Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To předtím nešlo? Čekal bych, že tohle je snad samozřejmost, a oni z toho dělají takové halo ... prostě přidali funkci, která tam měla dávno být, no a co?
  • Ale ho*no, nesprávně uvažující kveikovský kašpárku. Jen se nebojím nazývat věci pravým jménem. A pokud je třeba říct, že WC špína je prostě špína, a že zdejší osazenstvo tvoří mozek nepoužívající kok*ti, potom jsou ty teze na místě. Za to se zlobit přece nemůžeš, ani poslední dobou...
  • next-gen as fuck...
  • Princ.Jablon
    No teda...alespoň vim, co to je "pokrok" v podání konzolí
  • hmmm. nic jen to, že bych uvítal druhý díl Remember Me. Mám rád tyhle dystopie a v oblasti her jejich pramálo.
  • Zagro
    Poslední dobou předvádíš, že v té hlavě máš řádně nakáleno ty ...
  • Výstižné :D
  • Asharak
    http://deadendthrills.com/ , z konzolí to bude alespoň s rozmazávajícími filmovými efekty, takže to bude možná i hezčí *1* (jk)
  • nova exkluzivita? *5*
  • Let the fight begin ! *15*
  • Whoossain
    Tady nezbývá, než si pomoct slovy klasika: "Ten pokrok! Kde se to zastaví?"
  • Ty bláho, první text od tebe který jsem pochopil a je napsaný česky. Jen tak dál! Palec nahoru. *1*
  • zbytečná funkce, na co je dělaní screenu? To je pro PC-ocasy, kteří pak zkoumají každý špatný pixel.
  • Já ti nevím, cipísku, očekávat od WC srandistů jako zbytečné grupy nedopečených mamlasů nemající moc o věcech páru, střízlivý uvažování, je opravdu sraní si na hlavu, ovšem tak nějak jako normální PC hráč pořád nevidím problém v tom, když na jinou platformu se s přidaným updatem dostalo pozdější možnosti dělat obrázky pomocí ovladače a hlasovýho ovládání. V čem jakože je to pořád takovej problém? Jako já chápu, že většina má v hlavě nas*áno, ale v čem to je tak úžasný, že to vzbudilo partu nemyslících magorů? Vysvětli.
  • V roce 1960 zadne PC neexistovalo a ani o 20 let pozdeji zadne screenshoty tipat neumelo. Kdyz uz chces byt vtipny, tak je treba mit i nejake znalosti v hlave.
  • no vsak on z toho ma peknou prdel...tak jako vetsina z nas :D
  • prepiste dejiny, konzolisti muzou odted tipat screenshoty! *6*
  • Krescz
    holy sh*t FUTURE *8*
  • Pochopitelně je chybou MS, že nepřidal podporu screenshotu rovnou do vydání, ale vysvětli mi ty jedna vtipná pryži, co je na tom za problém, když to teď jakože přidali v updatu? Nemělo by ti to bejt přece jen u pr*dele, vole?
  • Jack1947
    Já to řikám pořád, vývoj jde prostě stále dopředu, Games.cz přesedlalo na FHD, konzole přinesli tedy ehm XBONE přineslo típání skrýnů... ještě je třeba je naučit pouštět MP3 a přehrávat všechny známé video formáty a jsme jak v době před lety. Když vycházela minulá generace. To víš pokrok/vývoj prostě nezastavíš. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit