Přejít na výpis diskuzí
Brothers: A Tale of Two Sons - recenze
17.9.2013 | Miloš Bohoněk
61 příspěvků
-
U téhle gamesy jsem si krásně odpočinul. Dohráno za odpoledne, ale v paměti zůstane rozhodně déle. Více takových her.
-
Jelikož to chtělo nějakou pauzu od všech těch FPS či závodních her, tak jsem sáhl po tomhle a byl jsem příjemně překvapen, jak jsem to dohrál na jeden nádech. Věřím, že ovládání na gamepadu je bez debat lepší, ale na klávesnici se to dalo taky. Po nemastným-neslaným Syndicate se Starbreeze teda dost vytáhli.
-
-
To se teda vytáhli, o to víc mě těší že budou pracovat i na novém herním Riddickovi. Po Syndicate jsem v nich ztratil víru ale ted je navrácena.
-
-
No, snad tím Riddickem nebude jenom tady tohle
http://www.zing.cz/novinky/19007/riddick-se-v-akci-the-merc-files-podiva-na-mobily
-
-
-
Dohráno na klávesnici *3*
Umělecký dílo tahle hra, smekám *4* -
Tohle je zkrátka interaktivní příběh v tom nejlepším slova smyslu. Výborná hra.
-
Včera ráno jsem k ní usedla a bez přestávky hrála až do konce. Úžasná atmosféra a nečekaný konec. Sice jsem občas pletla páčky na gamepadu, ale i to se stává. Hodně dobrá hra. Víc takových :)
-
Úžasný zážitek. Dorozumívání gestikulací a vymyšlenými citoslovci je geniální nápad a umocňuje atmosféru. Vůbec mi nepřišlo, že by hra byla krátká (podle času možná ano, příběhově ani náhodou). Lokace jsou taky hodně zajímavé, u některých by mě hodně zajímala jejich minulost. A konec je tak silný, že už dlouho na mě nic tak moc nezapůsobilo... Pro mě možná i hra roku 2013, i když jsem už svůj hlas dal Bioshocku Infinite... 10/10
-
supr! ještě že mám dva bráchy, člověk si může vybírat (nebo ještě líp, dát si to dvakrát ;)
-
Právě dohráno. Velmi velmi povedená záležitost. Opravdu několik hodně originálních prvků a to jsem toho už viděl hodně. Co se týče příběhu a hlavně jeho podání, tak to je také jedinečné. Takže doporučuji též. Osobní hodnocení 10/10.
-
Super recenze, tady odkaz na moje zhodnocení PS3 verze:
http://games.tiscali.cz/brothers-a-tale-of-two-sons-15234/ctenarske-recenze/brothers-a-tale-of-two-sons-12794/ -
-
Fakt pěkná recenze, díky za ni!
-
-
Děkuji. : )
-
-
-
milosi, je mi lito, ze si to hral ve dvou :(((. pripravil ses o TEN zazitek ke konci (a nejen ten). kdyz clovek hraje sam, tak je to daleko mocnejsi. a navic si nemyslim, ze by klavesnice byla dobry napad. coz treba souvisi i s tim, ze je take dobry duvod k tomu, ze v menu neni moznost vypnout vibrace...
me samotneho vetsina hry zas tak za srdce nevzala, ale kvuli tomu konci to melo smysl. kdybych to hral s nekym, tak bych si pravdepodobne ani neuzil ten konec, tak jak jsem si ho uzil.
ve zkratce: hrajte to sami, dohrajte to, hrajte na gamepadu a nestresujte se tim, ze nejdou vypnout vibrace, pozdeji pochopite. -
-
Souhlasím, alespoň poprvé by člověk měl hru hrát sám a na gamepadu. A pokud možno v kuse. Je to dlouhé podobně jako 3 hodinový film, takže dohrání na jeden zátah není problém.
Člověk v multiplayeru úplně ztratí ten rozměr levá/pravá polovina mozku a konec imho není tolik intenzivní. -
Tyjo, teď jsi mě trošku polil studenou vodou, o tomhle jsem netušil. Gamepad jsem zkoušel, jen abych se přesvědčil, že to je jiná, ale prim pro mě byl coop s bráchou, takže jsme jeli na klávesnici. Kdyžtak využij spoiler tagu, povídej. :)
-
-
myslim, ze i se spoiler tagem by spousta lidi neodolala a fakt ten pocit nechci spoilnout ostatnim. muzu ti napsat email a nejak to shrnout. vecer bych na to mel mit cas.
-
-