Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne, i tam byl real time a neustale bezel cas. Stacilo nechat pocitac pusteny pres noc, a clovek mel tolik prachu, ze je uz ani nevyuzil, to jest mohl je nacpat do rychleho vyvoje (cim vic penez se dalo, tim rychleji se vyvijelo) a strategicky rozmer hry tak byl vcelku k nicemu. Prakticky od zacatku se dalo hrat s full vybavou a slo tak hlavne o taktiku.
  • .
  • Já se hlavně těším na Crusader Kings 2, tak snad ho kluci z Paradoxu vydají co nejdřív *14*
  • Zayl
    No to ani náhodou. Je tam X nových věcí. I když je tam i víc automatizace ... ale tak jediné co kdokoliv s půlkou hlavy nechává na automatu je obchod ...
  • skaven123
    syndicate bol tahovy na mape sveta, tam si vyvijal zbrane a brnenia, a vyberal si si misie nie?
    a xcom bol zase tahovy v misiach..
  • No tahový byl Syndicate asi jako v aktuálním XCOMU ... člověk si mohl v klidu vybrat na jakou mapu se v další misi přesune a jaké vybavení si nechá mezi tím vyrobit .
  • Ten zaver jsem nepochopil, syndicate nebyl tahovy vubec a xcom mel tahovou taktickou cast, nikoli strategáckou, ta take byla realtime.
  • ich hry su perfektne teraz hram Victoria 2 a neviem sa jej nabazit:D len soda ze nejako nefunguje LAN :(
  • A to zrovna HoI 3 je oproti dvojce pohodička.
  • Xcom je asi už dost provařený (Škoda...) ... a nechtěli by udělat taky remake původních Hired Guns ?
  • No jestli ses dokázal zorientovat v HoI 2, tak bys potom neměl se EU 3 mít problém. *1* Já hrál jednu dobu HoI 3 s kamarády a nebýt jejich častého sponzoringu a rad, tak tomu nerozumím ani za mák. A i tak jsem tomu dotď nepřišel 100% na kloub.
  • Z jiného soudku, ale patří to sem.Věčné lamentoání vydavatelů jak prodělávají... http://news.branyvnimani.cz/?article_id=11844
  • Souhlas... Ale mohli by dělat lepší Tutoriály(trialy)... Koupil jsem si na Steamu EUIII complete a čert aby se v tom vyznal (poslední strategii co jsem od nich hrál bylo HOI II).
  • pro mě rozhodně :)
  • Souhlas, Paradox je jedna z nejsympatičtějších vývojářských společností.
  • Tikov
    Docela bych jim přál, aby se Cartelu prodalo víc něž Syndicatu- třeba by se firmy chytly za nos a přestaly ze všeho dělat FPS.
  • Hairy_Ass
    Paradox je zárukou, že to nebude úplně casual hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit