-
Já hrál jako malej Dooma a vubec mě to npoznamenalo *16* *16* *16*
-
"nebo se třeba zatoulat do nočních klubů, kde tančí sexy barmanky s odhaleným poprsím. V některých dialozích prý Star Wars dokonce rozehrávají sexuální dvojsmysly."
No to je něco strašnýho. Do Ameriky se ještě nedoneslo, že teenageři jsou v oblasti sexu velmi vzdělaní, takže pokud se tady nebavíme o nějaký noliferech nebo úchylech, tak je to nejspíš nechá chladnými? *4* -
-
Také mne to ponechá chladným.Jak říkal Brouk Pytlík: Už jsem vše viděl a všechno zažil. :)
-
V době, kdy si všechno můžou najít na Internetu, kdy v reklamách i poledne jsou vidět odhalené modelky a někdy i ve filmech v tuto dobu, je tohle puritánství opravdu směšné.
-
-
+1 pro Bioware a jejich snahu ignorovat už moc stará dogmata.
-
Džízs, já nevim proč tohle dneska ještě někdo zkoumá. Vychovávat děti puritánskym způsobem a tvrdit jim, že jánevim mimina nosí holub, nebo nějakej debilní pták, a že ve světě se maj všichni rádi, všichni maj co jíst a nikdo nikoho nezabíjí, je prostě nesmysl. Já sám jsem tak vychovávanej nebyl a svejm rodičům za to děkuju. Nevim proč zavírat dětem oči před věcma, který je stejně v životě potkaj a jestli ne, tak ten život nebude plnohodnotnej.
-
-
Souhlas, je to kravina. Pokud je člověk rozumnej, nenapadne ho sekat hlavy ať kouká na cokoliv, pokud je člověk idiotem od základu, tak sekání hlav cenzura nezabrání.
-
Někdy to moc přehání...co se dá dělat.Hold doba je taková.U her to lidi hrozně řeší,že je tam krev,násilí,sex,sprostá mluva...ale když je film,tak v pohodičce.Co že Arnold rozstřílí 500lidí v jedné scéně :D a ještě u toho kouří doutník.Ale už si začínám zvykat a přestávají mě štvát takokovéto události...Snad jednoho dne někoho nezabiju a neřeknu " No ale já hrál Star Wars The Old republic a tam jsem normálně zabil mečem jiného člověka,akorát ten meč svítil no :-) "
-
:)
-
Pozor na to. Pták mimina v podstatě opravdu nosí . *1*
-
-
*1*
-
-
vsechno ma sve meze a hranice, ne kazdy rodic sleduje herni scenu a ma prehled ktere hry jsou pro jejich potomky vhodne
-