Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Krytpické" hry mě nikdy moc nebraly a už vůbec ne, pokud jsou ještě k tomu rigidní.

  • Trancentraal

    Počkám na patch a slevovou akci a uvidím. 

  • Hrozna skoda. Hodne jsem doufal….

  • frank.horigan

    Když už nemám miliony technologie, tak můžu furt udělat kultovní hru (zdravím Disco), pokud nezdrbu to jediné, na čem záleží.

    Ale ono dnes vymyslet i originální příběh a funkční scénář není samo sebou.  

    • lito

      Disco je nejlepší CRPG posledních deseti let pro mě, je fakt škoda jak Estonci dopadli. I přes to rádoby urovnání sporů nevěřím, že někdy dostaneme pokračovaní. 

      • frank.horigan

        Já to ještě nehrál, ale mohutně chystám se odhodlat. :) 

        A někdy možná ty pokračování ani nejsou třeba. 

        • lito

          jako doporučuji, tak hra je hodně podobná Tormentu v rámci přesahu do filozofie. Je to hodně náročná hra ne v rámci herních mechanik ale v rámci angličtiny a příběhu. Nevím, jak je na tom čeština, vím, že vznikla, jen nevím, na jaké je úrovni. 

          • frank.horigan

            No už je i CZ - a hlavně Torment už bych dneska nedokázal hrát. Už je to prostě jinde, ne že by to byla blllbá hra, ale už bych nedokázal číst z televize desítky minut rozhovorů v jednom kuse.

            Takže to Disco trochu obcházím, musím se odhodlat. Když už to rozjedu, tak tomu několik hodin určitě dám aby věděl jestli jo nebo ne.

            Ale trápení s "hadrcorárnama" už není pro mně. Nedávno jsem jel remaster TombRaidera2, nostalgie jako krááááva  a prostě to nešlo někde v půlce to letělo - nebyla to zábava :)   To ovládání je hotové pekkklo :)

            • frank.horigan

              Pro redakce::::   "kráááva" psáno normálně je nevhodné slovo??

              Nepřeháníte to malinko?

              • Row

                Reakce na příspěvek:

                To je normální, redakce za jejíž slovník na streamech by se nestyděl leckterý mistr dlaždič (fyi nijak mne to neuráží), má slovníkový filtr do diskusí nastaven v módu "Jan Pavel II. při pokání" 🤦‍♂️

              • Reakce na příspěvek:

                Redakce to asi může poslat výš, ale vzhledem k tomu, že jde o globální tiscali blacklist, tak pochybuju, že s tím něco zmůže. Možná by měla větší váhu stížnost z diskuze o hospodářských zvířatech (reálných nebo z Farming simulátoru).

                Pokud jde o Planescape: Torment, tak mi nepřišlo, že je těch super dlouhých textů moc. A použitá angličtina je dobře stravitelná. A to to Disco Elysium odkládám v podstatě z podobného důvodu.

      • medveddd

        A jestli jo, bude na něm dělat někdo jiný.

        Ale on zas někdo s něčím přijde.. :)

  • Corvus

    Obrovská škoda a zklamání. Broken Roads pro mě znamenal závan starých F1+F2 časů a neskutečně jsem se těšil. Určitě to pro mě byla jedna z nejočekávanějších her roku. I přes kritiku hru pořídím, až do ní doputují záplaty. Ale zklamání tedy obrovské... Snad si spravím chuť ve čtvrtek na early accessu po všech stránkách božsky vypadajícího No Rest For The Wicked. No a zatím putuji po 68 do Vaultu 15 ve Fallout 1 a budu se i nadále modlit za oznámení a vývoj Wasteland 4.

    • Doporučuji Fallout Et Tu (momentálně ve verzi 1.9). Je to konverze Falloutu 1 do enginu dvojky + nějaké drobné úpravy k tomu:

      Comes with the Hero Appearance mod integrated (Bald Dude, Long Hair Dude, Punk Girl). Selected Fallout 2 weapons have been added (sparingly!) to the game world in ways that don't break the game balance. Fallout 2 styled merchant inventory restocking (Optional). Party members and generic NPCs can be pushed out of the way. Party members level up and change their appearance based on worn armor. Party members can be controlled in combat (Optional). Automatic door opening and closing (Optional). Traverse the wastes on your very own motorcycle (Optional)! Continue playing after the main story has been completed (Optional). Lots of bugfixes, making the game run more stable than even the original with patches.

    • Ty jses strasnej nolifer..😁

  • medveddd

    Obrovské zklamání, na toto jsem se opatrně těšil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit