Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus
    Bůh žehnej Kickstarteru. Co dodat? To nejlepší vzniká právě díky němu. Namátkou: Pillars of Eternity, Torment: Tides of Númenera, Wasteland 2, Divinity: Original Sin a tuny dalších pecek.
    • PreidaQ
      Promiň, ale zařadit do toho výběru, kromě jedné skvělé věci (Divinity) jednu velmi rozporuplnou (Wasteland 2) a dvě, které ještě nevyšly a označit to všechno za nejlepší pecky, není úplně nejrozumnější.
      • Já bych za sebe klidně Wasteland mezi pecky zařadil. Chápu, že ne každej je zatíženej na post-apo tahový rpg, zvlášť když tohle je ještě dost švihlý, ale já se těch +-75 hodin bavil (i když na Divinity to nemá, s tim souhlasim).
    • Nejenom Kickstarteru. Obecně menší vývojáři loni velký studia podrtili a vytvořili pár skvělejch kousků, který maj potenciál stát se klasikou. I když je teda pravda, že o novym Assassínovi, či Watch Dogs se asi taky bude mluvit ještě nějakou dobu. Ačkoliv pravděpodobně ani trochu v dobrym.
    • presne, nebejt kickstarter, tak uz ani neni co hrat, protoze 50 dil battlefieldu,codu,fify,nhl,nfl,nba,asasinu nebo farcry me uz fakt nebere
      • tomu se říká mít přehled o herní produkci *2*
    • Amen! A stejne se porad najdou buzny, ktery tvrdej, jaky sou hraci, ale zaroven jeste na nic neposlali ani korunu...
      • Hmmm, moudro dne! Ovšem to, že jsi na něco poslal prachy neznamená, že ty buznaa nejsi!
      • Ristoro
        Třeba si kupujeme nové, hotové hry, přímo z obchodů. To se platí čím, pastelkami?
        • jenze ty takrikajic "nové, hotové hry" nekterejm uz nestojej ani za ukradeni, natoz abych za ne platil, takze nekdo to holt musi risknout a ty penize pustit o neco drive, pokud to vyjde,usetri klidne 50% na cene hry, pokud ne, tak smula
          • To je tvuj nazor, ze nestojej ani za ukradeni. Pro nekoho treba stojej za to ukradeni a pro nekoho, a to te mozna prekvapi, stojej i za koupeni. Rika se tomu trh, seznam se.
  • tak se mi zdá, že v příštích pěti letech budou vycházet jenom samý remaky remaků... snad to znamená, že si scénáristy odpočinou a pak začnou zase vymejšlet něco novýho...
  • Zajimavé, že mě ještě z KS nic nebavilo, asi nejsem ten správny hipster, abych si užíval barvičky u Divinity a klišoidní příběh na úrovni Medvídka Pú...
    • Asi jsi ještě "nebeknul" nic, co by tě bavilo. Akorát nevím, jestli není tak akorát tvoje chyba...
    • Muzu se prosim zeptat co je podle tebe na Divinity Original Sin pro hipstry?
      • nelíbí se mi to = je to pro hipstery

aneb zdejší železná logika. nepotřebuješ ani vědět, co který slovo znamená. podkódování v praxi :o)
        • Asharak
          Trolly už jsme zesměšnili dost, už to nic neznamená a teď se přesuneme a zapudíme význam hipsterů. *15*
          • tady se, obávám se, veškerý význam redukuje na prachobyčejné "us" a "them" :o)
    • Kámo to odvoláš. Jak se vůbec opovažuješ navážet do Medvídka Pú?!
    • del0
      "Zajimavé, že mě ještě z KS nic nebavilo."

To zní skoro jako kdybys byl přesvědčen o tom, že máš vkus na kvalitní hry.
      • ty ho máš? nebo kdo má ten správný vkus, řekní? Já říkam subjektivní názor, jestli ti vadí, že je Divinity dle mého klišoidní, infantilní hipsteřina, máš smůlu *5*
        • kdyz uz tu uzivas slovo hipster, pocitam tedy ze ty si klon kterejch stoji kazdej den na ty samy zastavce 5 a vypadaj vsichni stejne. Slovo "klise" bych byt tebou vubec neuzival, jelikoz ty sam si klise. Nevim z jakeho vesmiru si prijel, ale to ze je neco barevny neznamena, ze je to infantilni. Kdyz ti to vadi, tak si kup cernobilej monitor a zavri p*del.
        • del0
          Nemám smůlu. Mě totiž nevadí, že troluješ pod článkem, který tě očividně nezajímá. Mohlo by to ale vadit tvému zdravému rozumu, pokud nějaký máš. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit