Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops IIII prý neobsahuje příběhovou kampaň. Nahradí ji battle royale
18.4.2018 | Václav Pecháček
64 příspěvků
-
Kampaň ve formě DLC, nebo season passu.
-
"graficky a technicky dokonale vyladěná konkurence" tak nic vtipnejsiho jsem tenhle tyden necetl *1* kdyz se takhle chovaj i redaktori, tak se nemuzem divit, ze serie tolik upadaj (far cry, cod,...)
-
Tak to je krok kupredu .. setrit se musi a i ty druhorady scenaristi pro singl museli bejt drahy, tak se skrtnou uplne. Multak bude uz od MW2 defakto bez inovace a BR se okopiruje z toho co uz na trhu je ... za 60 euro + 60 euro za season pass ...parada ... a co tam jeste soupnout zombie ...
-
už asi 10 let? souhlas, ale TW neni Real time, ale na tahy
-
Ghost? Leda jestli máš to oko skleněný.
-
..JJ v tomto prípade to tak asi je,ale keď to vidím v obchodoch na ciferníkoch,tak to je iné.asi som sa len nechal touto životne dôležitou vecou trocha uniesť.. *1*
-
Tyhle online hovadiny pro streamery a twitchaře jsou zhouba dnešního herního průmyslu. Každá druhá hra ted je bude battle royale.. většina her se soustředí už jen na mulťák a single chybí, nebo supluje tutoriál k mulťáku. Samozřejmě je to mašina na prachy, proto to dělají, ale kde jsou ty časy, kdy se všichni soustředily na singleplayer, příběhy a kampaně? Her bylo o dost míň a byly mnohem graficky hnusnější, ale stály za víc než většina dnešní produkce. Například RTS už se dneska krom Total Waru prakticky nedělají, což mě velmi s*re..přijde mi to jako strašná herní degradace, čím nás teď krmí.
-
Myslím, že v tomhle případě ale nemá jít o římské číslice. Buď to představuje frčky (které v některých případech mohou jít nad tři čárky) nebo klasické "počítání zářezů/dnů", kde by potom pátá čárka přeškrtávala ostatní.
-
štvorka rímskymi nie sú predsa štyri čiarky kurňa!a tak isto to kazia aj na nástenných hodinách.
..frflem.. *13* -
Sto lidí... *1*
Za mě nejlepší kampaň mělo Infinite Warfare a slušná osmdesátková jízda v prvním Black Ops. -
Dle mýho názoru Infinite Warfare a Black Ops 2 (s přimhouřením oka i Advanced Warfare a Ghosts) měly na poměry COD dobrý single.
Infinite Warfare mě dokonce (společně s MW2 a COD 2) bavilo ze všech dílů nejvíc. -
A já myslel, že apríl už byl:)
-
Tak od MW 2 tam ta kampaň byla spíš aby se neřeklo, tak možná už jsou jen konečně upřímní a není to zas 6 hodin recyklátu.
-
A bude to stat 60 Euro? Ja jen ze kdyz uz to nema ani kampan a jediny bonus je battle royale, tak neni lepsi si rovnou stahnout Fornite, ktery je zdarma? :D
-
já bych tomu říkal hra jen s multiplayerem
-
battle royale je takovej novodobej open-world nebo chcete-li zombie survival.. za chvíli bude všude a ve všem *1*
-
Škoda, COD jsem vždycky kupoval až s odstupem, právě kvůli kampani. Multiplayer už byl tou dobou většinou mrtvej. Vypadá to, že tenhle díl vynechám.
-
Battle Royale? Jak originální...
-
Zajímavé, jsem si myslel, že celý americký konzolový trh kupoval CoD prakticky jen kvůli kampani.
-
to v tom případě Andrej bude moc hrát, když to nebude kampaň