Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0tecFura

    Jestli mluvíš o singl kampani tak určitě souhlas. Řekl bych v porovnání s ostatníma novějšíma dílama byla celkem dobrá singl kampaň v infinitive warfare. 

  • Něco strašného. :( od cal of duty 4 furt to samé dokola. Skok z jednicky na dvojku super, z dvojky na čtyřku taky bomba, ale pak mezera a nic. Furt to samé, trochu lepší grafika a čím dál víc filmových scén.  Některý ty zabery mi přijdou jako bych hrál jako malej s pistoli v ruce jurskej park v herně. Uplne si to vybavuji a byla to i vetsi zabava. To samozřejmě není problém jen CoD. Nebudeme si nalhavat, ale ty hry maji bejt 18+ přesto vyvojari je umyslne delaji aby to mohli hrat 8+.   :D

  • Derp_1337

    Zajímavé bylo, jak hlavní postava držela teroristu jako štít a pak vložila odjištěný granát do teroristovy kapsy a odstrčila ho pryč. Terorista pak "hezky" vybouchnul.

    Hned jsem si říkal, že to je fakt dobrý nápad mít hned vedle sebe sebevražedného teroristu s odjištěným granátem. What could possibly go wrong?! 😂

  • Hidden

    Je to klasicky prepalene, ale vlastne mi to ani nevadi a nic jineho bych od CoD ani necekal. :)

    Jinak auticka dovedou jezdit velice rychle, takze to by byla asi ta posledni vec, co by mi na tom celem vadila.

  • Lukyz

    Tak tohle bylo v mnoha ohledech přepálený i na poměry CoD 😅

    Ale jsem rád, že se konečně vykašlali na to zatracený futuro, pro mě je první BO nejlepší díl, co mi ale vadí je novej dabér Woodse, ten chlápek mu není ani trochu projevem podobnej. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit