Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Advanced Warfare se snaží v traileru odlišit od předešlých dílů série
20.10.2014 | Adam Homola
28 příspěvků
-
Gumidci medove, pyco. *15*
-
Jako každej rok.. většina lidí si upirátí kampaň a děti dostanou hru pod stromeček.
-
-
Ani nahodou, tahle serie uz nekolik dilu nestoji ani za upirateni. Fakt nechapu kdo tohle hraje.
-
-
vzhledem k tomu kolik tohle IP vydelava tak predpokladam, ze to kupuji lide, kteri na to maji penize ;)
-
-
-
Hopíci s puškama co po sobě střílí na 10 metrů.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=gCHQzk2okoc
-
Moderni valka pyco! Uz zadny polehavani v krovi!
-
-
leda tak pro retardy. *10*
-
*15*
Tak doufám, že maji leserové kyje, to je taky budoucnost. *1*
-
-
-
Už se to blíží............
http://www.youtube.com/watch?v=7edeOEuXdMU -
-
celkem slaby. *7*
-
-
Je to škoda, jak tahle série postupně zkonzolovatěla. S kámošema sme se na cod4 promodu neuvěřitelně vyřádili, to byly časy... Pak přišel mw2 a všichni sme tak nějak tušili, že to byl první hřebíček do rakve. Nemožnost vyklánění bylo to nejmenší, ale spíš šlo celkově o "pocit" z pohybu v tý hře. Engin tý codu byl postavenej na quake enginu a něco málo si sebou odnesl, třeba možnost strafe-jumpu; díky tomu, když to člověk uměl, se v tý hře šlo pohybovat uplně božsky a strašně rychle bez jakýhokoliv zaškobrtnutí, skoro bych to přirovnal k mirrors edge, kde ztratíte to "momentum" nárazem...
No nic, to sem si nostalgicky zavzpomínal, promod cod4 je bohužel mrtvej, a kdo si chce dneska zasoutěžit teroristi vs dobráci, přešel na cs:go - mně ale v csku právě chybí ten pocit z rychlosti (vždyť se tam nedá ani sprintovat). -
Hmmm to bude zas dobrá slátanina :D :D vojáci co létají hmmmm :D
-
Možná až slepí pět dílů dohromady a kampaň tak bude mít délku 20 hodin a přidají aspoň nějakou obtížnost, že to člověk nemusí hrát s prstem v nose, tak za 80-120Kč si to koupím. *4*
-
-
Tak na nejtěžší obtížnost už CoD zase tak lehká nebyla a i tak sází dost na multiplayer, kde to asi s prstem v nose tolik nejde. Ale je pravda, že pokud člověk do toho jde jen za účelem zahrání kampaně, tak mu takové CoD za ty peníze nenabídne tolik, co některé jiné tituly.
-
-
.
-
To už je individuální. Mě se zdá multipalyer u CoD docela zbytečnej, páč to vývojáře zbytečně odkloňuje na vylepšení a naprostého se vyblbnutí na jinak dobré kampani, u které by pár hodin navíc opravdu neškodilo. I tak ale sám za sebe říkám, že ta plná pálka mi za ten singleplayer stojí. Plno jiných kravin samozřejměm může mít pár ptákovinek jiných, a možná lepších a zajímavějších, ale co CoD chce nabídnout ve hře pro jednoho hráče, to nabídne vždy dobře v duchu celé značky, takže tady není takový problém.
-
-
-
Na vývoj sice 3 roky, ale zároveň to série "dotáhla tak daleko", že musí vykrádat (rozuměj "inspirovat se") jiné úspěšné značky... Crysis, Titanfall,... mno snad bude obsah kampaně alespoň stejně tak dobrý, jako byl v Black Ops 2.
Někdo to tu psal, Ghosts měl nejslabší kampaň, naprostý souhlas. Osobně fandím 3archu. -
Minimálně kampaň bude opět parádička.
-
-
Opět? Kdy byla v sérii CoD naposledy?
-
-
Vždy. Teda sám musím uznat, že z gardy moderně pojatých dílů zrovna Ghost měl teda kampaň nejslabší, což už bylo vidět a cítít dávno před vydáním a po něm se to jen potvrdilo. Sice dobrá myšlenka, ale nebylo to přesně ono, přestože vyloženě špatný to rozhodně taky nebylo. Série Modern warfare třetím dílem taky nenaplnila úplně osobní herní představy o potenciálu nastíněné třetí světové, ale jinak pořád kvalitka. Nejlíp to z poslední doby zatím rozhodně nejvíc nakopala Black ops série. AW se jeví na druhou stranu ale taky hodně slušně a slibně, už jenom kvůli nevyslovené imitující roli F. Poddřeváka. Já se rozhodně na kampaň těším. Zcela upřímně se mi nestalo, aby mě nějaký díl CoD kakastrofálně zklamal tak, že bych na něj házel kletby a k*rvy.
-
CoD 1.
-
-
-
Článok pozostavajúci z názvu a štyroch viet. BRAVÓ !
-
-
...a videa, hlavně to video. To sedí s tím trailerem v názvu. Video je hlavní, když je to o videu.
-