Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Je nutné zdůraznit, a je dobře, že to tak článek poctivě dělá, že se verdikt týká jen a pouze konkrétní stránky No Man‘s Sky na Steamu, a rozhodně ne celé reklamní kampaně Hello Games.
  • KrPa
    Uz jen cekam, kdy prijde doba, kde budou lidi reklamovat zachod, protoze se jim tam neveslo h*v*o.
    • Takový záchod bych reklamoval určitě. K čemu je dobrý?
      • na chcani
      • KrPa
        Co treba si pred nakupem takoveho zachodu vest statistiku objemu stolice a pak podle toho zvazit koupi?
        • Aristarch
          ... presne tak. Človek má mať dosť rozumu na to, aby si premyslel čo ide kupovať a nie sa následne sťažovať. Je blbá doba. Deti sa vedú vo výchove k tomu... že za všetko zlé čo urobím, aj za všetky moje zlyhania a moje chyby môže niekto iný. Nie ja... Všetci mali možnosť s nákupom NMS počkať a vyhnúť sa predobjednávke hry. Ale ako malé nadržané deti, ktoré sa vrhnú na lízatka ešte pred večerov... hru hromadne nakúpili... no a potom plakali, že to nie je tá hra, ktorú chceli. Zavádzajúca reklama je tu s nami už roky a hlavne staršie generácie už jej nepodľahnú. Ale nech si deti poplaču. Nech znova a znova zodpovednosť za svoje chyby prenesú na niekoho iného. Fuj zlí ujovia z Hello Games. Meheh.... zlí, zlí. Ukradli mi moje vreckové :(
          • "Zavádzajúca reklama je tu s nami už roky a hlavne staršie generácie už jej nepodľahnú. "

Tak urcite :D
          • Zavádějící reklama je jedna věc, ale Hello Games a Murray strávili 2 roky vyloženým lhaním a inzerováním věcí, které byly zcela vymyšlené. NMS není jenom další hra která zklamala po velkém hypu, je to podvod zákazníků.
        • a můžeme vidět tu tvojí? *1*
  • Tak a máte to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit