Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • budou ty konzole tak dlouho vylepsovat az jim z toho vyleze PC
    • To mě napadlo hned. Uzavřené PC. Kdyby použili úplně stejné komponenty (s jen mírně upravenou základovkou), cena by mohla být nižší a konzole kompatabilnější s PC, kde se vše vyvíjí.
    • A nebo se z PC stane konzole :-).
  • Mohu potvrdit, ze jsem si PS3 koupil jako multimedialni centrum k televizi, hlavne jako prehravac blu-ray/dvd filmu a jako dlna klient na prehravani domacich videi a fotek. Na hrani her jsem mel nadupane PC a to jsem predpokladal, ze zustane, vzhledem k tomu, ze u nas jsou pc hry levnejsi a vice lokalizovane. Jenze jsem samozrejme nejakou tu hru na PS3 zkusil a zjistil, ze me to bavi mnohem vic nez na pc, takze ted hraju a kupuju hry pro PS3.
    • keny11
      No já si PS3 zase kupoval jen na hry a když jsem potom zjistil co všechno to umí tak jsem to začal používat i jako přehrávač filmů.
      • tyyyyjo, kdy si zjistil co to "vsechno" umi tak jsi to zacal pouzivat i jako prehravac filmu jo? :D
        • keny11
          Nejdřív se nauč chovat potom něco piš.
  • jnsCZ
    U podobných článků bych diskuzi nejradši zrušil... fakt nechápu, proč tu každý druhý ventiluje nenávist vůči konzolistům, když tím stejně nic nezmění. Navíc většina ani není schopná argumentovat bez urážení a používání vulgarismů.

Doma mám čtyři konzole, k tomu herní PC a hraju na všem... i na androidím mobilu. A proč? Abych si mohl zahrát kvalitní exkluzivní tituly, které se prostě na jiné platformy nedostanou.
    • Já hraji na PC konzoli jsem zkusil ,moc mě to nechytlo. Ale kvůli tomu sem nemusim psát že konzole jsou na h....
  • vasekveselej
    To snad ne, já si myslím že každý kdo kupuje Xbox nebo PS ho kupuje pro hraní her, kdo by vyplácal takový prachy kvůli tomu aby se na konzoli podíval na film nebo pochatoval na FB, od toho je snad stolní pc nebo notebook. Jestli příští generace nebude primárni k hraní her tak to ať jde jak Sony tam Microsoft do háje...
    • Treba ja, viz muj jiny prispevek, jak jsem prisel k hrani na PS3, coz je mimo jine vynikajici blu-ray prehravac :-). Taky si vsimni, ze ho dodnes doporucuji napr. v casopise stereo&video. Nebo se podivej na hdmag.cz (venuje se blu-ray filmum), kde ho neustale zminuji a maji i v titulce.
  • Takže v budoucnu ještě více upgradovatelného software, DRM, chyby, patche, výpadky, kruci, nebyla původně absence tohoto všeho důvodem proč dát přednost konzoli před PC? *4*
  • proste jsou konzole uplne k hovnu, nejlepsi si pod televizi strcit normalni notebook, konzole jako takove vubec nemusi existovat, to proste jenom aby se uzivilo co nejvice lidi a blbecci si je proste budou porad kupovat. A o zadne konkurenci nemuze byt rec, jelikoz konzole je taky jenom pocitac a sklada se ze stejnejch komponentu. Jedina vyhoda konzoli je, ze drzej vyvojare zpatky z hlediska narocnosti na vykon. A neexistuje duvod, proc byste si k pc taky nemohli pripojit ty vase debilni ovladace. Jenomze proste na stejšnu hraje Usher s Akonem, tak ji proste musim mit taky.
    • miker17
      urazil jsi všechny KO-KOnzolisTY a ted ti budou spamovat a dávat palce dolů chudáčci *1*
      • Myslim,ze chudacek ses tady spis ty a to rikam jako pc-ckar a ne konzolista *3*
      • keny11
        Když už tak to on začal spamovat a chovat se jako hlupák. Bodování komentů má svůj účel nevidim důvod proč to nevyužívat.
    • Ty ses dobrej traged
    • keny11
      To co jsi napsal je taky k hovnu no a ty nadávky potom škoda mluvit.
    • vasekveselej
      Tak to brzdi. Bylo snad PC primárně sestrojeno pro hraní her ? Ani náhodou, lidi měli ještě 15 let zpátky ty co hrajou hry na PC za naprostý idioty. Zato konzole byli, jsou a budou vždycky k hraní her. Tobě by se snad líbilo každej rok upgradovat PC za x tisíc jen proto že se vývojáři můžou nepřetržitě předhánět v lepší grafice a všech serepetiček náročných na výkon, konzole tyhle manýry minimalizujou, není možný udělat hru na PC která by bylo o x tříd hezčí než na konzole, protože by ji na konzole museli dělat celou znova od píky, domluvil sem...
      • ach jo, zase se budeme bavit o "primatnim urceni"? Ze pc neni primarne urcene na hrani her, neznamena, ze v tom neni lepsi nez konzole, protoze ono je. Ty ses zase primarne cuurak a pritom taky holku nedokazes uspokojit. Nechapu kdes prisel na to, ze by lide co hrali hry na PC pred 15 lety byli nekomu za idioty, to sis proste tedka vymyslel no... A o te narocnosti se zminuju jak sis mohl vsimnout a tedka jeste dodavam, ze to vyvojari se musej prizpusobovat zakaznikum a nee naopak, pokud tedy chteji zisky.
        • A jak mi vysvetlis, ze me na konzoli bavi hrat vic nez na PC? Pritom jsem na PC hral od rannych casu DOSu, dokud jsem nezkusil konzoli. A jako systemoveho programatora me ani neni mozno oznacit za blba, pro ktereho je pc moc slozite. Takze nesouhlasim s tim, ze pc je na hrani lepsi nez konzole. Ve skutecnosti ma oboji sve vyhody i nevyhody a kazdy podle svych potreb preferuje neco jineho.

Notebooku mam doma nekolik, ale spolu s televizi ho pouzivat nehodlam, protoze na to neni ergonomicky prizpusoben a bylo by to tezce na pi**. Kdyz pc k televizi tak jedine htpc.
          • Obávám se, pane systémový programátore, že neznáte význam slova ergonomie (ale to je jen hnidopišství).

Ano, dřív bývalo jak říkáš na pi.. připojovat PC přes D-sub a SCART na televizi. I to šlo, ne vždy a je to dost rozsáhlé téma, takže to nehodlám rozebírat. Ale dnes, když je na televizích běžný vstup D-sub pro klasický VGA signál (s tím mám bohaté a bezproblémové zkušenosti - používám to) a navíc všude jsou různá S-videa (dobře, to má nějaké mouchy) a HDMI (to jsem ještě neměl čest vyzkoušet), je to lambáda.
            • Teď mi došlo jak jsi to asi myslel a že jsi asi vážně myslel ergonomii. Přece není žádný problém, připojit k PC nebo NTB bezdrátovou myš a klávesnici, jedno PC takhle doma používám neustále.
          • mozna protoze si "blebleble vsichni se mi poklonte, nejsem zadnej blbec" systemovej programator a sedis u toho celej den tak si od toho chces odpocinout doma, a kdyz neco delat na PC doma, tak jedine honit ptacka
            • No, jedina nosnejsi myslenka ktera se z toho blabolu da vydolovat je, za hrani na konzoli je pohodlnejsi a da se u toho lepe relaxovat, s tim souhlasim.
        • čuurák budeš asi sám. A to ještě asi hodně mladej a o ženský možná ani nevíš jak ji uspokojit.
          Před 15-ti lety byli ti co měli něco společnýho s počítačama za podivíny, úchyláky, blázny a podobně. Jenom díky různým chatům, sociálním sítím dneska už k počítačům sedají pro zábavu i holky a tak už se počítač a všechno kolem něho bere jako samozřejmost.
  • Takže... prišli nato ,že aj na čisto hernom zariadení človek v kuse nehrá ale občas pozre aj film alebo zachatuje a z to značí ,že... hmmmm.... ,že asi Microsoft a Sony začnú točiť filmy?
  • Amylee.Anderson
    Prostě aby všichni měli nekonečnou zábavu, moc nepřemýšleli a šlo s nima manipulovat jako s loutkama.
    • Via Zeitgeist...
      • Amylee.Anderson
        Jeden z nejlepších "filmů" :)
    • jnsCZ
      To zní trošku jako systém, který uplatňuje Steve Jobs :)
  • no podle toho clanku by meli vsichni taci prejit zpatky na pc... *5*
  • Po fiasku s PSN si od Sony uz nic nekupim.
    • keny11
      Stejnou hovadinu jsi psal v minulé diskuzi o PSN. To jsi vážně takový ubožák že tu musíš se svým tupým názorem otravovat?
      • Nemyslim si, ze je to hovadina a jako uboha mi prijde akorat tva reakce.
        • keny11
          Kdyby to napsal jen jednou pod článek o PSN tak to beru ale když to opakuje pořád dokola tak už to neni moc normální.
          • Kazdy ma pravo na to sdelovat svuj nazor a kdyz ho sdeluje slusne a vecne, tak s nim lze polemizovat, ale okrikovat ho a nadavat mu je podle me daleko horsi.
            • keny11
              Když ti to nevadí tvoje věc.
    • Tak to ja uz ted planuji si koupit PSP2. A asi i ty bezdratovy sluchatka pro PS3, co byly oznameny, abych doma nerusil, tak hraju se sluchatkama hodne a ty dratove me tak trochu poutaji. Jestli koupim PS4 se uvidi az po tom, co predvedou, alternativne uvazuji o Wii 2, ale obavam se, ze budou mit pro ni predevsim stejne hry jako pro Wii 1 a ty me fakt neoslovaly.

A ze Sony mela problemy s PSN me mrzi, ale za vinu to kladu spise hackerum. Jsem presvedcen, ze zadna rozsahla sit s desitkami sluzeb a stovkami serveru nemuze obstat proti rozsahlemu tymu nejlepsich hackeru. A navic ji podopruji v boji proti parazitum, kteri se obvykle oznacuji jako softwarovi pirati. Jestli me neco vadilo na pc, tak prave toto.
    • Je videt, ze jsi inteligent. Tak si nic nekupuj, nam to je celkem jedno. Takovy veci se nekdy proste stanou, Sony je taky jenom firma, nejsou to zadni bohove, aby se jim utok hackeru vyhnul. Priste to bude treba Microsoft.
    • Tohle není FB aby si musel prezentovat každou hloupou myšlenku...tak nekoupíš a?Sony zkrachuje chápu,...stačí aby ukázali nějaou novou exkluzivitu nebo ''novou'' službu a získají další tisíce zákazníků tak to je vždy-.-

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit