Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blue.Shark
    Mám hrozně rád staré C&C hry od Westwoodu...jsou to srdcovky. Tohle monstrum ale vypadá jak přeskinovaný Travian. Fakt se mi vyloženě nelíbí, jakým směrem se všechno kolem C&C vydává :-/
    • Já už jedině vkládám naděje do toho CaC Generals 2 od Bioware. Tiberium Wars šlo se čtyřkou do hnoje.
      • Dělají na tom stejní lidi, co dělali C&C4. BioWare je pouze komerční nálepka. Lidi z Mass Effect týmu na tom nedělají ani omylem.
    • bohuzial mas pravdu. tym ze to malo byt pokracovanie generalsu sa tesim ale vidim ze to asi dopadne ako pred tym.
  • Nevim cim to je mozna tim jak se to hejbe bych rek ze je to spis hra do mobilu nez pro prohlizec.
  • calwin
    no ... "tiberiový" svet je už po dlhé roky od roku 2002 príchodom c&c renegade ako pokusný králik ... takže ani nemá cenu vešať hlavu... red alert mi prišiel ako nepodarený experiment príchodom trojky... bože ja chcem doby keď otec drtil c&c red alert a ja som ho sledoval... tá hra mala neuveriteľné čaro...
    • Kr.Pa
      red alert je alternativni histrorie a jednotky/budovy jsou vetsina z tajnych projektu vlad sveta

takze me se RA se me libi vice a rozhodne 1 i 2 byly vyborne
      • calwin
        hej ale prišla trojka s komixoidnou grafikou a zaliezol som radšej pod stôl :D
        • Kr.Pa
          hratelnost byla vyborna, pribeh usel, treti strana byla super

omalovana grafika sice byla, ale ta je i ve SC II *3*
          • JohnyTheZik
            Datadisk jsem nehral (jak rikas niz)..
            Jinak +1..

Coz me napada.. Nedal bys nekdy coop?
          • calwin
            ono tam išlo skôr o tie herné mechanizmy... nepostrehol som tam možnosť nejakej interakcie tých jednotiek iba jednoduchý príkaz... bolo to celé spomalené a nenašiel som ani len nastavenie rýchlosti hry... bolo to už dosť dávno čo som to hral ale viem že som ostal totálne frustrovaný z celej tej hratelnosti... viem že ma hra donútila zmazať to po cca hodine hrania... možno že môj názor bol predčasný ale taký som z toho mal dojem

btw za tú jednotku a dvojku čo si povedal sa nedá dať nič iné ako + :D
            • Kr.Pa
              co tam bylo excelentni:
              coop kampan
              staveni na vode
              interakce jednotek tam byla, byly tam skvele kombinace do boju, nakladani a i drain techniky u ruskych tanku by super
              zvlast japonci s obouzivelnyma jednotkama byli super

datadisk ale uplne pos...
  • ...uz dlouho jsem nevidel nic tak hnusnyho...a to jsem u Tiberian Sun stravil detstvi.
  • jinak komu se styska po stare hratelnosti doporucuju Dune II Legacy fanouskovskej mod na klasickou Dunu II bjezi pod W7 ,rozliseni na LCD monytory ,oznacovani jednotek do skupin klasickej oznacovaci ramecek ,dvojklik oznaceni jednotek stejneho typu atd...
    uz si natom chvili ujizdim a nemuzu se nabazit a po lanu uplne libovy *4*
    • OMG! Do want! *8* Hned jak budu mit chvili hraju.
  • To je do mobilu ne?
  • Kr.Pa
    Jeste stesti ze EA nekazi serii Dune
    • Nejsem si jisty ale u Emperor Battle For Dune us je EA. Byla to moje prvni 3d Strategie a pravdepodobne jedna z prvnich co spatrili svetlo sveta.
      • Kr.Pa
        jenze na Dunu (Arakis) nemaji licenci ! Takze nemuzou nic delat. Red alert a tiberia byla licence westwoodu a ty si muzou plznit, a na Bitvy o stredozem taky nemaji licence ! Jeste ze tak *3*
    • psss, co neni muze byt:-)
      • Kr.Pa
        *13*
        vlastne nemuzou, ta podleha licenci frank herberta *1*
    • XorxoxTalarius
      No tech her od EA (Westwood) vyslo celkem taky dost ... a nektery byli opravdu priserny :)
  • kurna, já snad večer ten Tiberium sun někde vyhrabu... :-)
    • V dnešní době není už třeba hrabat ve skříni, ale je snazží a mnohem rychlejší si to rovnou stáhnout.
      Tiberian Sun je navíc už free, asi před rokem ho EA uvolinli zdarma ke stažení, a to včetně datadisku. Link teď na kvap nemůžu najít, kdyžtak postnu.
      • Link na download na konci stránky.
        http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/193558-hrajeme-zdarma-c-c-tiberian-sun-legenda-ktera-nekonci.html
  • Grafika je nádherná. Už se mi po kreslených izometriích hrozně stýskalo.
  • No. Mě je do breku.
    CaC3 jsem měl moc rád, podobně jako tiberian sun. Jo, generals styl by mohl být víc osobitější, svět tibéria by si to určitě zasloužil, ale příběh se mi docela líbil a hlavně, ústřední postava celého světa, Kane, byl vykreslen jako opravdový vizionář, o kterém jeden nemohl nikdy přesně říct, jestli to je ještě šílenec, nebo už spasitel. Trojka byla prostě super, i přes všechny chyby.
    Datadisk taky fajn, dokresloval některé nevyjasněné body v příběhu.
    Čtyřka? Jediný dobrý nápad, a to mobilní základny. Že se to do světa CaC moc nehodí, no, řekněme že evoluce může mít hodně podob. Ale ten příběh? Co to sakra bylo? Zhrzená černá matróna proti Kaneovi ... kde bylo to nanebevzetí? Dodnes nechápu, jestli to bílé pozadí na konci nebyla jenom vada mé verze, nebo to tam opravdu mělo být.
    Takže tibériová série CaC byla znásilněna a brutálně zamordována už před nějakou dobou.
    Nějaký travián s vykradenými texturami není CaC, a je smutné, že EA touhle cestou jde, pouze to podle mě dokazuje, že už na příběh prostě kašlou. Snad nebudou jejich "tržní, dobře míněné" rady ničit i ME3, což je jedna z mála posledních opravdu kvalitních příběhových her, které jim zbývají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit