Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať žije degenerace! :-D
    • Ano, všichni jsou tak strašně hloupí protože si kupují Call of Duty hry. Jsou tak hloupí, že to denně hrají hodiny a hodiny a skvěle se u toho baví a pak si koupí další díl, tak strašně hloupí. Jen ty jsi ten velký a rozumný chytrák, protože víš jak strašné to je a vyhneš se mu........
      • To nic neměni na tom že kvalita této značky rok od roku upadá.
      • :-D No přesně tak...sám bych to nenapsal líp :-) Teda maličkost - nejsem jen já ten chytrej, ale je nás díky bohu o pár navíc :-D
    • Co se stalo na konci vývoje CoD BO v Treyarchu:
      Tester: Šéfe ale v BO je ten singl naprosto otřesný a mulťák vlastně stejný jako v předešlém dílu.
      Šéf: To nevadí,ty tupé sv.ně to stejně koupí.....
      • Mulťák je vlastně stejný? Hrál jsi obě zmíněné hry, nebo jsi jen SP pirát, který o mulťák okem nezavadil? Ano, střílíš do protivníků, tím ta podobnost končí. Vše v MP o dva řády výše než v MW2.
        • Hele s tím SP pirátem jsi už dost trapný tak toho radši nech. A tomu "Vše v MP o dva řády výše" se musim smát je to pořád stejné dokonce někdy i horší. Běháš po mapě jako cvok a střílíš do všeho co se pohne toť vše.
          • Aha, takže teď jsi mi to teda nandal... Nevím, co mám dělat. Asi toho označování pirátů budu muset nechat a utíkat se k mamince vyplakat na rameno.
            • keny11: Polituj mě prosím... A nebo se mi směj, mě to bude úplně stejně jedno.
            • Tak nevim jestli se ti mam smát nebo tě litovat.
      • Smál bych se ale bohužel manageři tam takhle přemýšlí.
    • Nemusíš se zase tolik chlubit *1*
      • Koukám že potrefenej se ozval... *1*
    • Nemůžu víc než souhlasit :)
      Je ale vidět, že kvalita neprodává vždycky ;)
  • Black Ops nebyl o nic větší "paskvil" než předchodí 2 díly MW. Kdyby za ním nestál Treyarch, tak to fanoušci přijmou mnohem lépe. Co na Black Ops musím ocenit byl větší důraz na konspirační bečkový příběh a oproti MW1 už docela slušně vylepšená grafika. A délka? Ano hodně krátké, ale stále o nějakou tu hodinku delší než trapný Medal of honor 2010. Mě se singl Black opsu líbil a hlavní problém vidím spíše v tom, že vše už bylo parkrát viděné, tudíž to ztratilo na síle. Nevim v čem byly předchozí díly MW jako lepší. Vždyť ta hratelnost je naprosto totožná, možná pouze AI bývala kdysi lepší.
    • BO jen dokazuje že víc všeho jen škodí. Jako kdyby jsi páni v Treyarch řekli "v žádném případě nesmíme nechat hráče ani na sekundu vydechnout. Postavíme proti němu milion stále nabíhajících nepřátel, dáme mu munice že by to neuvezlo ani nákladní auto a on už se zabaví." Od čtvrtého dílu to s CoD jde jen z kopce a každý díl to jen zhoršuje. Víc toho víc tam toho a dohromady je z toho neuvěřitelně směšná slátanina. Počítám že v CoD 8 bude víc nepřátel než kolik je lidí na celé planetě a výbuchů že by to nezvládly ani všechny atomovky co máme.
      • SP pirát! Když se ti to nelíbí, tak to nehraj a už vůbec nekritizuj. Každá kritika by měla vést ke zlepšení a to ty v žádnym případě u CoD nechceš. Běž si zakempit do BC2 a nám dopřej chvíli klidu.
        • Já nejsem pirát jenže to ty nikdy nepochopíš. Já jako hráč mohu kritizovat a nechápu jak jsi přišel na to že nechci aby se CoD zlepšilo když tu celou dobu píšu pravý opak. CoD upadá jak po stránce MP i SP a nic na tom nezmění ani počty lidí co to hrají. Každá hra by se měla postupně zlepšovat a přinášet nové a nové nápady ale tady je to pravý opak.
          • SP je slabší, pravda. Ale já se bavil. Když vezmu novinky v MP: Zombie mod,žebříčky,wager matche(hned tři druhy),lepší customizace (osobní loga,maskování xichtu) ,trochu realističtější chování zbraní ( i když i tady mám několik výtek), daleko promyšlenější mapy ( campeři mají vyloženě smůlu ), a hlavně návrat dedikovaných serverů po tom tragickém pokusu z předchozího dílu. Jako každá hra, samozřejmě ani tato není dokonalá. Ale napsat, že hra nepřinesla nové nápady, není fér.
            • keny11: Ty seš mi vážně zajímavá existence. 65 postů o hře, která tě vlastně zaujala jen tím, že se ti vůbec nelíbila...
            • No teď jsi sem napsal tolik důležitých a zásadních vylepšení to je fakt něco. Dokud budou lidé jako ty kteří uchcávají nadšením z shitu jakým je tahle hra (a jak se zdá i následující díly) tak my kteří oceníme kvalitní hry máme smůlu a nedočkáme se zlepšení. To co CoD 1 započalo je už dávno pryč a bude se muset stát zázrak aby se to opět vrátilo.
        • Přesněji, to CoD se zlepšit nechce a to tu kritiku má docela před nosem.
          • No a až se CoD změní, tak zase miliony lidí budou brečet, že je to něco jinýho. Značka je prostě značka.
    • Naprostý souhlas,mezi black ops a o rok starším MW 2 nevidím co se hratelnosti týče ŽÁDNÝ rozdíl.BO má však alespon docela fajnový příběh ze zajímavého a ve hrách dosud příliš neviděného prostředí studené války.
      • To je fakt takove prostredi studene valky jako v BO skutecne nikde neuvidis. Kdyz jsem videl jak si Treyarch predstavuji a ztvarnily Bajkonur tak jsem se smal az se za bricho popadal.
  • Je to smutné že tenhle paskvil má takové výdělky a některé hry co jsou mnohem kvalitnější si mohou o takovém úspěchu nechat zdát.
    • Žádný paskvil, Mp je skvělý a v mnohém překonává MW2. Nevím, kdo by si mohl koupit CoD (jakýkoli díl) kvůli SP. Jsou to Mp hry od samotného začátku a v MP jasně kralují nad všemi ostatními hrami. Žádná jiná FPS hra se nehraje tak moc jako CoD. BO má skvělý MP a vím s jistotou, že ho budu hrát minimálně rok než vyjde další díl. Kterou jinou hru hrají lidé tak dlouho? Moc jich nebude. Co se týče mě, tak jsou to nejlépe investované peníze do her, žádnou jinou hru jsem nehrál tak dlouho jako Call of Duty díly.
      • CoD neni MP hra od začátku v prvním díle byla SP část dělaná poctivě a byla hlavně dlouhá. To až postupem času na to začali kašlat a víc se zaměřily na MP a to je špatně. Některým lidem to vyhovuje a některým zase ne ale MP se až na pár maličkostí od čtvrtého dílu nijak extra nezmenil pořád je to to samé jen jiné mapy nic víc. CoD 1 jsem si koupil jen kvůli SP a dostal jsem co jsem očekával tato značka má nabízet oboum skupinám hráčů stejnou zábavu a ne jedny okrádat na úkor druhých. To že se MP hraje déle a člověku i vydrží déle nic nemění na tom že i SP je velmi důležitý a zajímá mnoho lidí. Tenhle díl tak jako i některé předešlé je jen odfláklý paskvil na kterém šetří kde to jen jde.
        • SP bez multiplayeru zajímá jen piráty. Tečka.
          • Tajnej: Tak presne takhle uvazuje pirat. Pryc stebou. *11*
            • Jistě, šlápl jsem panáčkovi na kuří oko, tak rychle se mnou pryč.
          • A tím chceš říct jako co?
      • Kterou jinou hru hrají lidé tak dlouho? Treba serii Battlefield a dokonce si tvrdim rict ze ho hraji dele nez nejake CoD.
        • Nejdéle se hraje legendární cs 1.6. Hra která neomrzí ani po x letech. Neznám lepší zábavu než zápas s klanem v 1.6ce.
          • CS je samozřejmě vynikající i dnes. Osobně jsem tedy měl radši souce. I když i ten dnes působí jako chudej příbuznej ve všech ohledech.
        • Déle možná, ale kolik lidí to hraje? Ve srovnání s CoD? Hmmm? Nejvíce hrané Bfko je to poslední BC2 a to právě proto, že začalo kopírovat CoD všude, kde se dalo a příbližilo se arkádě jako je CoD. I tak to nestačí a prodeje a počty hráčů jsou u CoD pořád mnohem vyšší.
          • Nemyslím, Bf série je stále hraná v dosti lidech. Od původního 1942 až samozřejmě po novější druhý díl B.Company je to stále počtem na slušné úrovni. Na serverech například pro zmíněný Bf 1942 se hojně tajtrdlíkuje do dneška a to nepočítám fakt, že své oddělené servery a plný stav lidí zastávají i neméně kvalitní modifikace do této hry. Osobně se sice snažím zastávat názor, že každý máme to svoje, ale upřímě, nepochopím, co je tak na MP pro novější CoDs zajímavého - je to jen dynamická, chaotická a přeplácaná nelogická směs kravin, kde každý skáče jak šašek a honí fragy a je to spíše právě multiplayer CoD, který by potřeboval velkou inovaci, než aby byl příkladem pro jiné tituly.... A to, že se obecně CoD korunuje díky obrovskému počtu lidí, jako nehranější MP, z něho ještě nedělá kvalitní zábavu...
            • A to, že ti tu milion CoD haterů nakliká kladné body, ještě nedělá z tvého příspěvku kvalitní počin. Nicméně... každý máme svůj názor. A pokud je navíc vyjádřen slušnou formou, má zde své místo. Díky.
          • Teď jsi rejpnul do živýho, ale sám bych líp nenapsal *1*
  • Prosim Call of Duty 1,2 vrat se. Tychle nove rychlokvasky uz me lezou krkem a ze zecatku to vypadalo na tak slibnou serii. Jenze ted uz jde jen o prachy a nic ineho. *11*
    • Tak jako o prachy jde všem ale většina ostatních dokáže pro to i něco udělat. Tihle jen plácnou do pořád stejného enginu pár nových map do SP strčí několik čim dál víc dementních misí a šup už je to v obchodech.
      • Přečti si prosím ten článek ještě jednou. O Sp tady nejde, miliony lidí co to hrají, tak hrají Mp a ten je skvělý, pravděpodobně nejlepší ze všech FPS her a nabízí toho nejvíc. Sp máš jako bonus, proč by jinak byly všechny díly Call of Duty mezi top 15 nejvíce hraných Mp fps. Kritizovat hru, kvůli Sp je trpas a dávno ohraná písnička. Sp člověk hraje 5 - 10 hodin, Mp stovky. Aspon u mě to tak je od Call of Duty 2 a nikdy jsem nelitoval peněz za originálky a u všech dílů jsem se vždy skvěle bavil. BO není vyjímkou.
        • Já tu hru mohu kritizovat za to že čim dál víc kašlou na SP a ničí tak to co CoD 1 začalo. To že MP hrají lidé více a déle nijak nesnižuje důležitost SP.
        • Vis vubec za co prvni dily dostavaly tak vysoka hodnoceni a poradim ti MP to nebyl! Dnesni CoD je Odpad a nic ineho.
          • No já vím, že CoD 2 jsem hrál v MP asi dva roky v kuse. Sp byl fajn, na jedno odpoledne a podle statistik to tak udělalo 90% lidí. To, že u nás Mp hraní ještě pořád není tak rozvinuté, neznamená, že ve světě je to stejné. CoD byl a zatím to vypadá, že vždy bude král arkádových MP FPS. Konkurence dělá jen slabé odvary a bojím se, že BF3 bude ještě větší arkáda než BC2 a to tu hru pohřbí.
      • Souhlasim s tebou a vim ze kazde firme jde o prachy, jenze tady maji kazdy rok cim dal vic penez a misto toho aby hra byla rok od roku lepsi(delsi) tak je to presne naopak. *11*
  • To zas bude flame *7* MP BO je tou nejzábavnější MP FPS, co jsem zatím hrál. Ať si říká kdo chce co chce, já investovaných peněz nelituji. Jen mě trochu mrzí cenová politika nadcházejících DLC *3*
    • Souhlasím, také se velice bavím u MP. Jsou to Mp hry a MP mají skvělý. Žádný MoH nebo BC2 nesahají v MP CoD hrám ani po kotníky. Flame, nebo ne, ale když hru denně hrají miliony lidí, tak na tom něco kvalitního bude, jen si to přiznat že......
      • Hamburgery take zerou denne miliony lidi a pritom je to kus umlety flakoty s houskou. *5*
      • Tak ted si me pobavil *1* Žádný MoH nebo BC2 nesahají v MP CoD hrám ani po kotníky *1* *1* Hraj si co chces, ale nesir tu bludy.
        • No hrál jsem všechny zmiňované hry a musím tě zklamat, nemáš pravdu. Nejlepší je BO a to o dvě délky.
        • A sahají teda pane? Řekni mi prosím v čem? V hratelnosti to není. V kustomizaci také ne. V množství zbraní také ne. V počtu map a modu také ne. V možnostech nastavení také ne. V přídavcích jako je Zombie mod, Theatre mod také ne.

MoH byla čistá a trapná kopírka. Arkáda snad ještě větší než je CoD. A Bfko? To mělo zůstat věrné starším dílům a ne se také snažit vycucat z CoD co to jde, narvat pár vozidel a zničitelný terén.
          • *1* Spoluprace v BC2 je a obrovska. Ty si myslis ze na Battl chodim hrat sam? To mate mozna tak vy u CoD, ale ja hraju se znamima a to nekdy i v poctu 10+ lidi na jednom serveru a to bys pak videl jak se skvele hraje. Samozrejme pouzivame hlasovou komunikaci. Ale o necem takovem si hraci v CoD muzou nechat jen zdat.
            • Ruda: Jasne na vsecko prisel prvni COD *1*
            • Proč si to myslíš? Pokud vím tak s prvním voice chatem přišel právě CoD. Pokud hraješ s přáteli, tak je to samozřejmě o něčem jiném, ale to je stejné ve všech hrách a věř, že CoD není vyjímkou. Jde spíše o lidi a náhodné hráče, kteří hrají sami a těch je docela hodně a rozhodně mají větší šanci na slušnou zábavu v CoD, než v BC2.

Já sám vlastním s přáteli několik Bo serverů a k tomu máme i teamspeak. Takže o spolupráci nebo komunikaci nouzi rozhodně nemáme.
          • Hratelnosti myslis kasparky kteri sprintuji mapou sem a tam, pri kazdem druhem kroku vyskoci do vysky a bodaji kolem sebe nozikem v tempu siciho stroje. Mody? Vzdyt ve vsech se hraje stejne, at uz se kempuje nebo beha vzdy jen kazdy sam za sebe. O teamovou akci clovek nezavadil co byl rok dlouhy. Aby nebylo hodne map, kdyz ma kazda rozlohu obyvaciho pokoje. Mnozstvi zbrani? Stejne se v ramci kategorii lisi jen vzhledem a to je pro me podruzne. *5*
            • Mas pravdu, moc jsem BO nehral. V dobe kdy jsem mel snahu a chut ho vyzkouset byla totiz PC verze MP jaksi nepouzitelna. Na obsah se muzou nazory ruznit ale to ze je po technicke strance PC verze BO paskvil je bez debat.
            • Jde vidět jak si BO hodně hrál, když vlastně mluvíš o MW2..........smutné
            • Bodaví kasparci jak rikas byli V MW2. BO všechny tyto neduhy z MW2 dávno opravil a nebo primo odstranil.
          • Tak kdys to srovnam treba s BC2 tak ten u me vytezi nad COD(ano zkousem sem MP COD) predevsim v hratelnosti, clenitosti a velikosti map, tymove spolupraci, vozidlum, grafice, destrukci prostredi na kterou sem tak douho cekal. A paradnim DLC BC2 vietnam.
            • No říkat, že v BC2 je spolupráce je vtip velmi nepovedený. Sám jsem hru několik měsíců hrál a tak moc dobře vím jak to chodí na 90% serverů. 2/3 týmu sniperi a místo, aby útočili, tak se všici zakempí a ti zbylí chudáci, co jsou v jejich týmu jsou odsouzeni k záhubě a nutné prohře, protože šanci nemají. To už opravdu je lepší hrát na menších mapách než rozhlehlých ukempených hnusech.

Ale je to věc názoru že. Mě CoD hry baví velice, stejně tak mé přátele, hrajeme je od prvního dílu a to že se moc nemění nám nevadí. kvalite je pořád tak vysoká, že není nic lepšího.
            • game set and match :)

Ruda? cakame na tvoju kontru :) alebo uznavas porazku?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit