Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasně, další strategie a opět 3D s rotující kamerou, samozřejmě, když to jde udělat nepřehledně tak proč ne, hlavně že jsme IN a využíváme novou technologii. Jako ovce, vážně..
    • Ja souhlasim, ale jen malo lidi maji radi opravdove strategie (ty kde musis pouzivat hlavu a nemyslim tim facerolling). 3D prinasi lepsi grafiku / atmosferu, ale bere prehlednost coz je pro pravou strategii jedno z nejduzelizitejsiho. Rozdil mezi 3D strategii a 2D je jako mezi komiksem a knihou (a nerikam ze jedno je lepsi nez druhe).
      • walltar
        Můžeš prosím jmenovat nějakou "pravou" startegii .. protože já když si představím ten pojem tak mě napadají jen 3D hry ... Total anihilation, Supreme commander ...

Ale pokud to bereš z budovatelkého hlediska ... tak něco jako Capitalism 2? ... v takové hře by určitě 3D neškodilo. Nebo TTD? Taky nemyslím, že by tomu 3D ublížilo.

Nebo myslíš grand startegie, kde by fakt 3D neplnilo žádný význam ... i když CK2 je třeba 3D
    • walltar
      Abych pravdu řekl, tak mě příde 3D mnohem lepší, pokud někdo nepodělá ovládání, a nebo nepřidá stylizaci ala nafukovací hrad pro děti. Takhle hra vypadá krásně, má takovou celkem dobrou realistickou grafiku a otáčet kameru člověka podle mě nikdo nenutí.
      • No právě, realistická grafika to je dokud kamerou nezazoomuješ na ksicht panáčka a neuvidíš čtvereček jak z minecraftu
        • zahraj si anno 1404 venice a uvidíš že problém není v 3D grafice.. je to prostě jen o schopnostech a financích
        • walltar
          Tak potom by stačilo, kdyby člověk co to dělá zakázal otáčet a zoomovat a je to ... ale on někdo v budovatelských strategiích zoomuje?

Ale jinak moc to neřeší rozpor mezi 2D a 3D ... protože většinou ve 2D vůbec zoomovat nemůžeš, takže vlastně stačí ve 3D taky nezoomovat a je to ... lidi, kterým to nevadí si můžou zoomovat a lidi, kteří mají problémy se čtverečkama si kápnou třošku lepidla na kolečko myši.
          • No právě proto!! Řekl jsi to sám, nikdo ve 3D nezoomuje ani nerotuje, tak proč to rovnou neudělat ve 2D s fixní kamerou..
            • walltar
              Protože to je o vkusu ... někomu se líbí 2D a někomu 3D. Já mám osobně 3D realistickou grafiku ze všeho nejradši a málokterá 2D strategie měla podle mě dobrou grafiku. Třeba u mě v grafice co se 2D strategií týče vede American Conquest, ale pocit z hraní třeba Supreme commandera v jeho bezvadné 3D nepřekoná ... vim, že sem odbočil od budovatelských strategií, ale není to zase tak velký rozdíl.
    • No ja setlery ukoncil dvojkou kteru si tak jednou za dva roky dojedu dokonce :) Graficky stokrat lepsi nez ty dnesni neprehledny hnusy.....viz. zmrseny Heroes atd.
      • Přesně tak a je to pořád dokola, podobný debaty se zde na Games objevují častěji - hráči chtějí 2D a přehlednost, vývojáři dělají 3D machrovinky které se nedají hrát, resp. užít.
        • Vem si Spellcross,Homam3,Fallout 1,2 atd...ty hry maj podle me super grafiku. Doladit to s rozlisenim,animacema,zjemnit a sup pustit to na trh. Ja bych si jen chrochtal.
          • Jako AoE 2 HD remake, hm?
            • Paulcz
              nesmí to dělat banda neschopnejch lidí co akorát chtějí vytřískat prachy ze slavnýho jména..
        • Jistě, Total war série by byla mnohem větší zábavou ve 2D *7*
          • Paulcz
            Třeba by ses divil, Total War se snaží o filmovej dojem, ale to není moc důležitý pro strategickou hru.
            • Třeba mě u Total Waru o ty bitvy nejde... mnohem víc mě zajímá co se děje na velký mapě, jak se rozvíjí můj stát, management měst a všechno kolem. Samotný bitvy, ač jsou občas příjemným rozptýlením, mě dost často až otravujou.
            • anonymous: projíždí maximálně tak hov*o tvejma trenkama
            • Promiň ale u Total Waru jde tak nějak především o ty bitvy a ty by bez 3D nebyly ono. Dobrá a přehledná 3D grafika dá hře jen plus, nejen že se na to lépe kouká, ale člověka to především dokáže více vtáhnout do děje, v tomto případě bitevní vřavy. Pohled jak těžká jízda projíždí nepřátelskou formací jako horký nůž máslem, nebo jak bojoví sloni drtí nepřítele a odhazují jednotlivé vojáky, nebo jak tvý longbowmani sprejují vojáky svými šípy, to prostě ve 2D neuděláš a neupřeš tomu fakt, že bez 3D by to bylo o řád níž.
          • Jistě že ano, souhlasím s tebou
          • Znas hru Centurion? A jak sem se u ni bavil - bavim. Samo nekde u tech masovejch veci je to 3D lepsi ale dnes se to jebe do 3D vsude.
    • Ono záleží na tom, jak bude pořešený ten mikromanagement. Když to bude stát i na poletování lesy a hledání kořisti, docela to pochopím. Hlavně u tohodle nejde jaksi mluvit nějaké masovosti a "ovcovosti", když je to vlastně one man show...
      • Viděl bych zde spíš obavy autora, aby to nevypadalo moc "staře" kdyby použil klasickou izometrickou grafiku - je jasné že dnešní hráče/zákazníky kteří si prohlíží screenshoty více zaujme 3D grafikou a hru si spíše koupí...
        • Ono se to při použití nějaké pevné kamery a cool stylizace nemusí vyjímat (viz opět Death Inc nebo snad i Magicka).
          • Teda vylučovat... Už na to nevidím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit