Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SS a Blitzkrieg jsou sice fakt třídy, ale i tak si myslím, že podobně postaveným strategiím jako CoH docela křivdíš. Já sice nikdy netoužil být aktivním hráčem CoH a taky jsem se na to měl názor jak na blbinu, ale musím se přiznat, že občas sleduju nějaký ty zápasy na kanálu Propagandacast a sice jen z videa, ale postupně jsem si o CoH si udělal rozhodně pozitivnější obrázek. Má to sice svý pravidla a svý mechaniky a může to být třeba v realismu nedokonalý, přehnaný a kdovíco ještě, ale i tak je to po hratelnosti zábavný, dobře to vypadá a boje od pěchoty po techniku tu šťávu a zábavu mají. A nepodceňoval bych ani tu strategickou složku i když to nemusí být žádná bomba.

To u podobných si vždycky vzpomenu na recenzi v Levelu, která kdysi recenzovala takovej Codename panzers, na který osobně taky nedám dopustit, přestože to žádný strategický orgie taky nejsou. Psal ji myslím Krajča nebo kdo a z jeho závěru jsem si zapamatoval takový dobrý spojení, který znělo, že:

"Možná je to hra pro blbce. Ale takovou hru pro blbce si my, chytří, klidně necháme líbit."

A já bych to tak bral. Ať už se před CoH bude předhazovat Sudden strike nebo Blitz, pravdou asi zůstává, že to co jako hra tohodle žánru chce představovat, tak to splňuje dobře.
  • tohle není válečná strategie.. jednička možná byla, tohleten sranec určitě ne. KDe jsou ty doby Sudden striku nebo Blitzkriegu....
  • Ten pocit když teď dostávají no skill hráči kteří neznají nic jiného než OKW a Wermacht v každém zápase na p*del *1* *2*
  • A parodie na RTS z WW2 má opět pokračování, tak milé děti začněte slavit a hůrááááá do hraní
  • a takto milé děti vypadá klavitní hra..
  • Hlavně že už to funguje jako normální armáda a ne jako jeden mega blob *1* Dobrý přídavek, jen škoda, že hlavní jednotka Tomíků je jak z papíru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit