Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A já čekal kdy se to tady oběví *1*

Myslim si že většina lidí ač fanoušků či ne tak by velice rádi aby vzniknul film to i já,film by měl nejspíš velice obrovskej úspěch a vyprodané lístky,ale že by to nebylo možné to udělat to se mi nechce věřit.

Jinak to video je výborný a myslím že by se dalo přirovnat k videjím Blizzardu né-li lepším. *4*
    • Choreograficky je to lepší než opening LoLka a postavy působí žívěji/přirozeněji.
      Blíží se to videím Blizzardů (jako spousta cinematiců dneska) ale lepší to určitě není, ještě jsem lepší neviděl. *2*
      • Kr.Pa
        http://www.youtube.com/watch?v=P99qJGrPNLs
    • Veskoslav
      Vím, že to bude znít blbě, ale oběví není od slova oběd, ale od slova objevit.
  • Veskoslav
    Kdyby místo dělání videí se soustředili na vyvážení starých a nových hrdinů a dodělání některých předmětů, které vypadají, že prostě si v Riotu řekli, hele HoN a Dota mají to a to, tak to okopírujeme, ale jenom tak na "oko". A to nemluvím o tom, že počet děcek v téhle hře je větší než v cukrárně, kde můžete všechno sníst zadarmo.
    • nekromant33
      No stejně je to nakonec i o schopnostech hráče a o tom kdo counteruje koho. Nejhorší je na tý hře (ač to vlastně není její chyba a těžko se to dá řešit), jak říkáš, komunita, kdy najít v solo Q dobrý tým je o nervy. Lidi reportujou i za nesmysli a v tribunalu spousta lidí jen odkliká těch 15 za den a čekaj jestli jim náhodou nepříletí pár bodíků protože se trefili..
    • Môžu robiť videá aj balancovať súčasne, veď to nerobí ten istý tým. Inak MOBA hra, kde každú chvíľu vychádzajú nové postavy sa určite perfektne vybalancovať nedá, keby hra mala fixný počet postáv, tak by to bolo o niečom inom, navyše v LoL nemáš len 5v5 mapu, ale aj 3v3, Dominium, ARAM a pre každú mapu musíš balancovať zvlášť. No 5v5 je priorita hlavne aj kvôli turnajom.
      Komunita je hrozná, no hral som aj DOTU a tam nieje o nič lepšia. Flameri, AFKeri, blameri sú vždy a všade. Síce RIOT dal do hry možnosť Tribunálu a Honor systémy, no až tak veľmi to nepomohlo zatiaľ, aj keď nejaké menšie zlepšenie sa naskytlo. Osobne hrám na West serveri a podľa môjho názoru je tam lepšia komunita ako s Poliakmi a Rusmi. Hrám to už asi 2 roky, z toho rok East a rok West a zatiaľ sa mi na weste veľmi páči, samozrejme, že aj tu sú magori, ale to je všade.
    • Nemůžu víc než souhlasit. Pamatuji si, když jsem začínal. Kolikrát jsem byl nejhorší hráč ze hry. Teď po zhruba 1,5 roce je výjimka, když nepotahám hru! O vyrovnanosti hrdinů máš taky naprostou pravdu. A co se týče některých nových itemů, ani nekomentuji. Hra to je fakt vynikající, chytlo mě to více než DotA, ale těch kryplů a retardů co to hraje. Párkrát jsem si skoro roz**dal vzteky klávesnici.
    • Kr.Pa
      na vylepsovani starych sampionu se ale pracuje:
      http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Champion#Upcoming_champion_reworks
      samozrejme to neni tak cool a penize vydelavajici jako novy, ale pomalu se upravuji, maji na ty vytyceny jeden tym
    • Zerathus
      Tak přímo IMBA herové tam nejsou. Ano starší champy by šlo vylepšit, ale pro mně je daleko horší fakt že v každé druhé hře je těžkej flame a to i na vyšších ranked levelech (platinum,dia). LoL komunita je opravdu strašná a RIOT s tím zatím nic moc nedělá.
    • Jojo Dota ... ikdyž ta už taky stojí zaprd a hraje to každej ňouma a Valve na dotu sere co se týče pathů tak jim to trvá a nejsou tam stále přidaní starý hrdinové ... hl. že je turnaj jeden za druhým ..
      • No jako zaprvé je to ještě pořád beta, zadruhé ty turnaje(až na jeden) nepořádá Valve, zatřetí patche trochu kašlou ve prospěch kosmetických předmětů, ale žádná hrůza to taky není(ve hře je minimum jakýchkoliv gamebreaking bugů a nahlášené věci opravdu řeší) a nakonec hrdiny pomalu ale jistě přidávají, takže už jich chybí jen snad 10.
      • Veskoslav
        Většinu starých hrdinů nemůžeš přidat z důvodů práv Blizzardu;) To by jsi taky mohl vědět. Navíc Valve se domluvilo s Blizzardem na přidání dalších hrdinů postupně a to z důvodů vyvážení těch současných. Navíc Blizzard bude mít taky vlastní Dotu a tam se objeví většina starých hrdinů+zbylí hrdinové ze světů Blizzardu. A patche jsou pravidelné, rozhodně pravidelnější než u LoL a navíc opravují to, co se nahlásí. Ne jak u Riotu, kdy patch posere něco, co fungovalo a co nefungovalo, to ho nezajímá. A každý ňouma? No já nevím, ale největší počet tragédů je v LoL a to naprosto suverénní počet.
        • "Většinu starých hrdinů nemůžeš přidat z důvodů práv Blizzardu;)"
          co je to za nesmysl?! do DOTA 2 už byli přidáni skoro všichni hrdinové, zbývá jich jenom 9(http://www.dota2wiki.com/wiki/Unreleased_Content). až je přidají, tak tam budou z jedničky všichni. Blizzard nemá žádná práva na hrdiny, maximálně tak na jejich jména a věci spojené s warcraft lore, proto byli někteří hrdinové přejmenováni (např. obsidian destroyer - outworld devourer, tauren chieftan - elder titan).
          "Navíc Valve se domluvilo s Blizzardem na přidání dalších hrdinů postupně a to z důvodů vyvážení těch současných."
          VALVE s Blizzardem žádnou domluvu nemá, hrdinové se přidávali postupně už před jejich sporem o značku dota. je to mnohem logičtější než přidat všechny najednou. nechápu o jakém vyvážení mluvíš. ve dvojce se hrdinové po přidání nijak nevyvažují. dota se balancuje pořád stejným způsobem: několikrát ročně vyjde nová verze doty 1 (http://www.playdota.com/changelogs/6.77c) s balance změnami, která se pak v příštím patchi aplikuje do dvojky. takže žádní hrdinové se jednotlivě nebalancují, všechno pořád probíhá stejně a oba díly se v balance změnách nijak neliší.
          "Navíc Blizzard bude mít taky vlastní Dotu a tam se objeví většina starých hrdinů+zbylí hrdinové ze světů Blizzardu."
          co tím chceš říct? ano, v blizzard allstars se objeví postavy z jeho her, takže i postavy z warcraftu. jedíná spojitost je v tom, že dota 1 používala modely z warcraftu, které původně patří k jeho univerzu. jinak ale budou mít hrdinové v blizzard allstars úplně jiné schopnosti a budou jiní než v dotě. tvoje představa, že VALVE nemůže vydat většinu starých hrdinů a že tito hrdinové budou v Blizzard Allstars je úplný opak pravdy.

nakonec mi prosím vysvětli, proč šíříš fámy. vždycky když něco nevím, tak se to nejdřív pokusím zjistit. když šíříš neověřené informace, tak tomu akorát uvěří další lidé a nebudou mít pravdivé informace o hře. *9*
          P.S: "To by jsi taky mohl vědět." Přesně tohle bych ti teď mohl říct.
        • Můžou si přidat koho chcou :D Valve si nemyslím že by s Blizzardem jednal o tom koho vydaj a koho ne. Jdem jenom o to, že Blizzard vlastní práva na určité druhy ras, které jsou ve Warcraftu (Taureni atd.) a nedovolí (nebo dovolí ale asi za prachy třeba) Valve tyto rasy používat ve svojí hře. Hra je stále v fázi Beta verze a tak přidávání hrdinů je postupné. Patche jsou víceméně každej týden. Né vždy v nich je ale nový hrdina. Každopádně každý patch přidává něco nového nebo upravuje různé bugy.

Z mého pohledu Valve ani nikam s přidáváním hrdinů nespěchá, protože si tak udržuje u hráčů naději, že každý týden může přijít nový hrdina a přidává to hře na další znovuhratelnosti a částečně se zamezí odlivu hráčů z důvodu toho, "že se tam nic nového neděje/nepřidává".
        • jeste, ze si kazdy muzeme hrat hru ktera nas bavi, protoze ja bych o Dotu neoprel ani kolo, kdezto LoL me celkem bavilo...
  • Ač jsem fanoušek DOTY, tak tohle video je parádní:) Rád bych aby byl film, ale bohužel film na motivy DOTY či LoL, udělat nejde. Prostě to vypadá stupidně stejně jako film na Mortal Combat:)
    • Mno existuje kresleny serial a neni to uplne tragicky. Jinak film by sel udelat a to nekolik. LoL vypravi urcitym zpusobem pribeh a postavy maji vlastni charakter.
  • nektere sekvence parada a jine slabsi :/ epic feel z toho byl na zacatku dobrej ale jak se pridala ta dama s dykama, dite, a nic moc human s mecem tak to ztracelo. medved to trosku zachranoval ale typek mu dal celicko coz dojem zase zkazilo:D
  • Toto ma od brilantnosti daleko, koncept boja dvoch ktory je preruseny tretim je neorginalny a nezabavny.
    Radsej si pozrite komix. http://imgur.com/a/8nsDi
    • mozna, ale v MOBA hrach to tak casto byva :D
  • Pěkné video uvažuji že bych LoL zase zkusil. I když mi to vůbec nešlo.
  • Drakens
    Video pěkné holčíčka by mě vážně děsila....
  • fizola
    Tento typ hier ma nikdy nebavil, ale to video je naozaj pekné.
    • Osobne se me libil puvodni trailer: https://www.youtube.com/watch?v=IzMnCv_lPxI
  • God-of-War
    Tady nekdo moc hral Ghost Huntera:). Ta mala holcina s tim medou vypada skoro stejne:)
  • njn video pekne, ale dota1 je stejne porad nejlepsi ;]
    • Ethy
      Hraju Dotu asi 8 let a nemáš pravdu, Dota 2 je o dost lepší než Dota 1.
    • Nie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit