Přejít na výpis diskuzí
Bulletstorm v remasterované verzi podá pomocnou ruku i Duke Nukem
2.12.2016 | Adam Homola
27 příspěvků
-
Je ti jasné, Adame, že tvůj titulek nedává smysl? Pokud to neskloníš nebo nějakým způsobem neobejdeš, není ze samotného nadpisu jasné, čí je ta podávaná pomocná ruka. Opravdu bych rád věděl, jestli vás v redakci do podobně ustrnulých tvarů žene nějaká interní směrnice o neohýbání, nebo je to čistě profesní deformace z každodenního přívalu anglických názvů.
-
-
Za "b" je správně.
-
U Adame lze toto pozorovat už dlouhodobě a jeho vyjadřování ústní formou je ještě horší. Fakt by to tu chtělo korektora aspoň na ty články, když si po sobě neumí přečíst ani nadpis.
-
-
Jako na games by to toho korektora/edoitora chtělo jako sůl.
-
-
A mám tam překlep, protože za to nejsem placený :D
-
-
-
Taky jsem chvilku nevěděl, jestli ruku podává Bulletstorm, verze, remasterovaná nebo samotná ruka. Nechápu, proč to dělají tak složitý!
-
Tentokrát souhlas pro neznalého to může působit poněkud divně.
Já si myslím že to je spíš absencí ( dlouhodobou) nějakého korektora tím se nabízí otázka kdybys mohl tak bys to dělal i třeba za minimální plat?( i za nic, čistě z dobré vůle aby se český jazyk takhle nekazil a nemlátil) -
-
Jacku, já vím, že to myslíš dobře*4*
-
-
Nojo, zo ja vždycky to já vždycky *3*
-
-
-
-
Ja nevim, me prijde Bulletstorm nedocenenej. Kombo killy byli super... a ze jich tam bylo :)
-
Mě ten Duke přijde jako dobrý nápad. Bulletstorm už sama o sobě je šílená hra, která se moc vážně nebrala, tak proč ne. A jako takové připomenutí, že s Dukem je třeba ve světě her počítat, to funguje dobře.
-
-
Mně*
-
-
A to jsem si chtel koupit na steamu puvodni verzi.Radsi pockam do dubna na predelavku.
-
Dá se ta původní verze vůbec hrát? Byla totiž dost svázána s Games for Windows Live, který je už asi dva roky na onom světě a o nějakém oficiálním patchi jsem nic nenalezl, když jsem to naposled hledal.
-
-
Koupil jsem hru teď ve slevách na Steamu, fungovala perfektně. GFWL tam je, klienta jsem zrovna měl nainstalovaného díky prvním Gearsům, vyžadoval aktualizaci (což mi smazalo savy v gearsech), hra mě donutila založit si online účet (na rozdíl od všech GFWL věcí, které jsem do této doby měl, které fungovaly i s offline účtem, ale co, netrápí mě to). Od tohodle kapku zdlouhavého prvního nastavení už všechno jelo jak má, perfektně a bez zádrhelů. Hra mě bavila, remaster má smysl jediný - přesunout achievementy z GFWL do steamu, radši bych si nechal líbit dvojku.
Anyways, přestože mně to fungovalo, je pravda, že klienta GFWL už jsem měl nainstalovaného díky Gearsům a zprovoznit ho na desítkách BYL výdrb. Konkrétně jsem se musel vykaškat na klienta v ofiko instalaci, jít na stránky microsoftu, stáhnout jejich nejaktuálnější instalátor a ještě pro jistotu ho spustit v režimu kompatibility. Navíc fungoval jen online installer, který data tahal z netu, ten offline nestačil.
TL;DR: Bulletstorm funguje skvěle, GFWL tam je a může být občas problém ho zprovoznit, na každý pád se m$ nevysral na zpětnou podporu a zajistil, aby ty věci furt chodily. -
-
Super, to bych si to mohl zahrát znovu. Po reinstalu počítače se mi nechtělo znovu bojovat s GfWL, ale ten postup vypadá snadněji než posledně
-
-
-
nejzbytecnejsi remaster ever
-
-
Assassins Creed: The Ezio Collection
-
Nejzbytečnější komentář od nejzbytečnějšího čtenáře této stránky. Bulletstorm je super hra....
-
-
Dobrá hra, ne že ne, ale lineární. A lineární hru udělat remasterovanou... pro mě zbytečná investice.
-
-
Nemyslím si, že tím chtějí zacílit na původní hráče. Ale třeba Metro jsem si ve slevě pořídil i Redux verzi a to je skutečný tunel, ale prostě má skvělou atmosféru.
-
-
Si vzpomínám jaký na to byl hipe ... a pak skutek utek. Jo je fakt supr, když v šílené režbě, jak se ta hra označuje, NELZE SKÁKAT. Takže se sekáte o prkotiny, které prostě musíte obejít .... Bulletstorm by měl zůstat v propadlišti dějin ...
-
-
V jinejch hrách se taky skákat nedalo ale tam se to moc neřešilo *7* Tohle je takové rychle dohraj a zapomen. Což se i před xx lety stalo.
-
-
Mě bulletstorm přišel neskutečně hloupej (Nejhorší postavy v FPS co jsem kdy viděl/slyšel). Ale co se čistě hratelnosti týče tak to bylo ok *3*
-
-
Já si vůbec nepamatuju, že by tam byly nějaký postavy. Mně to přišlo jako jedna velká jízda, kde na všechny strany létají kusy těl a prostředí *1*
-
-
Mě tam fakt vadilo, že hlavní postava je neskutečný de*il, který zk***il co se dalo a všechno je v podstatě jeho vina xD
-
-
Byl originální *1*
-
-
-