Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Já myslím že se to bohužel čekat dalo, není to špatná hra ale ani ne moc dobrá prostě lehce nadprůměrná a mě to nejvíce připomělo lonské Black mirror akorát lepší.

    Zajímavá byla ta úroven sanity" a panika hraničící  klaustrofobií, nebo opijení se a to se měli projevit na konci ? (nevšiml jsem si)

    Příběh nic extra pátrání po jedné ženské které se zvrtne v polovině hry ( která není nijak moc dlouhá) Animace postav byli spíše komické a tváře chápu že šlo o atmosféru, mi přišli legrační jak z nějakého fantazijního obrazu moc se sem nehodily.

    Grafika dobrá a až na pár kapitol před koncem se to neškubalo, co bych vypustil je zbytečné a divně vypadající střelba to tam být nemuselo, byt to adventura nebyla ( jen asi 2 celkem jednoduché puzzly ??!) spíše chodička- explorace.

    Prostě tak nějak nedořešené, rozhodně to n echytá na Dark corners of the Earth které mělo složité hádanky tak jsem ho ani se (!!) SavY nedohrál.

    Sumasumárům 6/10, mohlo to být lepší fungovat a vědět co to chce být tady evidentně, byl nízký budget a byt to není špatná hra spousta věcí tam mohlo být jinak a lépe. Sinking City už ted  vypadá že bude někde jinde a nejspíše i mnohem lepší, nojo tak holt nezbývá než se těšit.

  • Inquisitor

    Škoda. Dark Corners of the Earth stále nepřekonáno. Ale zase úplná katastrofa to taky není. Nenadchne ani neurazí. Tak snad The Sinking City bude povedenější kousek.

  • Cryohazard

    Vo svete je to kolo 7/10 čo nie je také zlé. Myslím si, že nikto nečakal nejakú pecku.

    Adventuregamers dali 4/5

    https://adventuregamers.com/articles/view/36318

  • Michal85

    práve to hrám a ten koncept hry je uplne nedomysleny, ako napad na papieri to mozno znie dobre ale nakoniec je z toho dost nudna hra kde robite stale to iste a zacina to byt sakra nudne, ale chcem vediet ako to skonci

  • Sr_Lobo

    Tak tohle me uprimne mrzi ☹ Doufal jsem v konecne nejakou dalsi dobrou Cuthululu hru od dob Dark Corners of Earth ☹

    • iSpirit
      dobrá je za tři, což tahle hra splňuje. Pokud chceš skvělou, tak potom tu máš famózní Bloodborne, což je suverénně nejlepší Lovecraft hra a DLC dle The Shadow Over Innsmouth je pak třeštnička na dortu. 10/10. Hraji dodnes, jen tak se projdu po tom pokřiveném světě.
      • Sr_Lobo

        Diky za tip, ale soulslike hry se mi omrzely po prvnim dile Deamons souls a od ty doby uz mi ten zanr nic nerika bohuzel :(

        • iSpirit

          Deamon, to je na iso soubory,ne?Asi jsi myslel Demon Souls, což byla PS3 exluzivita. Co Te na Demon Souls nebavilo?

          • Sr_Lobo

            Preklep, nazev byl jak pises. Proste sem to hral asi 60-70h a pak mr to prestalo bavit, zkousel sem DS2 i Bloodbourne a uz mi to proste nic nerikalo no.

            • iSpirit
              No, za tu dobu se to dá dohrát i dvakrát. Nepleteš si to s Dark Souls? to je tak o 15 hodin delší. 
              • Sr_Lobo

                Reakce na příspěvek:

                Nn bylo to Demons, zkousel sem nekolik trid od zacatku a hlavne sem taky nikdy nerek, ze by mi to nejak extra slo ;)

      • Maxianimal

        Ale Bloodborne je jen inspirováno dílem od Lovecrafta, není to adaptace.

        • iSpirit

          To mas pravdu. 😉

          • Maxianimal

            Tak nerozumím tomu "nejlepší Lovecraft hra", když to není hra podle Lovecrafta. Nic to nemění na tom, že je to skvělá hra, ale rozhodně ne dokonalá, jak si někteří myslí. 

            • iSpirit

              Nejlepší hra to samozřejmě dle Lovecrafta je, nic na tom nemění, ze to to není čistá adaptace, Bloodborne splňuje všechny prvky Lovecrafta viz Insight, Great ones atd. I zde na Games.cz je Bloodborne veden jako nejlepší hra dle Lovecrafta, bezchybna není, ale k dokonalosti se blíží 

              • radim.zaty

                Reakce na příspěvek:

                Hele Bloodborne je super hra, ale u té inspirace Lovercraftem to končí, protože ani zdaleka nemá lovecraftovskou atmosféru. AFAIK v žádné povídce nevezme hrdina sekeru a pistoli a začne ty potvory likvidovat jak na běžícím páse.

                Bloodborne jsem si užil ale ani jednou jsem u toho nezažil pocit, jak u čtení Lovecraftova díla.

                • iSpirit

                  Reakce na příspěvek:

                  A Great Ones jsou snad likvidování jako na běžícím páse? Naoapak! Jsou extrémně dobře skrytí, většinu hry je ani nevidíš - přitom tě pořád pozorují - Oedon, Amagdala(druh - nebo jen kopie(projekce) Great Ones, o které nevíš, ani kde sídlí?) a přitom celou dobu prohlubují šílenství celého města a lovců. Celé město je pořád pozorovaného Great Ones, které  město cítí, ale nevidí je. Pravá podstat šílenství! To je právě Lovecraft! Ty v Bloodborne likviduješ většinou podřadnou rasu lidí, která zkoušela experimenty získané v kobkách, kde našli pozůstatky Great Ones. Většinu času ani nevíš, proti čemu stojíš. Tahle je mnohem více Lovecraft než hra, o které víš, že tam zase budou nějací prastaří. To tajemno z toho dělá pravě Lovecrafta. Když to vezmu kolem a kolem, bez secret bossů se po celou dobu hraní nesetkáš tváří tvář s Great Ones. Když vezmu secret, tak je to jeden ochočený a jeden úplně skrytý. Dle mého tahle hra využívá Lovecrafta úplně naplno a mnohem více než adaptace, která jede 1:1 k jeho dílu. Můj pohled nikomu ho nenutím.

      • iSpirit
        A ta hudba: https://www.youtube.com/watch?v=NHIkUzmNmc0&index=8&list=LLorMwlNmVWohBo7S0vachCw&t=0s
    • tomekbobek

      Snad se již brzy něčeho lepšího dočkáme v Sinking City

      • Sr_Lobo

        Ano to - to jestli zklame tak to bude hodne smutny, snad se zadari.

      • iSpirit

        Jj, to vypadá opravdun dobre, tomu verim

      • Krescz

        ta hra prostě nesmí zklamat 

    • radim.zaty

      Zkus Conarium. Velice atmosférická hra, která má sice pár slabších míst, ale jinak jsem se celou dobu bavil.

      • Sr_Lobo

        Diky za typ urice se na to podivam!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit