Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops 3 mění časovou exkluzivitu Xbox za PlayStation
16.6.2015 | Honza Konfršt
20 příspěvků
-
Nic nového nevidím. Další paskvil ze světa COD jak už jsme zvyklí. Nekupovat! *11*
-
Dyť to vypadá úplně stejně jako TitanFall:) Hru kterou už nikdo nehraje, tohle budou lidi hrát jenom kvůli tomu, že to je CoD.
-
-
Titanfall jsem koupil hned po vydání a pár týdnů v kuse hrál. Pak jsem ho na dlouho poslal k ledu, ale následně se k němu zase vrátil. Zase si dal pauzu a teď jsem u něj opět pár týdnů. je to pohoda - přijdeš, pustíš a během chvíle jsi ve hře. Hráčů málo není, v tom bych problém neviděl. Spíš stále neopravený matchmaking, resp. absence auto team balance dělá občas ze hry peklo. Ale styl pohybu, který TF nabídl (a který najednou musí mít všechny akční hry, CoD počínaje), je prostě zábavný a rozhodně není jednoduché se ho pořádně naučit používat.
-
To si objevil Ameriku *1* x her chtějí lidi jen kvůli známé značce ač jsou kvalitativně nic moc *3*
-
-
Nebo to třeba hrají, protože je to baví.
-
-
Psal jsem snad něco o tom, že je to nemůže bavit?
-
-
Tak může je to bavit nebo to chtějí jen kvůli značce?
-
-
Obě varianty jsou možné ;) Netrvám na tom, že to co jsem napsal platí pro všechny hráče v galaxii. Ale tomu, že někteří by koupili klidně i zabalený výkal, kdyby na tom bylo napsáno CoD, AC apod. jsem přesvědčen :)
-
-
-
-
-
TitanFall má stále dostatečnou hráčskou základnu na to si dojít zastřílet :-) Hlavně hra udělal spoustu přešlapů, které buď TitanFall 2 nebo jiná hra jednou dořeší. Mechaniky v Titanfall fungují perfektně, takže věřím, že to není poslední hra, která se bude takto hrát :-)
-
-
Tak u Titanfall je podstatné kterým herním módům dáváš přednost protože některé jsou skutečně již dlouhou dobu mrtvé. Pokud chceš hrát něco jiného než Attrition, nebo Frontier Defence máš problém.
Obávám se že dvojka by musela přijít s radikálními změnami abych do toho znovu šel. *6* -
Základu botů?:)
-
-
-
To mi doopravdy rve srdce.
-
Nuda *6*
-
nic horsiho jsem z CoD snad nikdy nevidel. Predchozi dily jsem sice nehral, ale z tech gameplay video tam bylo aspon neco zajimavyho. Tohle byla od zacatku totalni nuda. A taky by me zajimalo, jak to mistro v Treyarchu delaj, ze ty jejich dily maj horsi grafiku nez predchozi dil od jinych studii...vzdyt minulej AW vypadal pekne a tohle je strasne hnusny *7*
-
-
Súhlas, normalne mi prišlo ZLE...a kládol som si otázku čo to vlastne pozerám...
FUJ plytvanie potencionálom a peniazmi
-
-
Co bych dal za restart, který by to vrátil někam do historie,Vietnam, Korea, nebo klidně zase druhá světová, dyť tam se dá toho ještě vylovit!
-
-
Viete kedy by som kupil hru?
Ak by vsetky peniaze namiesto vyplacania akcionarom investovali vsetko do HRY a spravili Obrovsky remake od WWII...a spravili tam vsetko... poriadne uniformy,zbrane prepracovane,pohyby, krasne realne effekty, a aby to bolo temne a depresivne ako vojna, tankove realne bitky, dodali moznost zvolit hranie multiplayer s Recoil effectom, dedicated servers, a super vyskladanie vojaka ako napr.v Arma III ...nejaky novy mód s objectives atd. atd... mozem pokracovat do nekonecna,
A este jedna velka VEC! Uplne by ma dostali ak by spravili CAMPAIGN za nemcov a dali ich pohlad na Vojnu. Tak ako to spravili v Company of HEROES Tales of VALOR ! Alebo japoncov
-
-
Kdo tyhle srajdy furt vymysli, miloval jsem cod od jednicky po petku a ted vydavaji jen tyhle kraviny z budoucnosti zlata wwI a wwII. S Cod jsem skoncil
-
Dost bolo M4 a dubstepu v trailerech! *1*
-
Daddy´s home. CoD je moje potěšení, to si rád zahraji.