Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    TakY doufám že se vydaří ten trailer vypadal skutečně dobře. Navíc to mělo v (to je spíše už ted BETA ne ?)demu přívětivé hw nároky.

    Tohle byl asi hodně špatně udělaný Launch" taková hra ještě nedokončená si to nezasloužila!

  • Pokud je to takovy vrak, proc to ma 5/10, coz je slusne, prumerne skore?

    • Tak záleží z čeho ten průměr počítáš?

      Problém je, že lidi mají pocit, že průměr v hodnocení her by se měl dělat jen z těch kvalitních :-D Jako narovinu - pokud by jsi se podíval na kvalitu všeho co vychází (myšleno opravdu všechno - jen na steamu vychází desítky her denně a to není zdaleka všechno), tak by tohle byl myslím dost silný nadprůměr :-D Jenže když z té stupnice vyházíš všechny špatné hry, které nikoho nezajímají, tak už tam to průměrování funguje dost sporně :-D

    • Thanquol

      Asi nevíš co to znamená průměr co? Nonic

      • JohnyTheZik

        Prumeru se vetsinou nechces vyhybat.

        To hodnoceni je spis takovej prislib veci budoucich, rozhodne to nesedi k textu, kterej celou dobu rika - radsi si zahrajte neco jinyho.

        • Thanquol

          No on to taky není průměr, nebo průměrné hodnocení.

          Uvedu příklad Assassins na games. První průměr je za všechny 

          Druhý průměr je za typické "velké" AC hry. 

          (ve výpočtu chybí jen druhotné hodnocení - HD remaster AC liberation, ktere už tam jednou mam jako AC31)

          Stejnou logikou se dá udělat, celkový průměr hodnocených her na Games, průměr na recenzenta, průměr na platformu, průměr na žánr, průměr žánru na platformu.. etc. 

          5/10 je průměr jako čeho? stupnice? 

          • JohnyTheZik

            Samozrejme se bavim o prumeru stupnice, kterej v idealnim svete dava hru do kontextu ostatnich her celkove a v ramci zanru. Ostatne tak je to popsany v sekci "jak hodnotime" zde: https://games.tiscali.cz/jak-hodnotime.html

            Kdybych narazel na prumer mezi FPS hrama, porad to bude mit vetsi relevanci nez resit, jestli je to prumer recenzenta, to je snad jasny. Priklad s AC je sice fajn a samozrejme ukazuje problemy na slovo "prumer", ale v tom kontextu je to uplne mimo. Kdyz bude Pavel recenzovat jen desitkovy hry, tak pro nej bude i devitka podprumer, ale porad je to nadprumerna hra. Zbytecne nebudme chytry.

            • Thanquol

              Právě. kdybys narážel na průměr mezi např FPS hrami (jak jsem uvedl jako příklad), tak je to jakštakš relevantní použití  průměru. - proto jsem ti psal příklady užití průměru.  Evidetně jsi vůbec nepochopil mou napovědu, kde a jak použít průměr a kde se mu vyhnout.

              A ted už mícháš průměr stupnice, průměr na žánr a průměr her celkově, abys jako argumentoval. Takhle jsi to asi dělal doma, když jsi dostal za 3 a má rada se evidentně totálně minula účinkem. 

              Řekl bych, tak nebud zbytečně chytrý, ale takovej problém si asi nikdy neměl, když děláš průměr z konstantně rostoucí stupnice od 1 do 10, abys tomu říkal průměrné hodnocení. - proto jsem se ptal, jestli to myslíš / myslíte vážně a bohužel. 

              • JohnyTheZik

                Reakce na příspěvek:

                Takhle to dopadá, když se někdo moc snaží mít za každou cenu pravdu, až napíše totální blábol. /r/iamverysmart je subreddit pro tebe.

                Ty jsi evidentně vůbec nepochopil, že hodnocení her je na jednu stranu subjektivní záležitost a na druhou stranu se recenze na serveru drží aspoň nějakýho standardu a míchat tu např. průměr AC her, ačkoliv je jasný, že tu nikdo neřeší průměr recenzenta, je jen známka totálního nepochopení toho, o čem psal lukaskahanek. Ano, v užším kontextu řeší průměr mezi FPS hrama, u který by podle známky očekával alespoň určitý objektivní kvality, který ale podle textu recenze hra nemá. Bylo to tak složitý? Ale to bych se opakoval.

                • LiarForHire1

                  Reakce na příspěvek:

                  Ani se nesnaž, Thanquol se tady na webu objevil a píše všude samé blitky, nechápajíc smysl diskuzí.

          • Ano, za skore v prumeru (a ne, pokud dobre pocitam, aritmeticky prumer 5 nevyjde - ale taky z hlavy, co bych chtel) bych cekal ze ta hra bude "nekde uprostred" dle recenze, a ne ze mi za skore ktere je vnimano prumerne budou rikat jaky to je vrak.

            Mozna je to az prilis klasicke vnimani skorovani, ale za starych dobrych casu 1 znamenalo vyjimecne spatne, 10 znamenalo vyjimecne dobre, a 5 bylo nekde zhruba uprostred - zabavna zalezitost, ktera sice nijak neohromi, ale za to ani neurazi.

            Od 4 niz by potom byl podprumer - hra treba nefunguje (at uz je "nefunguje" mysleno jakkoliv - bugy, spatne herni mechaniky, apod.).

            Od 6 vys par nadprumer, tzn. cim vys jdu, tim kvalitnejsi titul je, at uz pribehem, postavami, hernimi mechanikami, apod.


            Bohuzel existuje tolik ruznych moznosti co zprumerovat ze te to asi popletlo, ale je treba vnimat jakykoliv komentar v kontextu, a nikoliv jej z kontextu surove vyrvat, jen aby clovek mohl predstirat ze je chytrejsi nez opozice.

            • Thanquol

              Lol.  Na začatku potvrdíš mé obavy, že jsi označení průměrná známka použil pouze v kontextu "průměr ze stupnice" ikdyž tvrdíš, že to matematicky nesedí. 

              Proto mám vlastně v životě tah na branku. Protože jsem to "uhodl", i když to nemůže být ani aritmetický průměr. Hloupí lidé jsou totiž hrozně čitelní. Asi jsem trochu čekal, že se zapřeš, abys ochránil ego. Velice běžné. 


          • 0tecFura

            No určitě mysli průměrné hodnocení na stupnici 1 až 10. A je to normální takhle brát že 5/10 znamena průměrná hra. Nebo myslíš že ne? 

            • Thanquol

              "průměrná hra" je bych řekl lidový termín a pro každého to asi bude znamenat něco jiného, hlavně pro ty, co si slovo průměr vykládají po svém. 

              věřím, že obecně pod pojmem "průměrná hra" se pro ně osobně skrývá to, co obvykle oni hrají a to tak, že se u toho nebaví ani moc a ni málo. 

              Nicméně průměr je matematický nástroj a vždy je pouze takový, jako jeho proměnné. Nic víc, nic mín. Moc ti toho neřekne, leda ti řekne přesně to co má. a to průměr z jasně definovaných zástupců, které ten co průměr počítá chce do výpočtu průměru zahrnout. 

              Ne nadarmo se říká, že se průměr v praxi moc nepoužívá, že je nevypovídající, neužitečný. Proto možná zlidověl. nevím. 

              Nicméně týpek napsal "průměrné skore"


  • KrPa

    tvl, recenze dem, recenze EA, to zachvili budou i rcenze na patche?

    • BlackenedHalo

      Je to platene cize recenzia sa hodi

    • jack

      Náhodou recenze na patche či spíše recenze po roce s opravenými chybami a všemi DLC mi docela schází.

    • Tady to ma smysl, je to neco jako pilotni epizoda serialu nebo pilotni kapitola mangy, ktera testuje vody, ale potom se vyvine (nejspis diky uspechu) v plnohodnotny produkt s tim, ze ta puvodni verze tu zustane. BM vysel takhle, co se tyce obsahu, uz pred vice jak rokem tusim? Od te doby se do nej jen pridal RT a dalsi drobne graficke ci kosmeticke vecicky, ale, jak jsem rikal, tohle je pro nej konecna a bude existovat dal i kdyz BM:I vyjde.

      • danny_the_hound

        A nebola náhodou v tej cene už aj celá plná hra? Alebo to už neplatí?

        • Jojo na Steamu tahle akce stale plati (predpokladam do vydani Infinite nejpozdeji)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit