Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdyby udelali remake COD1 a 2 v novem havu, nove mapy atd, splnil by se mi sen... moderni valka uz mi momentalne neprijde zajimava, trh je ji zasycen...
  • herbalRooT
    Myslim si ze v BO uz tým Call of Duty vypletjval všechny zbytky co ležely na dně soudku. Jasně když vyjde novej titul bude se prodávat protože ta značka má prostě sílu. Jenomže kvalita? Až vyjde Battlefield 3 tak to bude pro celkově naskryptovany CoD těžká rána. V tý hře NENI fyzika, NENI tam umělá inteligence - tim myslim absolutně žádná v případě posledních BO. To by museli hodně zabrat aby se to dostalo pod kůži. Online hráči stejně hrajou MW2.
  • Já bych řekl, že se CoD a jemu podobní jen přizpůsobují aktuální situaci. A není to problém jen žánru FPS. Lidi hloupnou a CoD se toho drží. Jinak si ty čísla prodejů vysvětlit nedokážu. Lidi nebaví přemýšlet, jsou líní a veškerá zábava se zvrtla do tří slov "udělej to za mě".
    Doba je uspěchaná, všichni chtějí všechno honem honem, pokud možno hned a hra se SP delším než tři hodiny je pro ně moc dlouhá. A vzhledem k odfláknutí vývojáři (kteří pracují ve stejném duchu - honem vývoj, honem prachy) většinou ani déle nebaví, protože nemá co nabídnout.
    Netýká se to všech lidí, ale tihle tvoří majoritní podíl na trhu (stačí se rozhlédnout kolem a to i tady v komentářích).
    Ve svých čtyřiatřiceti se považuji už za starou školu a her které člověka nutily zapojit alespoň pár mozkových buněk valem ubývá. Je mi to líto, protože se mi stýská po hrách, kde mohl člověk taktizovat, protože každý souboj byl výzva, musel přemýšlet nad postupem a těšil se co na něj čeká "za dalším rohem". Člověk měl radost když nějakou hru dohrál do konce a většinou to dalo i dost zabrat.
    A je mi líto i těch lidí, kteří si myslí, že si hru za pár hodin užijí, což u krátké bezduché hry prostě nejde a většinou u závěrečných titulků marně vzpomínáte na jména hlavních postav.
    Dnes? Dohrajete hru a řeknete si "hmmm, konec.. co budu dělat teď?" A je jedno jestli je to FPS, RTS nebo cokoliv jiného. Tihle lidé už ani neví o co přichází.
    Zábava znamená dnes něco jiného než před pár lety. A "Play" už není hrej, ale spíše přehrej.
    ---
    SRY za blok textu.
    • Napsal jsi to dobře, lidi nebaví přemýšlet a jsou. Ale nehloupnou, to je zase hovadina.
      • ..jsou líní (kruciprdel) :-)
        • Sry ale nesouhlasím. Lidi fakt hloupnou. Co se řekne v televizi je pomalu svaté a všichni to berou jako pravdu bez přemýšlení. Myslím to v obecné rovině a v globálu.
          A mladší generace dnes je na tom opravdu hůře (nemyslím tím jen po znalostní stránce, schopnosti řešení problémů, schopností zamyslet se nad informacemi z různých úhlů pohledu apod, ale zobecňuji). Ale netvrdím že je to až tak jejich vina. Je sice techničtěji založená protože doba postoupila a s tím i technický pokrok, ale převládá u ní nechuť používat mozek. Dnešní doba je jak jsem psal mnohem rychlejší. Rodiče nemají až tolik času jako dříve a děti jsou manipulovány okolím a masmédii než aby byly více formovány rodinou. Je to vidět na hodnotách dnešních náctilerých a na jejich životním stylu.
          Ale od téhle debaty raději upusťme. Tohle je na dlouhé povídání.
  • uz COD6 bylo dost ujety, ovladani, prehnane perky, atd... 7ka to stejny! Novy dil leda az bude za 100ku,- Nehodlam si kupovat konzoloporty pro PC, ovladani a pohyby byly naposled poradne udelany v COD5 pak konec.
  • hej lidi, lidi vo co de? ted je tu tenhle engine , kterej xbox rozjede. preci je to uplne logicky ze nebudou delat novej engine na stary konzole.. kor kdyz tenhle neni podle me zadnej prus*r.. ja teda cody moc nehraju a nikdy me nechytla kampan dyl jak na dve hodky ale stejne si myslim ze tyhle hry sou super a delaj je proste ve stylu popcornovy zabavy a ja si myslim ze je to fer.. je to cajk .. budte radi ze mame nove dily..a je porad co hrat
  • Ryba9
    Včera sem si opět dohrál MW 2. Řeknu vám to asi takhle MW2 bych dal za single tak 7/10. Black Ops by se mi do nezáporných hodnot nevešel. Singleplayer Black opsu je tak neuvěřitelně stupidní, až z toho bolí oči. Potom si vezměte grafiku těchto dvou her. Je identická. Tak proč mi sakra jede BO 20 FPS a MW 2 60? Jakmile do něčeho hrábne Treyarch tak to hoří... A lidi zapomínaj na ty "lepší" CoDy.
    • Jo jo. Vzdy se pobavim kdyt ctu dotaz nejakeho hrace zda mu na tom ci onom pobezi Crysis 2 a nejaka dobra duse mu odveti ze pokud rozebehnul Black Ops tak mu pobezi i Crysis 2. Holt Treyarch to jsou fachmani. *3*
      • heh ale tak asi neco lepsiho co se grafiky nebo efektu tyce tam musi byt lepsiho ne -? nebo jako spatna optimalizace?
  • tahle serie uz je mrtva ted.
  • Podle mě hry jako CoD nemají budoucnost. Hra se potřebuje nějak vyvíjet, chápu že v FPSkách, ve kterých jde jen o to pobavit, ale i tak vydat sedm dílů bez nějakých větších inovací je trošku na h**no. Ač Jjde v těhle hrách většinou jen o MP, na singleplayer by se nemělo vůbec zapomínat nemělo. Je totiž spousta hráčů kteří nemají rádi ty nervy které zažívá většina FPSkařů, sám si semtam zahraju a kdybych neměl notebook tak moje klávesnice letí už tísíckrát z okna. Homefront ukázal že i debilní hra se světelnou pistolí může mít atmosféru, crysis ukázal že střílet se dá i fikaně (nano-suit 4ever), battlefield ukázal že velká mapa a stroje rovná se zábava, a nakonec half-life ukázal že i když hrdina drží hubu, muže mít střílečka i dobrý příběh, stejně jako mass effect (i když to je TPS). Proč nenapadne lidi dát to dohromady?
    • Jazz
      7 ?
      Cos hulil ?
      • Jaká sedmička?
  • No, čekal jsem tu větší shitstorm. Osobně mi na CoDu vadí spíš ty věci kolem, že si Activision dovolí účtovat 14.99$ za 5 map, že nová hra musí vyjít každej rok (i třeba AC Revelations je tím načichlá) atd. A taky, že to lidi furt kupujou. A hlavně, že to ovlivňuje všechny kolem. Když Bioware k DA2 řekli "Chceme CoD audience" tak jsem věděl, že je to už příliš daleko. Kdyby si milióny lidí jen kupovali každej rok CoD, tak budiž, to je jejich věc... ale nemusí to drtit postupně ostatní hry...

    S takovou bude MAss Effect 3 TPS... ne, blastně se tomu říká "streamlined RPG". Stejně Mass Effect 3 dostane 10/10 a všeci se z něj zcáknou, takže radši už nic neříkám.
  • ale vite jak budou decka na PS3 zklamane? ale ano... mohli by uz taky vymyslet neco originalnejsiho... ne jen nekonecne strileni do davu nepratel :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit