Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tenhle styl zaplat a otestuj nám to je fakt úžasnej *1* brzo budou lidi ochotně platit i samostatný poplatek jen za ten betatest *1*
    • Taky jsem rad, ze ziju v cechach, kde se za predobjednavku neplati a muzu ji v klidu zrusit. :) Mam dojem (ale nevim to jiste) ze v jinych zemich je predobjednavka zavaznejsi nebo dokonce clovek ty penize musi predem zaplatit - coz mi prijde jako uchylne...
    • gamerkt79
      To uz delaj v early access na Steamu :)
      • jaj na to jsem nějak zapoměl O.o
    • Ilusiveman
      Beta testing už podle mě nemá být testing v pravým slova smyslu.
  • Vypada to super. Navic maji chytrej, cistej a celkove vymazlenej grafickej design, typografii a vubec grafickou kultivovanost, ktery se uz da rikat graficka kultura. Coz se ve hrach moc nevidi. Porad se placaji ve vizualech a klise hernich prapocatku... Byt indie scena je v tomhle smeru na daleko lepsi urovni a mozna se v tomhle stala i podnetem a Bungie tym se zamyslel nad hrou i z hlediska vizualnosti graficky komunikace informaci ze hry smerem k jejimu hraci.
  • škoda že to nevychází na PC
    • do roka to vyjde...
      • gamerkt79
        No a ktomu bude par dlc a snizena cena. A samozrejme opatchovano.
  • Kde jste vzali informaci, že BETA bude končit 28. července?
    • The Beta begins first for PlayStation®4 computer entertainment system (PlayStation Plus required for some features) and PlayStation®3 computer entertainment system at 10:00am PDT on July 17.

The Beta begins for Xbox One, the all-in-one games and entertainment system and Xbox 360 games and entertainment system from Microsoft (Xbox Live Gold required, subject to change) at 10:00am PDT on July 23.

The Beta will be offline for scheduled maintenance on July 21 – July 22 and open back up to pre-order participants across all platforms until 11:59pm PDT on July 27.
  • No at si to nechaj...jestli si microsoft chce izolovat hry na xbox, ja si pockam na Steam OS =D...
  • graficky to vypadá opravdu hodně dobře
    • Otázka je, jaký rozlišení a fps lol...
      • 720p a 30fps jak jinak :D
  • stejne bych chtel videt video jak to vypada, kdyz proti sobě jedou lidi na ovladačích, to musí bejt lol jak s**ňa :D:D
    • Těch videí máš plnej YT. Stačí nebejt trubka... *7*
      • zas tak zvědavej na nooby s páčkama nejsem :D:D:D
        • uz mas alespon obcanku ? :D
  • PCckari opet utrou nos, to je fajne a mam radost, ze ta luza u PC, musi na vsechno cekat a kolikrat se ani nedocka. :-D Moje PS4 uz je pripravena a jeste pred tim, si dam klenot The Last of Us remastered.
    • Krásný příklad člověka který umí psát a zřejmě i číst ale mentalitou zamrznul v mateřské školce, upřímnou soustrast rodičům.
    • Pojď sem a řekni mi to do očí, smrade..PC nám nemusí chcípnout do čtyř let (moje žije osm a jede na něm všechno), dají se u něj vyměnit téměř všechny komponenty a hry na nich mají lepší grafiku, než na konzolích...a hlavně jsou LEVNĚJŠÍ a přístupnější, otevřenější, větší (BF 4 servery - PC 64 hráčů, konzole 32 hráčů), s PC hrama se dá lépe pracovat a vůbec konzole jsou celkem naprd, kdo vám vynahradí v FPS rozhlížení myší? na konzolích musíte táhnout analogovou páčku, anebo jiná tlačítka a trvá to déle, a kvůli neohrabanosti vám déle trvá zaměřit cíl..takže klidně si na konzolích pařte, ale nevysmívejte se PCčkárům, kteří jsou na tom mnohem líp, než vy ;-)
      (P.S. Destiny a Halo mě dost štvou, ale co nadělám, hold budu muset počkat, ale místo toho mohu hrát jiné fantastické hry, které zase třeba nenajdete na konzolích, tak co :D)
      • Jaké fantastické hry? *1*
        Rapelay? *1* *1* *1*
        Jo, to určitě závidím.
    • Ale mají simulátor trávy a šutru.... *1* *1* *1*
      • a taky prakticky všech typů letadel, civilních i vojenských, lodí, ponorek, závodních aut, tanků, stavebních strojů.. a kolik simulátorů máte vlastně na konzolích? *2*
        • To víš, na simulátory (až na auta) na konzolích se*e pes. Tam se hrajou opravdový hry, ne nějaký ponorkový a šutrový kraviny. Ale když vás to baví... *1*
          • nechceš mi tu teď snad začít tvrdit, že Forza je simulátor, že ne? *1*
            • navíc tady se už nebavíme jen o hraní, existují třeba placené profi addony do Fligh Simulatoru, na kterých se učí skuteční piloti, Steel Beasts a upravenou ARMA zase používá k výcviku armáda atd.
    • no nevím, mě by třeba trochu štvalo, že jsem vypláznul nemále peníze za nové zařízení co se tváří jako highend a přesto musím od začátku dělat kompromisy, musím to hrát v nižším rozlišení než by mi dovolilo PC , s horším AA, pro střílečky (aspoň pro mě) docela nepohodlném gamepadu, místo abych si zahrál coop multiplayer s kamarády v jedné místnosti, tak se musím spolehnou na nějaké anonymní trolly z netu co mi hra přidělí, nebudou na to fungovat mody pokud si nehacknu PS3/4
    • peasant detected
      • PC warez race detected
        • kdepak, nám se origo hry nakupují dobře, už v základu stojí půlku toho co ty konzolové a k tomu jsou pořád nějaké slevy, co cenu ještě víc snižují *3*
          • To víš, vydavatelé zjistili, že víc prachů stejně z PC nezískají, a tak proto dělají slevy, aby alespoň něco měli. *1* Jak se Ti vůbec dále prodávají hry? Dobře, že? Oh, wait. *1*
            • To jako, že v jiných odvětvích obchodu se slevy nedělají? Co nového mi ještě povíś? A vy na konzolích tedy slevy nemáte vůbec? *8*

To nevím, v životě jsem necítil potřebu prodávat staré hry, filmy, nebo knížky, proč bych to dělal?
  • Knifer
    Tak a teď se ukáže zda to nejsou vyhozené peníze, nejednou už jsem z předobjednávky zažil zklamání
  • No uvidíme snad to nebude zklamání :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit