Přejít na výpis diskuzí
Bungie oznamuje termíny konání bety Destiny a obsah speciálních edicí
7.7.2014 | Petr Poláček
39 příspěvků
-
a taky prakticky všech typů letadel, civilních i vojenských, lodí, ponorek, závodních aut, tanků, stavebních strojů.. a kolik simulátorů máte vlastně na konzolích? *2*
-
Ale mají simulátor trávy a šutru.... *1* *1* *1*
-
PC warez race detected
-
no nevím, mě by třeba trochu štvalo, že jsem vypláznul nemále peníze za nové zařízení co se tváří jako highend a přesto musím od začátku dělat kompromisy, musím to hrát v nižším rozlišení než by mi dovolilo PC , s horším AA, pro střílečky (aspoň pro mě) docela nepohodlném gamepadu, místo abych si zahrál coop multiplayer s kamarády v jedné místnosti, tak se musím spolehnou na nějaké anonymní trolly z netu co mi hra přidělí, nebudou na to fungovat mody pokud si nehacknu PS3/4
-
jaj na to jsem nějak zapoměl O.o
-
Kde jste vzali informaci, že BETA bude končit 28. července?
-
No uvidíme snad to nebude zklamání :)
-
Tak a teď se ukáže zda to nejsou vyhozené peníze, nejednou už jsem z předobjednávky zažil zklamání
-
No a ktomu bude par dlc a snizena cena. A samozrejme opatchovano.
-
To uz delaj v early access na Steamu :)
-
Otázka je, jaký rozlišení a fps lol...
-
peasant detected
-
PCckari opet utrou nos, to je fajne a mam radost, ze ta luza u PC, musi na vsechno cekat a kolikrat se ani nedocka. :-D Moje PS4 uz je pripravena a jeste pred tim, si dam klenot The Last of Us remastered.
-
Beta testing už podle mě nemá být testing v pravým slova smyslu.
-
tenhle styl zaplat a otestuj nám to je fakt úžasnej *1* brzo budou lidi ochotně platit i samostatný poplatek jen za ten betatest *1*
-
graficky to vypadá opravdu hodně dobře
-
No at si to nechaj...jestli si microsoft chce izolovat hry na xbox, ja si pockam na Steam OS =D...
-
do roka to vyjde...
-
škoda že to nevychází na PC