Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím, že to mluví samo za sebe.
  • Hra si rozhodně minimálně tu devítku zasloužila :).
  • Ja hravam BF3 - odohratych nieco vyse 950 hodin *3*
  • Jack1947
    Takze to tedy, bude neco jineho samostatny pribeh zadny recyklat coz je zajimave, o to vic se clovek tesi do podvodniho sveta Rapture, Columbia byla bra ale podvodni mesto , tam to vsechno zacalo tak proc si neprohloubit vedomosti byt treba z jine reality. *3*
  • Spades
    Tak stále tu máš CoD...
  • Spades
    Vzhledem k tomu, že BioShock 2 nedělal Irational, tak to nebude pravděpodobné.
  • Picovina roku 2013. Jedine co stalo za volaco bola jednotka. Potom to slo prudko z kopca dolu. Big Daddy stale bez oleja a trojka s kokotmi presne mieriacimi na vasu poziciu mi zobrala akukolvek chut hrat tuto sprostost. Zaujimava grafika, zamotany pribeh pri ktorom ani sami autori nevedia vo co gou a skutocne mizerna hratelnost su atributy eliminujuce tuto hru do zabudnutia....prekomplikovane a nezazivne.Tieto dve slova presne vystihuju vsetky tri casti Bioshock.
  • neakční hry se dneska nenosí (co je škoda), ja bych si dal treba neakční rpg mixnute adventurou
  • Nebyla to špatná, ale ani nijak úžasná hra a přesto games dali 9/10
  • Chce to prostě moderní, nelineární adventuru.
  • mummra
    Přesně, neříkám, že by se mi hra nelíbila, byla super, ale jak na začátku člověk jen prochází po malebné Columbii a zkoumá, zastavuje se a poslouchá o čem lidé povídají, to mě úplně uchvátilo.
  • Súhlas. Ale aj taká Elika z cell-shade -ového Prince of Persia bola tiež vynikajúca (jedna z najlepších ženských postáv popri Elizabeth od čias Alyx, podľa mňa)
  • Hm, keby sa tak mohli stretnúť (v nejakej ďalšej alternatívnej línii) Elizabeth a Eleanor Lamb, to by bolo celkom zaujímavé... Alebo stret Bookera a Subjektu Delta, to by bolo :)
  • GlaDOS
    Čekal jsem, že všechny 3 DLC budou příběhové a každá bude nějakým způsobem rozvádět příběh Infinite, nebo se na něj podívame z jiných úhlů (Daisy Fitzroy by si to zasloužila). Takže jsem trochu zklamán, protože jsem se chtěl do Columbie vrátit i jinak, než v aréně. Na druhou stranu mám Rapture hodně rád a podívat se do něj přesně v období pádu, to bude taky pošušňáníčko, zvlášť s Bookerem a Elizabeth z jiné reality.

Pročítal jsem Twitter a nenašel jsem nic o vyškrtnuní Circus of Values. Někdo se ho ptal, jestli budou zase ozvučeny a Ken to odsouhlasil.
  • Kozy
    Já bych byl nejšťastnější kdybych se tam mohl jen tak procházet a vůbec nemusel bojovat ale samozřejmě se těšim.
  • spoock
    na tohle jsem zvědav, vůbec jsem to nečekal, poprvé za dlouhou dobu DLC, které mě i zajímá
  • Nechápu, proč tohle někoho nezaujalo, resp. zaujalo negativně.. Vždycky, co Levine naservíroval, to byla perla a vzhledem k tomu, že v BI byla narážka na původní Bajošok dosti velká, tohle první příběhový DLC si přímo řikalo o to vrátit se do Rapture. Skvěle!
  • Spolu s Alyx řadím Elizabeth mezi nejlepší (a to nejen vzhledově) ženské charaktery ve hrách vůbec. Bez těchhle dvou by byl život chudší.
  • Spades
    Škoda. Hackování byla sranda, ale to s tím automatem nechápu... Kde teda budu nakupovat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit