Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops IIII prý neobsahuje příběhovou kampaň. Nahradí ji battle royale
18.4.2018 | Václav Pecháček
64 příspěvků
-
battle royale je takovej novodobej open-world nebo chcete-li zombie survival.. za chvíli bude všude a ve všem *1*
-
štvorka rímskymi nie sú predsa štyri čiarky kurňa!a tak isto to kazia aj na nástenných hodinách.
..frflem.. *13* -
-
Myslím, že v tomhle případě ale nemá jít o římské číslice. Buď to představuje frčky (které v některých případech mohou jít nad tři čárky) nebo klasické "počítání zářezů/dnů", kde by potom pátá čárka přeškrtávala ostatní.
-
-
..JJ v tomto prípade to tak asi je,ale keď to vidím v obchodoch na ciferníkoch,tak to je iné.asi som sa len nechal touto životne dôležitou vecou trocha uniesť.. *1*
-
-
Stává se;)
-
-
-
-
Právě díky rychlo kvaškám a modelu free to play, lol ,pubg,wot, a dalším takovým zbytek scény upadá přitom po většinu času nemají tyhle hry ani dobrou grafiku, příběh klišoidněiší než vše ostatní a bugů víc než v předběžným přístupu kdejaké blbosti. Jenže jsou zdarma nebo za pár korun. Podpořím raději ačkovou produkci a ona mi teď podstrčí BR tupou vyvraždovačku to neee.
-
-
Kdo tě nutí tu tupou vyvražďovačku podpořit more?
-
-
Kdyby se tak stalo, tak název Black Ops III by nedával smysl
-
Tak od MW 2 tam ta kampaň byla spíš aby se neřeklo, tak možná už jsou jen konečně upřímní a není to zas 6 hodin recyklátu.
-
-
Sto lidí... *1*
Za mě nejlepší kampaň mělo Infinite Warfare a slušná osmdesátková jízda v prvním Black Ops. -
-
Na BOPS 1 jsem zapomněl, uznávám.
-
-
Dle mýho názoru Infinite Warfare a Black Ops 2 (s přimhouřením oka i Advanced Warfare a Ghosts) měly na poměry COD dobrý single.
Infinite Warfare mě dokonce (společně s MW2 a COD 2) bavilo ze všech dílů nejvíc. -
-
Ghost? Leda jestli máš to oko skleněný.
-
-
Skleněný není. Uznávám, že Ghosts měly sice hloupou zápletku (i na poměry série), ale dobrou výpravu a mise - plížení v jungli, boj v hroutícím se mrakodrapu, přestřelka v kosmu, únik ze zaplavenýho města, podmořská infiltrace a finále na jedoucím vlaku. Jako jednohubka na odreagování (což je pro mě COD především) to svoji práci odvedlo.
-
-
Mě Ghosts přišli blbý jak dlabaný necky. FPSkám se nevyhýbám, ale CoD mě většinou míjí hlavně kvůli cenové politice Activisionu. Tohle jsem dostal a lituji toho.
-
-
Zkus i dvojku, jestli na ni někde za dobrou cenu narazíš, přišla mi lepší. Každopádně to doporučení ber s rezervou, přeci jen je od někoho, koho bavily Ghosts *15*
-
Bezmyšlenková akce je pro mě novej Doom (naprosto boží), ne tahle srágora, kterou designoval a psal někdo s půlkou mozku. Pokud bereš Black Ops jedničku jako novější, ty mi přišly celkem OK, nenadchly, ale hraní nebylo bolestivé.
-
Chápu, bezmyšlenkovitá akce nemusí sednout každýmu. Bavil tě vůbec nějakej z novějších dílů? Jestli jsi teda kromě Ghosts nějaký hrál, když říkáš, že tě většinou míjí.
-
-
-
-
-
-
Kecy "S první informací přišel server Polygon, podle jehož zdrojů studio Treyarch jednoduše nestíhalo singleplayerovou kampaň do letošního října dokonči"
Na druhou stranu -Určitou náhradu by měly poskytnout i kooperační mise proti umělé inteligenci. jesti budou součástí hry a ne jako DLC tak prosím.
Jinak to vypadá na docela průšvih, protože stále jsou lidi co si to koupí/pujčí jen kvůli SP.
Je to i jasný signál pro ostatní vyvojáře - SP už v dnešní době začíná postrádat smysl bohužel. -
"graficky a technicky dokonale vyladěná konkurence" tak nic vtipnejsiho jsem tenhle tyden necetl *1* kdyz se takhle chovaj i redaktori, tak se nemuzem divit, ze serie tolik upadaj (far cry, cod,...)
-
Nechápu ten hate na BR. Však to to je to stejný co moba před 3-5 lety. To taky dělal pomalu každý a hrálo to každé Deco. Jde jen o trend. Klidně taky můžeme za 2 roky nadávat na simulátory rybaření.