovolná destrukce prostředí v rámci gameplay) už dlouho marně hledám v akčních adventurách. A vida že se dá nakódovat ^_^.

Představte si třeba hru Oni, kdyby tam šlo silnými údery prorazit soupeře skrz slabší zdi. Nebo střelou z SBG vyrobit pomocné schodiště. Nebo si způsobit game over špatně mířeným výstřelem. Problémem by asi byla navigace AI, ale možná by to šlo vyřešit přes dynamickou patfindingovou mřížku.

A teď se Tanbou probudí ze sna ^_^
  • tomuhle asi rikaji navrat PC herni sceny :-/
  • tohle urcite vyzkousim. doufam, ze se v budoucnu bude pouze na multiplayer orientovat vice her
  • "Drop your weapon! Drop it on the ground! Do it now! DO IT! ...Suspect is not compliant" BUM BUM "Suspect killed"

Taky mi to chybí
  • No já si vzpomněl na CoD: MW2,ty placaté bomby co dávájí na dveře a pak to bouchne *1*
  • to je :-D
  • Naprosto souhlasím :-)
  • mmrrxx
    ked som precital nazov "breach" tak som si hned vybavil "breach, bang & clear !" zo serie SWAT, aaaach,.... ja viem, na svete su dolezitejsie veci co treba, ale niekde medzi to a na koniec by sme mohli zaradit SWAT 5, ta seria si zasluzi dostojny restart
  • To jsi tedy veliký borec...
  • "Rozmazlený multiplayerem v Call of Duty: Black Ops" ...zvysok recenzie som nedocital. :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit