Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to rozhodně možné, ale nemusí to tak být. Hráčů, kteří za hry aktuálně utrácí hodně peněz zase tolik není. Pár her do roka a to ještě v brutální slevě je realita velké části hráčů. Podobně jako u spotify. Hodně lidí, kteří si předplácí spotify, předtím za hudbu prakticky neplatila. Hodně hráčů hraje pár her dokola. Já jsme nikdy neutratil za hry víc než 100$ ročně, ale za GP bych něco málo navíc byl ochoten dát.

  • Auta nehraju, pokud teda nemaji kulomety, radlice a podobne veci. Coz nechapu i u virtualnich zavodu pro TV. Kdyz uz se nemuzou jet prave zavody venku a jede se simulace, kde se nikomu nic nemuze stat, proc tam nepridat veci ve stylu Death race?

  • Kvůli MS existuje DLC? Ale no tak... :-D

  • LessPh

    Tvoje věčná všudypřítomná argumentace o argumentech postrádajících logiku je přinejmenším úsměvná:D Každý kdo něco někdy prosadil, nikdy nepoužil slovo argument, to je to nejhorší co v negu můžeš udělat.. to je první lekce, tu ti dám zdarma.

    Já si můžu přirovnávat co chci s čím chci, stejně jako to děláš ty, kde a kým jsou definovány pravidla prosím tě?:D

    Svých 5 minut jsem ti věnoval, pravda je, že bys měl zkusit tu forzu a pořád nehrát ty blafy od Sony. Poslední dobrou věc co Sony udělala byla reklama na Xperii a ještě tu commercial udělal nějaká reklamka:D Xperia

  • Derp_1337

    Ne, nedal jsi mi napít ničeho. Tvůj argument postrádá logiku.

    Závodní hry je jeden velmi specifický herní žánr. Zatímco konzole je herní hardware pro spouštění mnoha různých her z různých žánrů.

    To je jako snažit se srovnat film na DVD (např. Pokemon: Detective Pikachu) s přehrávačem DVD. Tvé srovnání nedává smysl.

    "Nějak si to nedal, hochu".

  • LessPh

    Máš v tom nějaký zmatek, a jak by si měl teda vlhnout ze závodních her?? Je to jen herní žánr. Dal jsem ti napít jen tvé vlastní medicíny a nějak si to nedal hochu..

    Jo aha, levně zahrát a levný exkluzivity.. ne díky, to není pro mě. Pro mě vždy jen to nejlepší;-)

  • Derp_1337

    A jak by jsi měl jako vlhnout z kusu hardware, na kterém se spouští hry?? Nechápu. Je to prostě jenom herní platforma.


    Kdo si chce jednoduše (a levně) zahrát hry, tak si koupí konzoli. I když je tady ještě druhý důvod pro koupi a to jsou zajímavé exluzivity.

    Jestli tě nezajímají exluzivity a máš prachy na pořádnou herní PC mašinu, tak vskutku není důvod to kupovat.

    Mě zase nezajímá Xbox Gamepass. Hry, které mě opravdu lákaly, jsem si už koupil. A já nejsem ten typ člověka, který by hrál kdejakou generickou blbost, jenom protože je to "levné" (měsíční poplatek).

  • LessPh

    A ne každý vlhne z konzolí, že:DD

    Pro mě jsou vyhozený prachy jak za Xko, tak za PS, nehledě na jakýkoli exkluzivity na jedno brdo od Sony.. ale Xko by mi teda dávalo větší smysl kvůli gamepassu;-)

  • Derp_1337

    Ne každý vlhne ze závodních her.


    Takže jediná hra, kvůli které by mělo smysl si koupit Xbox, vlastně ani nemusí většinu lidí bavit. To není moc dobrý důvod pro koupi.

  • LessPh

    Asi s tebou ve všem souhlasím, kromě toho must have titulu.

    Forza Horizon 4 jsou nejlepší závody, který jsem za posledních 25 let hrál a s klidem poráží i pecky jako NFS 3: HP na Glidu ve split screenu a Lotus 3. Kdybych neměl PC, tak tohle je pro mě system seller, prostě nic lepšího na trhu není.

  • iSpirit

    Pokud Gamepass chce být někdy rentabilní, tak stejně skončí na PSku. 

    Nějak se ani netěším na přiští roky, MS je fakt zoufalý a jen kupuje studia. Jelikož díky MS máme DLC, máme placený mp, tak teď ještě budeme mít diverzitu v rámci výkonu díky Series S a nakupovaní klasických studií.

    MS za celou éru Xbox One nepřinesl must have titul od svých vlastních studií. Launch nové generace vypadá naprosto příšerně taky.

    Tolik financí a nic z toho...

  • Grimsy

    Gratulace Bethesdě za nalezení dalšího způsobu, jak někomu prodat Skyrim. :D

  • Kosac

    asi do toho tahá telefon.. je zmatený... 

  • matej.lesko.1

    Logika by velela, že ty nejlepší kousky bude chtít mít exkluzivní.


    Po trollingu, ktory predviedla Bethesda pri Fallout76 je otazne, ci prave TES a Fallout splnaju tieto poziadavky. 


    Microsoftu s game passom drzim prsty, len sa obavam, ze ziskaju neopravneny hate za vydane alfa verzie hier. 

  • No on ten gamepass je ale pro ně imho projekt na dlouhou dobu. Řekněme si to jednoduše - určitě tuhle službu nezavádí a nepropagují proto, aby od hráčů vybrali méně peněz. Teď je to ve fázi "když práčka lapají". Ale bojím se, že to určitě postupně přejde do fáze, která nebude tak výhodná. Minimálně tím, že těch subscriptionů bude prostě hromada a každá s jiným exkluzivním obsahem (jako u seriálů, když se chceš legálně dívat na víc seriálů, tak aby jsi souběžně platil minimálně tři předplatné).

  • kulhy_parici_spici

    WP? Prosim, ty zkratky delaji z diskuzi nesrozumitelne peklo. :)

  • Já si myslím, že exkluzivity nemají pro MS moc smysl, pokud je hlavním cílem gamepass, možná nějaká časová, krátkodobá. v Gamepassu třeba o pár týdnů dřív než na PS. Gamepass je každopádně věc, proč si z nové generace pořídím dřív Xbox než playstation, ale je pravděpodobné, že v budoucnu koupím i PS5.

  • Jarisko84

    Som fanusik sony vlastnim psko a knihovnu hier ale.... sony ma slabsiu konzolu s mensim hdd za rovnaku cenu ako je xko... xko ma gamepass teraz maju aj moje oblubene studio arkane... sony namiesto toho uvedie ako uvodny titul deamon soul remake za 80e... neviem co si mam o tom mysliet uz mi to pride ako apple len tahat peniaze....vyhodu maju v tom ze maju velku hracsku zakladnu ale kedysi tiez chcel kazdy nokiu telefon a ako dopadli...

  • Jarisko84

    No sakra a prave o ten dishonored mi ide pre mna top hra na psku...

  • V podstate suhlasim s clankom, ze takto to pravdepodobne bude, ale teoreticky to moze byt aj uplne inak. Zda sa mi ze microsoft, zenimax kupil aj ako paku na Sony. Doteraz sa PS prezentovalo hlavne exkluzivitami a v poslednom case sa zdalo ze vsetko lepsie vyjde len na PS ci v permanentnej alebo casovej exkluzivite. A bolo by sa to prejavilo aj v predajoch konzoli lebo ludia si zacali mysliet ze im xbox nebude na nic lebo vsetko lepsie vyjde na PS. Takto ked Sony bude tlacit na exkluzivity tak Microsoft uz bude mat prostriedky na to reagovat a zatlaci aj on. Doteraz malo PS na starte novej generacie navrh. Timto sa to priblizne vyrovnava. Ked dali za jednu hru a indi studio 2.5 miliardy (minecraft) a asi aj zarobili na tom,  tak toto sa oproti tomu nezda taky zly obchod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit