Přejít na výpis diskuzí
Business update rozšíří GTA Online o nové hračky pro „podnikatele“
28.2.2014 | Adam Homola
29 příspěvků
-
LoL, no co tady pořád říkám, věnujou se tomu kde je budoucnost i peníze, konzole. Smiřte se stím, PC verze je jen vedlejšák, který sice něco přinese, ale bude to oproti konzolím chrchlíček v rybníce.
PS: toho onlinu na PS3 bych se nebál stačí mít spojeno PSN ID se social clubem přidáš se do české crew kterých je po kokkot připojíš a hraješ. Lidí je požehnaně a tý zábavy.... *1* *1* *1* -
Fakt jo?Kde to psali?Jsem asi přehlíd někde.
-
Kez by Sam Houser nebol sfetovany currak - aj ked by tiez nemal take dobre napady :)
life is hard -
Čekají na to i někteří z nás, mající PS3 verzi ;o) MP právě taky zatím nehraju, ale na tym komplu bych si ho zrazu hnedka dal.
-
Kez by GTA 5 nakonec udelali i pro PC. Pak bych si to rad koupil znova a zacal hrat online.
-
Dík. Spousta lidí kolem mě na to čeká včetně mě. GTA Online vypadá hodně zajímavě.
-
Datum vydání PC verze bude ohlášeno společně s ohlášením nové Rockstar hry 22. srpna tohoto roku.
-
Jsem rád, že neustále přidávaj nový obsah, i přesto, že jde o "drobnosti". Aspoň jsou zadarmo, ne jak u jiných společností, kde máte 5 skinů pro postavu, 2 skiny pro zbraň a novou zbraň za 10€. *6* *7*
-
Nezájem. Kdy bude PC verze? To je jediná důležitá otázka a téma kolem thle hry.