Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pozrel som si gameplay videa a naozaj mi prisli strasne nezaujimave. Ak chcem hrat freneticku strielacku chcem poriadny adrenalin, ale tu je vsetko je podriadene tomu, aby clovek mohol robit kadejake "fancy" komba, ktore sa ale okukaju po par minutach hrania a ostane iba prilis jednoducha strielacka. ...ak tam bude obtiaznost pri ktorej pojde o krk mozno to bude fajn ale takto mi to prislo ako keby to hral s cheatmi.
  • Strielacka od tvorcov Painkillera... vyzera to zaujimavo. Uvidime, ci dokazu vytvorit roznorode levely a komba - aby hra nebola coskoro jednotvarna. Zatial sa ale tesim :)
  • Tak já nevím, z klasických herních žánrů (vzácně vyjímám adventury) se stali stále zjednodušující se (někdy stupidní) RPGčka a nebo brutální bezduche akční FPS. Nic jinýho si nezasloužíme....asi blbnem.
  • Já osobně nehraju stylem, při kterém "rozhodně nejde o to přežít a probojovat se do dalšího levelu, ale pořádně si zastřílet a přitom se bavit". Ideálním kandidátem na takovou hru by asi byly nepříběhové, nepostupové arény s respawnovacími protivníky plus hraní na easy a to by se mi nelíbilo.

Naopak, co hraju já, tak právě kvůli oné výzvě přežít (proto si nastavuju hard obtížnost) a postoupit dál (žene mě zvědavost, co jiného, nového tam na mě čeká). Třeba zmiňovaný Serious Sam - při hraní na hard šla legrace na vedlejší kolej, neb takřka celou mou pozornost poutal problém, kterak přežít a zbytek zabírala zvědavost, jak to bude vypadat dál ... nebo Dead Rising 2, o téhle hře by se dalo mluvit jako o ideálu, kterak "si zamlátit a bavit se", přitom já jsem se tomu spíš vyhýbal (zombíkům) a šel po plnění misí, díky němuž jsem leveloval a mohl posouvat děj kupředu přemáháním odolných psychopatů... Bulletstorm mi připomíná Borderlands, v něm se dá taky jen střílet a bavit se, ale já se stejně hnal za levelováním, které bylo vstupenkou do dalších lokací, neb díky němu jsem mohl porážet silné protivníky, kteří mi v postupu bránili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit