Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ve vsech hrach star war nebyla krev myslim ze ani ve filmu
    • Asi jsi zapomněl na všechny ty useklý končetiny a dekapitace. I když nová trilogie byla mířená hlavně na děti a retardy, tak Star Wars jako celek nebyl nikdy pod PG-13.
    • tak ono ani není z čeho by ta krev stříkala, když do někoho člověk střelí laserem či mu uřízne ruku lightsaberem, tak se rána vypálí.. taky si něják na nějákou krev nevzpomínám (dlouho jsem už SW neviděl), snad jen když Luke zabil Rancora vratama, tak tam byla nějáká krev/sliz i v jiných scénách něco podobného určitě taky bylo.. SW si myslim, že je prostě i pro mladší osazenstvo a nějáká krev tam doopravdy není třeba a nekazí to dojem..
      • No v New Hope při incidentu s Ponda Babou a Corneliusem Evazanem ("I dont like you either" guy), když Ponda Babovi usekl Obi-wan ruku, tak bylo dost krve. Teda alespoň na Star Wars. Jinak vnitřnosti tauntauna, useklá ruka Wampy na Hothu.. je toho víc. Ale jinak u toho Wampy je srandovní to, že v jeho jeskyni jsou lidský kostry s neoddělenejma kostma a jsou téměř v celku. Wampa asi používá nějakej příbor nebo sadu nožů, kterejma odkrájí maso od kostry a tu nechá neporušenou, jinak si to neumim vysvětlit.
      • teď jsem si vzpomněl na scénu kdy v Ep. 2 škrábla ta kočkošelma Padmé v areně, měla jen červený škrábance na zádech :)
  • SA-reg
    SW:TOR by měl být povinnou výchovou pro děti.
  • proč musejí byt v hrach sexualni sceny (odhalene poprsi tanecnic)? Kdyz po tom nekdo touzi at zajde na specialni stranky, v hre chci mit od sexu klid, zvlast kdyz to budou hrat i deti.
    • A ta hra navíc není pro děti, ale je od 16 nebo 18 let
    • Já na tom nic špatného nevidím. Já bych cenzuru zrušil. Kde jinde se to mají asi naučit? Říkat dětem, že děti nesou čápi, to může udělat jenom ydiot. Co pak z těch dětí vyroste? Vyrostou z nich pasivní osoby s problémy navazovat vztahy. Lidské tělo a sex jsou normální věci, které patří k životu a za to bychom se stydět neměli. Když to budou děti znát a brát to jako přirozenou věc a né zahalenou nějakou lží, nebo zakazováním rodičů, vyrostou z nich zdravý společenští lidé. Ještě, že existuje p.rno průmysl, jinak by se to dneska nikde ani nenaučili.
    • Nevim, nemyslim si, že by si nemohly na speciální stránky zajít i děti. Navíc co se stane, když uviděj odhalený poprsí? Dostanou neštovice a slezou jim nehty?
      • ne ale treba se vzruší a začnou si honit ptáka a to je hřích
        • To ty si hřích, že si tohle myslíš :D A proč to je hřích? Protože to nějakej pobožnej ňouma řekl. Jdi někam s hříchama a s pravidlama, vlastně s celým křesťanstvím. Co třeba mají dělat nesmělí lidé pro které není lehké zbalit nějakou tu holku. Já sám to vím moc dobře, protože k těm lidem patřím. Sebeukájení je přirozený a neděláme to jenom my ale i zvířata. Prej hřích :DDDDDD
          Já nevím jak ty ale já se řídím podle vlastních pravidel.
          • aaa pán vie rozlíšiť čo je sarkazmus a čo nie *15*
          • sex mimo manželstvi je taky hrich takže je jedno jestli mas holu nebo ne
            • Jdi už do háje ty kkte!! Nezapomeň hlavně chodit řádně do kostela, to je taky prej hřích, když tam nechodíš. Nesnáším takový pobožný svině, jako ty. Chodit do kostela, modlit se za lepší život a dodržovat pravidla, která nějakej pitomec vymyslel a vy podle toho pískáte. Každej je strůjcem svého života. Docela tě lituju, jestli nikdy jak ty říkáž nezhřešíš, protože žádná holka si tě nevezme aniž by s tebou nechodila a neměla s tebou sex. Jo a vy vlastně máte zakázáno používat kondom co?? *1* To ti fakt nezávidím, to si ten život teda užiješ naplno :DDD
          • intrák, noc:
            -ta čo Feri, honíš honíš?
            -ta honím...
            -a dobre?
            -ta dobre...
            -a chceš aby to bolo lepšie?
            -jasne!
            -tak si hoň svojho!
    • ale no tak, odhalena bradavka jeste nikoho nezabila (dokonce bych si troufnul tvrdit ze ani neublizila) narozdil od mnoha jinych veci zobrazovanych ve hrach zcela bezne. A na divoky sex s devitiprsou stetkou s erotikonu 6 radeji rovnou zapomen, na to Lucas nema :)
  • Rorschah
    Mě to přijde už skoro jak za minulého režimu ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit