Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • honcka

Zaplať si na měsíc gamepass, za pár hodin to dohraješ a pak můžeš ještě projet další hry

• Tak ! Naprosto přesně. A ještě by si s sebou měl vzít toho zvukového pacienta. Zlatý časy kdy měl od Pecháčka co týden ban a mohl se oddávat svojí audio úchylce aniž vy tu prudil. 

• Ty a tvoje zvuková deviace a obsese jakýmsi vybájeným Tomášem 😂 Už sis vzal léky ? Už ti KONEČNĚ někdo nařídil ty elektrošoky ? 

• Inquisitor

Je v game pass

• dworkin

Nezmínit Enhanced Heaphone Mode, aneb Příplaťte si 20 dolarů ročně, jinak nebudete mít správně fungující prostorový zvuk, je obrovský fail této recenze. 

Opět a znova se ukazuje, že proti stále se stupňujícímu se tlaku vydavatelů, aby hráči dostali méně za více peněz, nehodlají herní novináři dělat vůbec nic.

Až tady bude norma, že zadarmo bude hra pípat z PC speakeru a normální zvuk bude za příplatek, tak se nikdo nedivte.

• MP CoD mi vždycky byl a bude u pr ... ale těšil jsem se na single. Bohužel, hra nejde na Steamu sdílet (jako většina MP věcí), takže si to nezahraju, možná až to bude za 10eček v akci. Ale 70e za tohle se pos*ali.

• sylens

Tak to nehraj, ne? 

• Korpusi, tobě už na té samotě u lesa hráblo dočista, viď? Ty optiko vlka samotáře. Jdi obhajovat 9/10 u God of Dragon Age a neztrapňuj se, prosím. Jsi nejvíc toxický pacient. Neumíš nic jiného než plakat, že ti za ty tvé žvásty dává někdo nesouhlasná hodnocení a pak je nazýváš hatery. Sám jsi ale tak hnusně toxeckej, že nechápu jak se při tak pokrytecké povaze můžeš vůbec podívat do zrcadla. A co Day Before? Už hraješ?

A než začneš blekotat něco o tom, že si mi sáhnul na bebíčka…. CoD nehraji. Věnuji se posledních 6 let hlavně japonské tvorbě. Aktuálně Metaphoru. Prostě tě jen nemám rád a vadíš mi jako člověk. Jsi totiž naprosté dno lidstva a doufám, že na tebe v Jizerkach nenarazím. 

• A proto je dobře, že ty recenze nepíšeš :-)

• Corvus

Volání dutých u konkurence 6/10. To bych ještě považoval za adekvátní, ale osmička...? Solidní přestřel u takového odpadu. Ale samozřejmě některým lidem stačí ohledně her opravdu hodně, hodně málo. Takovej ekvivalent EA sportů, kdy se každoročně změní soupisky a přesto se najdou myriády lidí, co to koupí. Tolik k tomu volání po originalitě ve hrách... Pardon, vlastně tohle dutovolání # 869 má ryzí novinku v podobě omni movementu 😀 a také parádní novinku v podobě upravení zvuku na míru za krásných dvacet dolarů navíc 😂 Naprosto neuvěřitelný. Už jen za tohle bych té kejdě srazil pět bodů. 

• Sr_Lobo

Nešťastný překlep, samozřejmě mělo být správně Call of Durin: Balrog Ops.  

• sylens

Za mě skvělá hra, neskutečně rychlá.

• Co jest Call of Dury ? 🤣

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit