Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops 2 vyjde 13. listopadu
1.5.2012 | Petr Poláček
76 příspěvků
-
Dalši COD.....ach jo
-
jestli-že CoD stojí za starou belu, proč to teda lidi kupujou? Jen at si vydávaj. Je to stejný šílenství, jako když si lidi kupujou Fiata... jenom mě prosím neobtěžujte všude reklamou.
-
COD série není podle mě plnohodnotná hra. Tahle "hra" vlastně slouží k tomu když chce člověk vypnout, odreagovat se a zabít čas. A zatím odvádí slušnou práci
-
-
To jo! To Cod nikdo nebere, to co Cod dělá, dělá dobře, ale problém je v tom, jak si sám řekl, je to ''hra'' a né hra
-
-
nn v tom samo osobě není problém, problém vězí ve skutečnosti, že je tak úspěšná přesto, že je to jen "hra" a tím tak deformuje mnoho dalších FPS titulů a ty se mění z her na "hry".
-
-
-
To máte za to, že se málo modlíte!
-
Bože môj, to teraz v každej hre budú lietajúci droni ? Už je to všetko na jedno kopyto. Keby ste mi dali do jednej galérie fotky z viacerých hier, tak to nerozoznám...
-
bože....
-
-
pf
-
copak by jsi rád..?
-
-
Ty nejsi Buh, ten totiz umi cesky.
-
-
-
Doufám, že to bude lepší než to MW3, s chutí si to zahraji... =-)
-
No reknu to takhle jsem fanda techto CoD SP: Black Ops, MW2 to je vse, sice jsem jednou sahl na SP CoD4 ale to take nic moc nebylo, takze jsem to koupil jenom kuli MP, jinak kuli MP jsem si taky kupoval ty MW3jky a jak to vypada kuli MP jsem si taky koupil take Bo2..... Jeste jsem snesl tan sami engine v MW3 ale zas ten engine v Bo2 ?
Necitej se trochu trapne ? Aaaani by mi nevadilo to Cod co prave vidime jen kdyby kur*a zmenily ten engine ! by taky rovnou mohly prodavat jen MP ke codkam....... *3* -
ste jak ko.....ti... kdo u cod řeší děj kterej v ní byl vždy jako film... předkrm před multiplayerem... co by ste chtěli měnit na něčem co funguje? když se má ňáká malá pí...vina změnit v cs tak se z toho taky může každej pos...at... nemůžeš měnit vážně herní mechanismy pač bys tim udělal jinou hru... s tim je spojene i engine (kterej by teda jako mohli dát už ňákej modernější to mě taky štve)... každej COD multiplayer se hraje jinak! když někdo řiká že si kupuje recyklaci má z velký části pravdu... on si přeci kupuje COD a to mu taky studia dají... všichni by ste po COD chtěli taktiku realitu a grafiku jak tak poslouchám.... ok tak si zahrajte bf nebo red orchestra nebo armu... lezu vám snad do vašich diskuzí a pomlouvám to - jé tady nejsou žádný bonusy, žádný perky, jenom tři styli hry jo?! jé ta mapa je ale velká to než někam dojdu je konec hry, jé zas...nej sniper zakempenej přez celou mapu, blablalba... a že to je tak komerční? až jiný studia vychytaj herní koncept tak aby bavil tolik lidí... tak budou taky tak úspěšný... třeba blacklight retribution taky nevypadá špatně a je to free to play, nebo chystanej warface... hate hate hate *7* *5*
-
-
.....tldr
-
-
Podle mě to jsou obrázky z traileru, proč by jinak ten třetí byl tak useknutý? Jo já vím, v poslední době v COD smysl nedává víc věcí.