Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po letech jsem si to zahrál potřetí... zase jsem tvl brečel jak malej
  • Az nyni jsem objevil tento herni skvost. Hra ma neskutecne mocnou az magickou atmosferu a je libiva a pusobiva stejne jako originalni v par napadech a zaver, no, radeji si ji zahrajte sami :-)
  • Dohráno na klávesnici *3*
    Umělecký dílo tahle hra, smekám *4*
  • kde to koupim?
    • Třeba na Steamu...
  • Úžasný zážitek. Dorozumívání gestikulací a vymyšlenými citoslovci je geniální nápad a umocňuje atmosféru. Vůbec mi nepřišlo, že by hra byla krátká (podle času možná ano, příběhově ani náhodou). Lokace jsou taky hodně zajímavé, u některých by mě hodně zajímala jejich minulost. A konec je tak silný, že už dlouho na mě nic tak moc nezapůsobilo... Pro mě možná i hra roku 2013, i když jsem už svůj hlas dal Bioshocku Infinite... 10/10
  • Jason_dinAlt
    Právě dohráno. Velmi velmi povedená záležitost. Opravdu několik hodně originálních prvků a to jsem toho už viděl hodně. Co se týče příběhu a hlavně jeho podání, tak to je také jedinečné. Takže doporučuji též. Osobní hodnocení 10/10.
  • A soutez o nejvice creepy titulni obrazek v historii Games.cz vyhrava...
    • Tilwaen
      ... Outlast?
      • Haha! Tak to jo.
  • dohrano za prachbidny 3 hodiny a na jazyku mam jen jedno - WTF? boze muj to byla peetchovina,kam ty recenzenti dneska na ty cisla chodej? kdejaka kraviny dostava 9 nebo 10,pritom ve skutecnosti ma sotva na 6,v tomhle pripade spis 3...
  • Nějak nemohu zprovoznit Logitech Chillstream ve hře. Nějaké rady ?
  • rancor1223
    Jsem vážně jedinej komu to přišlo jako přinejmenším průměrné? Asi bude nejjednodušší to shrnout v minirecenzi. Očekávejte SPOILERY!
    První hodina je zoufalá nuda. Vážně. Nic se tam neděje. Prostředí je nezajímavé. Hra nemá žádnou výraznější stylizaci, což moc nepomáhá. Pak se to trochu rozjede, hlavně prostředí začne být velmi zajímavé. Puzzly jsou tak akorát na odreagování, ale aby se pořád ještě nemuselo myslet. Nevím jestli se ta jedna animačka na začátku dá považovat za příběh. Tak hodinu před koncem se objeví něco jako příběh, přiberete ženskou do party a asi 5 minut po tom, jsem vám mohl s 90% přesností říci jak to skončí. To byl ovšem komplikovanej příběh, že? Kde je ta úžasná část? Nevím jak ostatní, ale postavy, kterým ani nerozumím, mi za 2 hodiny k srdci nepřirostou. To že to nebyli zrovna sympaťáci tomu nepomohlo. A to, jak byli namluvení mi beztak celkem vadilo, každý měl asi tak 2 řádky textu, které mleli pořád dokola.
    + prostředí v druhé polovině hry
    + ten roztomilej griffin
    +/- zajímavej experiment se "singleplayer co-op"
    - příběh? (já si téměř žádného nevšimnul)
    - délka (jestli někdo nadává na délku COD, co má potom být tohle?)
    - nepodporování klávesnice, protože se to na ní hraje úplně stejně jako na gamepadu a nijak to neovlivňuje zážitek

    A nakonec bych snad jen poukázal na zajímavou teorii, kterou nadhodil kdosi na Steam fóru. Lidi, kteří mají dobrý vztah s rodiči (hlavně otcem), mají tendence si tuto hru užít výrazně víc. Se mnou to vůbec nic nedělalo. To i začátek Mass Effect 2 pro mě byl "silnější" zážitek.
    • Ahoj Tome. Je mi Tě líto....... :-(
    • Mato1987
      Ahoj, budem reagovať len na tvoje mínusky a plusky
      Prostredie ma tak isto ako teba uchvátilo skôr v druhej polovine hry, hlavne plavba medzi ľadovými kryhami a tými zvláštnymi kosatkami s chvostom(ak niekto vie názov tohto mýtického zvieraťa, tak nech dá vedieť) ale aj prechádza cez bojisko obrov, alebo aj krátka prechádzka popri polárnej žiare pred tým ako si išiel do jaskyne jedovatej mrchy :)
      Mne sa viacej páčil neviditeľný yeti a dedo s rogalom :)
      Niekedy som mal fakt problém ovládať oboch bratov naraz keď som ich nemal na správnej strane obrazovky, teda na ľavo brata, ktorého som ovládal ľavou analógovou páčkou a na pravo brata, ktorého som ovládal pravou analógovou páčkou. Ak som ich mal opačne(na obrazovke) tak keď som s nimi pohyboval automaticky išli od seba, taký jemný brain fart.
      Príbeh bol jednoduchý a pritom čarovný a miestami aj tajomný.
      Dĺžka hry bola akurát, ani dlhá, ani krátka, ja sa k nej určite ešte vrátim aby som odhalil niektoré skryté achievementy :)
      Vôbec mi nevadilo u takéhoto typu hry, že tam nie je plná podpora klávesnice a myšky, skôr by som povedal, že na gamepade sa mi to hralo pohodlnejšie.
      Takže je to asi prvá hra, za ktorú som zaplatil a neľutoval potom tie utratené peniaze, aby som podporil vývojárov tak som si to kúpil ešte aj na PS store a zahral som si to ešte raz na telke.
    • Malleth
      1) Příběh je minimalistickej ale bohatě stačí (v podstatě jako v ICO nebo Another World)

      2) Délka hry se nedá hodnotit paušálně. Journey měla dvě hodiny a taky to bylo akorát.
      Dokázal bych si ale představit že by brothers byli delší. Potenciálu tam je pořád dost.

      3) Zážitek z hraní na klávesnici a gamepadu musí logicky bejt jinej. Na gamepadu je to mnohem pohodlnější intuitivnější a navíc klávesnice nemá vibrace (alespoň ta moje ne), který jsou tu využitý v důležitých momentech ke konci.
      Já si ani neumim představit jak bych tohle na klávesnici hrál. Neumim ovládat šipky pravou rukou *9* a určitě nejsem jedinej

      4) Zapoměl si do kladů dát fakt, že díky ovládání dvou postav současně hra představuje skoro na každým kroku nějakej novej způsob interakce. Díky tomu je od začátku do konce svěží a zajímavá.
      • rancor1223
        1) Jak říkám, mě to přišlo slabý. Nedělo se tam nic neočekávanýho.
        2) Nedá, většinou. Všechno má ale svý meze a tohle mi přišlo jako opravdu málo. (Zvlášť když vezmeme v úvahu, že ten prostor tam byl)
        3) Vibrace beru. Ty opravdu na klávesnici nemám. Nedokážu si ale představit jak moc velký vliv by to mělo mít. Mě problém ovládat oběma rukama problém nedělalo, je to stejný jako dva palce.
        4) Ano, to jsem zmínil (singleplayer co-op), nevím jestli bych to označil za tak skvělé, ale přinejmenším zajímavý experiment určitě.
    • Black_Hand
      slysel si o spoiler tagu? :)
      • rancor1223
        Slyšel, ale přišlo mi to na tak dlouhej text trochu pitomý.
        • Tilwaen
          A tak je lepší to nechat tak, jak to je... *15*

          Ale tak alespoň jsi tam dal varování.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit