Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasrippl

    Nechápeš málo obsahu? Že žádná hra nemá tolik modů? Tak to jsi hustej když obsah bereš na módy😀 tak to když tam nacpou k tomu br ještě dalších pár módů ale tak to bude asi nejlepší trhák současnosti😀. To že tam chybí kampaň pro single což vzdy CoD mělo docela propracované to nevadí😀 hlavně že tam je br to děla pravé CoD 👍🏻

  • tomasrippl

    Spíš díky bohu😀

  • CoD BO4 mam odohrate nieco cez 24h+. Multiplayer je parodicka arcadia so zalagovanymi hracmi.. Server tick je za tie peniaze a znacku smiesny (hlavne ospevovany blackout). Menu chaoticke a padanie serverov po matchi nema konkurenciu ani u pubg. Hrajem multiplayer fps od quake2. Uzil som si 1k h v pubg atd, roky CS ale toto je neskutocne h....o. Sklamanie ma donutilo napisat snad po rokoch prvy prispevok na games.cz .. Za 53€ som cakal viac.

    Btw mam upnp otvoreny port a max ping 40-50 optika.

  • patr

    Hral som chvilu pubg. Vykon na laptope, radsej som prestal. Buduci tyzden bude novy desktop. Fortnite az dokym som zistil ake priserne kreacie sa daju so stavanim robit. Hned uninstal.

    Br ma bavi hlavne kvoli dobrej tymovej hre s kamaratom a komunikacii. To ine herne mody neponukaju. Max kooperativne hry

  • Jack1947

    Já neřikám že není zábavné ale chtělo by to něco více, napíšuto naposled, prostě o nic nejde no. Tobě se to líbí tak dost věcí odpustíš já si to třeba někdy zahraju - ale jak řikám Heist mě moc nezajímá a Blackout mi příjde málo tobě ne není to hejt je to konstruktivně vyargumentovaná kritika, ano hejtoval jsem před lety COD.

    Právě PROTO žeš nehrál jinou BTR hru tak bohužel nebo (bohudík) je to pro tebe zatím zábavné a to se dá chápat já už jsem hrál a krom FPS pohledu tam toho moc nevidím. Navíc co by stálo za to koupit podle mě lepší COD už byli. Tohle je jen slabej flastr.

  • patr

    Vobec to tak nieje ze vypisujem jaka to je pecka hra a presviedcam inych. napisal som ze o take hry by si sa nemal zaujimat.  Ja neviem, zas si vymyslas ? Ja chapem ze nepripustis iny nazor, nebodaj kladny na to zle cod.

    Len mi pride tvoja ostra kritika absolutne odveci a snazim sa ju uviest spravnym smerom. To znamena, ze kritizovat len 2 nove mody + blackout, 10 novych map, nove mechaniky, ability, specialisti v online hre je NONSENSE!!!!!

    pochop tou tvojou tekvicou ze najlepsie online hry maju len jeden jediny herny MOD !!!!!  A ty ostro kritizujes 3 nove mody v hre ktora vychadza kazdy rok!!!  Ako ludia su rozni, ten kto chce kritizovat, ten bude len aby presadil svoj nazor.


    Jednoducho sa zameraj na krasny novy red dead redemption, lebo online kompetitivne hranie nechapes, alebo si pozri jedneho z vacsich streamerov a zistis v com je cod zabavne

  • patr

    Ake urazky ? Zle rozumies slovencine ?

    Podla mna to je len prehnany hate nic viac.  Pretoze velakrat sa ludia ani na tu hru poriadne nepozru.  Len mavnu rukou, dalsie cod a pisu dokola to iste kazdy rok :D

    Taki by jednoducho mali hrat hry ktore nevychadzaju kazdy rok. Jednoducho je im to proti srsti tak naco to riesit ?  



  • Jack1947

    Spíše ze mě dělá něco co nejsem ale to je fuk má svou pravdu, jde o to že není ničím světoborná ani Světová😀

  • tomasrippl

    ty asi na tom s těma 30lety nebudeš onic lépe když dokážeš svoje nízké urážky jen kvůli názoru na hru, kdyby ti bylo 26 a rychle si dospíval tak tu ani nepíšeš😉, řeknu to za tebe, já tu píšu taky ale aspoň tu neprudím káždého za jeho názor na hru protože mám i jiné zájmy

  • tomasrippl

    no radši se nic nesnažte chápat, ale každá hra by měla být nějak originálně inovovaná a ne brát masový styl ze hry pro dudlíky

  • Jack1947

    Přesně tak, stačilo by trochu zvolnit ubrat a hned by to bylo vše lepší😀

  • patr

    Naco screen ved si to zahram.  Mapy su paradne napr arsenal a frequency apod.

    Neviem, zrejme Vam robi problem pochopit ze grafika je ucelova, kontrastna, farebna, "nerealna" tak ako pri unreal tournament alebo quake hlavne kvoli vybornemu kontrastu a rychlemu hernemu tempu.

    A preto pisete ze je zla. Este raz, realisticka grafika patri do hier typu arma3, rainbow six, squad, insurgency a nie call of duty.

  • výborná grafika?? jako vážně stačí se tu podívat na screeen v tomto článku ta grafika je PŘÍŠERNÁ mám pocit jak z hry roku 2010 a to jsem dobrejch 10 pridal...

  • patr

    Neviem s cim porovnavas ale mne to pride ako br v ovela lepsom baleni. Ak porovnavam s podobnym pubg.  Nesnazim sa presviedcat, lebo ak niekoho nebavia rychle arkadovejsie hry, tak ho nebudu bavit aj ked budu mat tony obsahu a hernych modov.

    Stokrat omilane ? Je to prva aaa hra s battleroyale a podla mna bude velmi zaujimave sledovat aj ine zname znacky.  Ja som predtym BR moc nehral tak pre mna je to nova svieza hra, v porpvnani s pub ovela lepsia. Gunfight a herne tempo je zabavnejsie.


    Ja mam praveze 33 a nemam cas hrat pomale, realisticke hry zamerane na taktizovanie. A nemam ani 4och partakov do tymu aby sa to dalo tak hrat. Preto je pre mna ovela lepsia volba cod nez r6 apod.  Na BR sa mi paci ze ti staci len jeden partak, nepotrebujes 4och a dalsia vec je doraz na komunikaciu.  Musite sa vela rozpravat, prirodzene. Nie ako v counterstrike, je na acku, longu, shorte atd.


    Take komentare behat ako cvicena opice a strilet. Arenova strielacka. Naco take reci? Nikto tam nechce taktizovat a plazit sa v trave. Na to su ine hry. Ludia chcu hrat rychle hry z mnohych dovodov a vobec od nich nevyzaduju nejake pokrocile strategicke moznosti

  • Jack1947

    27 pouze, jinak nechápu proč bych to měl "neznašat" vždyt to je hovadina jenom tam nevidím nějakáý větší pokrok, ty mi příjdeš jako by ses mě snažil slepě přesvědčit že to je největší pecka hra.

    Mě to příjde jako nuda, BTR mod není nic nového, jen stokrát omílané, v horším balení. Konstruktivní kritika neznamená nutně hejt.

    Jaké frázy lol? Ty zase opakuješ ty isté frázy jaká to je pecka tak si hraj neplýtvej zde energii a rozum.

    Mě pár nových map 4 staré , 1-2 mody nepříjde nic moc k tomu ještě mínus kampan, navíc nemastný neslaný zombie mode, který bude stejně schován v nezajímavém DLC. COD nikdy nebylo a nebude týmová hra tak to taky pochob...

    Blakout mode je něco jiného ale aby si to kupoval jen kvůli tomu je dost málo když mě ostatní mody moc nebaví ani nijak zvlášt nezajímají. Z toho už sem celkem i vyrostl někde pobíhat nyní jak cvičená opice a střílet vše co se pohne.

  • patr

    Fakt uz nevim co napisat.  Ine hry maju len br mod, nic viac. A ten br mod rozsiruju, vylepsuju.

    CoD ponuka viac obsahu aj v BR oproti pubg ktory je cisto len BR.  CoD ma 20 hernych modov a aj mod BR je obsiahlejsi nez pubg.  Ty napises ze ma malo obsahu. Toto uz fakt je asi prehnane co pises.  Neznasas tu hru, hladas si len zamienku k hatu hoci si to ani nehral. Proste napis ze ti ta znacka vadi a nevymyslaj si svoje pribehy.  Snad ziadna mp hra nema tolko obsahu ako bo4.

    Ako to ze su tam klasicke herne mody na novych mapach s novymi mechanikami snad nechces brat ako stary obsah ?? Akoze cakas ze kazdy rok ti predstavia 5 zbrusu novych hernych modov ?   V fps hrach su zazite standardy ktore sa vyrazne nemenia. Obcas to ozivi nejaky warmode alebo battleroyal.


    Podla mna mas okolo 30, pomaly starnes. Kazdorocne call of duty je pre teba len akysi zazity stereotyp ktory ani nevyskusas.  Proste dalsie cod, vzdy rovnake. Len zopakujes tie iste frazy ako kazdy rok. 

  • Jack1947

    Nehrál ale to už snad oba víme, jde o to že se ten obsah rozkouskovává do DLC které budou součástí season pass. Zase, hodně obsahu ? to pochybuji jeden nový mod teda vlastně 2 s pár mapama co se rychle ohrají.

  • patr

    Neviem. Hral si to ?


    Prve reakcie boli ze je to prekvapujuco plynule. Kazdy jeden streamer to hodnotil kladne, ty pises uplny opak. ???  Ta hra bezi vyborne v porovnani s pubg. Ja si myslim ze si chceli byt na 100% isti ze hra pojde plynulo pri tom napore hracov.  

    Nechapem, malo obsahu?????  Snad ziadna hra nema tolko hernych modov ako call of duty. Battleroyale je ovela obsiahlejsi ako pubg, ovela viac akcii vznika v hre ci uz vdaka vrtulniku, perkom, grapple gunu, rychlemu gameplayu atd.

    Samozrejme, ty sa ma budes snazit odpalkovat. Ty si call of duty fans.   Len ja netusim fakt co pises o technickom stave a o obsahu.  Ved toho obsahu je tam pozehnane.  To si snad vymyslas?? Hral si to ?



  • patr

    Neviem. Hral si to ?


    Prve reakcie boli ze je to prekvapujuco plynule. Kazdy jeden streamer to hodnotil kladne, ty pises uplny opak. ???  Ta hra bezi vyborne v porovnani s pubg. Ja si myslim ze si chceli byt na 100% isti ze hra pojde plynulo pri tom napore hracov.  

    Nechapem, malo obsahu?????  Snad ziadna hra nema tolko hernych modov ako call of duty. Battleroyale je ovela obsiahlejsi ako pubg, ovela viac akcii vznika v hre ci uz vdaka vrtulniku, perkom, grapple gunu, rychlemu gameplayu atd.


    Samozrejme, ty sa ma budes snazit odpalkovat. Ty si call of duty fans.   Len ja netusim fakt co pises technickom stave a o obsahu.  Ved toho obsahu je tam pozehnane.  To si snad vymyslas?? Hral si to ?


  • Jack1947

    Jeho ani mě to zas tak neoslovuje, myslel něco militantního a to smolík no.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit