Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud jim to vynáší peníze, nemají důvod nic měnit, což naprosto chápu. Jinak jako odpočinkovej akční film jsou ty hry celkem fajn. Když chcu něco víc HC, zahraju si starej dobrej Doom nebo Blood.
  • to mas jednoduchy, porad to samy kazdej rok beze zmeny, tupy koridorovy, pro masy, bez reality, dal a dal ladovani stejnyho za nehoraznou cenu pri stale kratsi hre. priste uz singl ocekavam tak na dve hodiny. platte zakaznici 60 dolaru. tahle serie je uz ted mrtva.
    • Kamaráde, kdybys vydělával touhle koridorovkou tolik, co oni, chrochtáš tady blahem.
      • neboj dlouho nebudou, stejne jako pohrbili guitar hero, tak dopadne COD
        • Já se nebojím, mně je to úplně jedno. Jen si myslím, že ještě drahnou dobu to půjde na dračku.
  • Izmæl
    Lidi, musíte se už konečně vymáčknout, co PŘESNĚ vám na CoD sérii vadí. Je to ta epická akce, násilí (v jaké jiné hře můžete vystřílet ruské letiště plné nevinných lidí?), destrukce (v jaké jiné hře vám vývojáři dovolí zničit Eiffelovku?), lokace (podívali jste se snad v Battlefieldu či Medal of Honor do Prahy? I don't think so) nebo snad příběh (zápletka prostá - zabít Zakhaeva, Makarova, Dragoviche, Kravchenka, Steinera etc.)? Prostě už mi nějak musíte vysvětlit, proč dostává nejvíc hatu právě CoD série, a ne třeba takový Battlefield, Mass Effect, Medal of Honor... už ani nevim, jaké další série zmínit, protože do jakékoli herní diskuze se podívám, tam je hate jenom na Call of Duty. Feel free to react.
    • CoD série narozdil od těch ostatních jmenovaných nevychází a ani to není trilogie jako ME.Důvod proč si většina hráču kupuje CoD není bohužel kvůli 5h "epickému" singleplayeru ale mulťáku.A tady je problém.Kromě rozdílné kampaně, jiných map v MP a kosmetických úprav CoD nic nového nepřináší.Zastánci budou možná oponovat, ale budou to takové drobnosti, že ve finále ten rozdíl člověk nepozná.A to je ten problém.Sice si řekneš, že je to v poho, že zůstaně u starého dílu, ALE ve chvíli kdy vyjde nové tak si ovečky koupů nový starý díl zaznamená velký odliv hráču.
      Těď byla na steamu akce MW3 a pak jsem si i říkal, že bych si to koupil, ale .....Co asi za tím "ale" může být :) Nekoupil, protože za půl roku si vetšina hráčů opět koupí "nové" CoD a stáré potká to co předchozí díly.
      Aspoň kdyby ta grafika nevypadala pořád stejně.
      Battlefield 3 tady bude delší dobu než 1 rok tomu věř :)
    • Malleth
      Koridorová akce, která je díl od dílu stejná protože jim to vydělává težký prachy. Ostatní vydavatelé to kopírujou, protože si chtěj nahrabat.
      Následkem toho FPSka za poslední roky neskutečně zdegenerovali na čtyřhodinový, koridorový, předscriptovaný divadýlka.
      • ZvacA
        To je ovšem široký problém jiných vývojářů, kterým chybí selský rozum k tomu, aby si udrželi svůj punc originality, přestože jiný přístup v politice trhu očekávat nelze. Myslím si, že případů, že CoD umí prozatím fungovat na své bázi, ale není jeho koncept úspěšně přenášen na jiný tituly, je tu celkem dost, takže se jiný vývojářský týmy už mohly dávno poučit. Že pokračují ve snaze CoD dohonit, protože v tom vidí zisk a vidinu úspěchu, je pouze jejich blbost a za zdegenerování si můžou v podstatě sami. Za samotnou značkou taky stojí dav lidí, o tom, že o osudu hry dneska rozhodují převážně oni svou peněženkou asi netřeba mluvit. To jsou faktory, který přispívají ke stavu současnýho herního trendu, nikoliv samotná hra.
        • To neni o selskym rozumu vyvojaru,ale o nenazranosti vydavatelu *3* .
    • "podívali jste se snad v Battlefieldu či Medal of Honor do Prahy?"

A to si musím kupovat hru? *11*
      • Izmæl
        Ne, ale postřílet v Praze hromadu ruských vojáků taky nemůžeš. Ledaže by jsi byl psychicky narušený a měl přístup ke zbraním. Narážel jsem spíš na to, že tady si IW alespoň vzpomnělo na Prahu a rovnou tam zasadilo tři mise. Udělali tohle jinde? Schválně, v jaké jiné hře jsme se objevili v Praze? Házejte jména her.
        • Malleth
          Mgs4?
          • Izmæl
            Fakt? Zrovna to mám rozehraný (já vím, trochu jsem se zpozdil), takže docela slušnej spoiler pro mě. *1*
            • Malleth
              Sorry
        • Ty ses krasnej priklad naproto vygumovanyho zakaznika,ktery jim vsechno basti a jeste jim za to tleska.
          Z takovych ,jako ses ty, museji mit v Activisionu radost.
          • Izmæl
            Netleskám, jen nechápu ten hate, toť vše. Běž si radši zahrát Mass Effect a stěžovat si na zakončení třetího dílu.
    • "v jaké jiné hře vám vývojáři dovolí zničit Eiffelovku"

To bola cutscena *6*
      • Izmæl
        So what? Je jedno, jestli jsi ji odpálil ty, nebo to byla jen cutscéna. Myslel jsem tím to, že v jiných hrách zničíš maximálně nějakej unknown random barák a toť vše. Tohle byl aspoň pěknej pohled, když padala.
    • ZvacA
      Velice subjektivní problematika - jedni chtějí inovaci ke hře, protože k ní mají nějaký vztah, ale dosavadní stav stagnace je s*re ( týká se Mp ), další chtějí inovaci ve hře, protože k ní mají vztah, ale stagnace kvality je s*re( týká se Sp ) ;další chtějí inovaci ve hře, protože ji nemají rádi; jiní jsou na CoD alergičtí buď z vlastního popudu nebo se vezou na vlně, aby se neřeklo; někdo v Cod spatřuje světové spiknutí vývojářů; někdo zase nemá kupříkladu rád Treyarch už z principu; někdo si CoD spojuje se špatnou optimalizací, se špatným dějem, se špatným nápadem, se špatným vším; další nemá Cod vůbec rád; někoho irituje jen samé CoD, CoD, CoD a stále dokola; někdo nemá rád CoD z nostalgie a protože to není právě Battlefield a Medal of honor;..... a řada dalších víceméně malých čí větších chujovin, které by se našly a někdě uprostřed těchto myšlenkových pochodů každýho hráče, který herní komunitu tak nějak sleduje, se shodneme všichni na tom, že CoD je v nelibosti proto, protože je to Call of duty - neinovativní, komerční a ždímající věc s pozoruhodnou vlastností nakrknout ve stejný moment půlku zeměkoule, stejně jako další půlku neustále potěšit svým zpracováním a tím se těšíci stále značné, byť již ke kolapsu náchylné, pozornosti.
    • Asharak
      Že čím víc dílů, tím víc CoD *4*
      Ale abych jen nehejtoval, tak se mi naopak líbí čím víc CoD, tím víc $$ *14* (což je dobře, alespoň máme zaručené pokračování téhle suprové série! :)))
  • Doufám, že to bude lepší než to MW3, s chutí si to zahraji... =-)
  • jestli-že CoD stojí za starou belu, proč to teda lidi kupujou? Jen at si vydávaj. Je to stejný šílenství, jako když si lidi kupujou Fiata... jenom mě prosím neobtěžujte všude reklamou.
  • Na té homepage je akorát "your IP is blocked". Takže jsem byl ušetřen nehezkému pohledu *15* . Jsem zvědavej co tam daj tentokrát. UFO, cestování časem, nesmrtelnost (ikdyž, tak už tam je) nebo z toho nakonec vyleze film, kde akorát v menu klikneme jakou chceme obtížnost? *1*

No jedno vím jistě, tahle série už se na nohy nepostaví, takže mě její díly od MW2 berou obloukem.
  • studna261
    Fuj, zas ty hnusný rozplizlý textury.
  • bože....
    • Alex81
      pf
    • copak by jsi rád..?
      • Ty nejsi Buh, ten totiz umi cesky.
  • MidnighT91
    Co, myslíte že tam bude ufo ???
    • Malleth
      nebo upíři?
  • your IP is blocked