Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nova exkluzivita? *5*
  • Whoossain
    Tady nezbývá, než si pomoct slovy klasika: "Ten pokrok! Kde se to zastaví?"
  • zbytečná funkce, na co je dělaní screenu? To je pro PC-ocasy, kteří pak zkoumají každý špatný pixel.
    • Asharak
      http://deadendthrills.com/ , z konzolí to bude alespoň s rozmazávajícími filmovými efekty, takže to bude možná i hezčí *1* (jk)
      • hmmm. nic jen to, že bych uvítal druhý díl Remember Me. Mám rád tyhle dystopie a v oblasti her jejich pramálo.
  • prepiste dejiny, konzolisti muzou odted tipat screenshoty! *6*
  • Krescz
    holy sh*t FUTURE *8*
    • Výstižné :D
  • Jack1947
    Já to řikám pořád, vývoj jde prostě stále dopředu, Games.cz přesedlalo na FHD, konzole přinesli tedy ehm XBONE přineslo típání skrýnů... ještě je třeba je naučit pouštět MP3 a přehrávat všechny známé video formáty a jsme jak v době před lety. Když vycházela minulá generace. To víš pokrok/vývoj prostě nezastavíš. *3*
    • Na co by konzole mela prehravat ty varezacky formaty ty tunto!Zajdu si do kina Vesmir v Nachode a za 30kc mam pujcenej suprovej film v supr kvalite,na to tvy avi ti hazu bobek!Hlavne ze u pc je uz nekolikata generace blby dvd,nebo velmi kvalitni filmy z flesky.To je tak na ten tvuj prtavej monitor,a ne na 50uhl tv.A kdo dneska vyzaduje v konzoli dvd format,ktery je 16let stary,nebo mp3,jedine praveky pc master race.A jinak mam o2 tv,tam kouknu na co chci.Nebo zajdu do kina,nebo si pujcim blueray no,dvakrat na filmy nekoukam,a co chci videt dvakrat,to si za par slupek koupim na BD!VETRELCE,predator,vec pocatek.Hvezdny valky atd.Vono se snad ani s jinym formatem nez Bd nepocita,kdyz je to taky 10let starej format.
      • Trosku se ti to motá viď? Nedokážeš rozeznat rozlišení vs velikost obrazu a ještě nechápeš k čemu jsou jednotlivé formáty, jaké mají vliv na kvalitu obrazu a zvuku, případně jaký mají datový tok.

Každopádně i 50 palců televize bývá často ve full HD což znamená 1920:1080. Současné podle tebe mrňavé monitory mají full HD též, tedy dokáží zobrazit to samé množství pixelu jako televize. Jen u televize ta jedna tečka zabírá několikrát větší prostor než je tomu u "menšího" monitoru.

Co se týče PC tak to se nezabývá nějakým DVD nebo BlueRay, to záleží, co si dotyčný člověk pořídí za přehrávač a následně zda si sežene daný disk a nebo ještě lépe se prostě připojí na internet a nechá si video ve full HD streamovat přímo z nějaké stránky/služby. Opět to nemá nic společného s PC.
    • XO náhodou už teď umí MKV...díky BOHU. (Bohužel ale neumí aktivovat ještě titulky...) *1*
    • Ty bláho, první text od tebe který jsem pochopil a je napsaný česky. Jen tak dál! Palec nahoru. *1*
  • on PC since 1960..
    • V roce 1960 zadne PC neexistovalo a ani o 20 let pozdeji zadne screenshoty tipat neumelo. Kdyz uz chces byt vtipny, tak je treba mit i nejake znalosti v hlave.
      • Hyperbola jako komický prostředek? Pohybujeme se tu čistě v laickém ne-technickém prostředí, právě v takovém prostředí nepůsobí hyperbola příznakově. Nejde o nějakou hypotézu nebo snad rozpracovanou tezi, kterou by autor něco dokazoval = není potřeba být exaktní a text slouží jen jako vtip. takže, proč ne?
  • "Nextgen"
    • Pochopitelně je chybou MS, že nepřidal podporu screenshotu rovnou do vydání, ale vysvětli mi ty jedna vtipná pryži, co je na tom za problém, když to teď jakože přidali v updatu? Nemělo by ti to bejt přece jen u pr*dele, vole?
      • no vsak on z toho ma peknou prdel...tak jako vetsina z nas :D
        • Já ti nevím, cipísku, očekávat od WC srandistů jako zbytečné grupy nedopečených mamlasů nemající moc o věcech páru, střízlivý uvažování, je opravdu sraní si na hlavu, ovšem tak nějak jako normální PC hráč pořád nevidím problém v tom, když na jinou platformu se s přidaným updatem dostalo pozdější možnosti dělat obrázky pomocí ovladače a hlasovýho ovládání. V čem jakože je to pořád takovej problém? Jako já chápu, že většina má v hlavě nas*áno, ale v čem to je tak úžasný, že to vzbudilo partu nemyslících magorů? Vysvětli.
          • Mno mě spíš fascinuje, že se o tom píše a tudíž to vede i k diskuzi, která je k článku vedená..
            Ono by se obecně tyto věci neměli tak ve velkým prezentovat a prostě poslat jen info ve stylu byl update (nové funkce ty a ty a ty..)
            Obdobně to funguje u řady her a programů, v případě přidání nějaké věci se jen popíše patchnotes.
          • Zagro
            Poslední dobou předvádíš, že v té hlavě máš řádně nakáleno ty ...
            • Zagro
              Ale pořád si to myslíš jen ty, padavane.
            • Ale to víš, že je to pravým jménem obecně, mistře. Velmi pravým jménem.
            • Zagro
              Pravým jménem dle tebe. V tom bude ten problém, chápeme?
            • Ale ho*no, nesprávně uvažující kveikovský kašpárku. Jen se nebojím nazývat věci pravým jménem. A pokud je třeba říct, že WC špína je prostě špína, a že zdejší osazenstvo tvoří mozek nepoužívající kok*ti, potom jsou ty teze na místě. Za to se zlobit přece nemůžeš, ani poslední dobou...
          • Let the fight begin ! *15*
    • *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit