Call of Duty: Black Ops 7 – recenze nejnovějšího akčního blockbusteru
-
Tak špatná SP kampaň už ani není žádným překvapením. CoD je každý rok čím dál tím více zaměřené na MP a pravidelným hráčům CoD je to jedno. Je to škoda.
Doby skvělých SP kampaní v Infinite Warfare či Modern Warfare jsou pryč.
-
S Call of duty jsem skončil u dvojky, kterou mám dodnes v paměti jako top válečný herní zážitek. Den D nebo Stalingrad bylo něco neskutečného. Vtažení do děje, gameplay, napětí, emoce. Pak ještě MP united offensive, protože vozítka.
Přiznám se, že ty moderní díly už jsem nehrál, takže můj dojem, když jsem shlédl gameplay z této srač.., je jen nevěřícné zírání do monitoru. Můžu jen děkovat Bohu, že střílečky už nehraju... ale stejně, za tohle někdo půjde do pekla, tvl.
-
Příští rok to bude deset let od CoD IW, kdy případné pokračování má neskutečný potenciál. Vůbec bych se nebránil hrát za E3N ETHANa, kdy by se tímto mimo jiné ospravedlnila hráčova vydrž a byl by to logický základ pro úpravu HW E3N s dopadem na gameplay. Dále bych rozšířil a více propracoval boje ve vesmíru, s větší nabídkou letounu, etc. Singl kampaň by se skládala z několika menších otevřených map, kde by si hráč zvolil způsob hry: zda-li stealth průchod, nebo naopak. Pochybuji, že se IW2 v této podobě, někdy dočkám.
COD Infinite Warfare je vlastně velmi dobré (bylo mi lháno) -
-
A s CoD to bude mít společný jenom název:)
-
Je to tak, IW ma jednu z nej pribehovych kampani serie. Kdyby se to nejmenovalo CoD, lidi by na to snad neplivali uz jen z principu.
-
-
Tak prostě hráčská veřejnost funguje - Far Cry může být každý díl inovativní a stejně se na ni bude plivat protože Ubisoft, Dark Souls ti může dát takřka stejnou hru podesáté a stejně to bude masterpiece.
-
100% souhlasím. Kupoval jsem s výraznou slevou a kampaň jsem si dost užil. Problém byl ten, že se to jmenovalo CoD.
-
-
-
Já hraji pouze singleplayer už od prvního Call Of Duty (včetně Call Of Duty 3 na PS3), takže jsem si na měsíc zakoupil PC gamepass a zaplakal jsem. Něco tak strašného už jsem dlouho nehrál. Přinutil jsem se kampaň dokončit, abych ji mohl osobně zhodnotit, ale je to děs od začátku do konce. Zřejmě to byla moje poslední zkušenost s touto legendární sérií.
-
Nechápu to omílání lži, že si lidi COD kupují hlavně kvůli MP. Desítky lidí z mého okolí většinou MP u COD vůbec nezajímá nebo jej jen vyzkouší - a to nejde o lidi z nějaké bubliny. Všichni vždy hráli COD přesně kvůli tomu, co je popsané na začátku recenze. Já MP hrál jen v původní Modern Warfare trilogii a už MW3 mělo až moc kravin. Když jsem to viděl teď (finiš pomocí jednorožce), je to síla. A kampaň o fetování. Brave new world...
-
Tak tady se někdo hodně sjel, když tu recenzi psal...Že gratuluji. Zařadit se po bok velikánů jako je IGN, Eurogamer či PC Gamer. Že Vám to trvalo....
A vyladěné MP? To je asi ten nejlepší vtip, co jste letos vyprodukovali. MP v posledním COD je všechno, jen ne vyladěný. Snipery skrze zdi? Není problém. Pohyb jak sjetý oprangutan, co se snaží hrát na Titanfall? 100%. Healthbar? To chybělo....Jo a zapomněl bych, vidět stovky videí, jak hráči narazí na cheatery, to už je jenom taková špička ledovce. O recyklaci map a masivním používání AI při tvorbě hry bych už ani neřešil.
A pak se "novináři" diví, že je nikdo nebere vážně.