Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • díkes
  • zajímalo by mě, proč jsou všichni tak moc proti naskriptovaným scénám.. *7*
  • 4/10 by bylo akorat. Ano zobmie mod stal mozna za to, ale kuli tomu jsme to snad nekupovali ne? :) Ty novy zombieci vypadaji dost odflakle. Prijde mi to jako kdyby si nekdo rekl, no tak jim tam dame zase zombieci a hraci budou spokojeny.
  • Ne asi, od cod4 to de pekne do hajzlu. U CoD4 uz to meli stopnout a jit jinou cestou. Recenzeti uz si zvykli na herni kratkou dobu, misto toho aby jim to dali poradne sezrat tu pak vidime same recenze od 7 nahoru. Kde jsou ty dlouhe vecery u stareho medala nebo hl (myslim prvni dily). Zombie vypadaji skoro stejne, navic ty nove veci co tam udajne jsou byli uz v ruznych modech. Jestli ale nekdo chce vyxhazovat penize za pet hodin herni doby a skoro stejnou grafiku, hodne stesti. Zombie stejne za chvili omrzi a multiplayer beztak dopadne jako u predesleho dilu.
  • LOL

co je na tom najlepsie? otrasna grafika? ziadna fyzika? ziadna AI? autoheal? uzucke koridory? kratka herna doba? komplet vsetko naskriptovane?

skvela zabavka pre male deticky.
  • po grafickej stranke to vyzera maximalneotrasne. gameplay ta ista sracky co stare cod.
    jak sa mozte tesit na takyto odpad? a este za to aj platit. LOL
  • Nooo reknu ti to takhle. Jesi to bude vypadat jako ten novej Medal of Honor a bude to za 4 hodky uhrany tak nema cenu to ani kupovat a mozna ani stahovat :D
  • Pete.palis
    jj sry jsem se splet.)...Kennedy
  • ehm, nemyslím než ty trailery spíš myslím tu dnešní hranici za odpoledne dohrané, viz jeji před chudci a konkurence.....
  • Taky bych řek, že byla zaujatá. 6/10 bylo na osekané CoD4 trochu moc, zvlášť díky ztrátě mých drahocenných peněz. Snad jen ten Zombie mod stál za to, škoda, že sem ve videu nových zombíků viděl jen minimum inovací a ty rádoby drsňácký hlášky taky tomu moc nepomáhaj.
  • Kennedy je to na tuty. Možná, že se budou tvůrci snažit vytvořit podobně kontroverzní scénu jako ten útok na letiště v CoD MW2 a ukážou atentát v Dallasu z pohledu Black Ops. Stejně si v CoD vymýšlejí, co je napadne, tak proč ne tohle?
  • spíš jako Kennedy, že by Black Ops měli něco společnýho s atentátem? *5*
  • Pete.palis
    No určitě mě těší víc jak spackanej MOH.)...a v 0:39 vypadá jak Bush:D
  • Nebojte, hra bude mnohonásobně delší než jste mohli vidět v traileru i obou gameplay videích dohromady.
  • Samozřejmě ta recenze nebude zaujatá. Protože je to COD, a každý ví že COD je nejlepší a jak ste sami mohli vidět v traileru jedná se o herní titul roku, takže si určitě těch 95% zaslouží!!!
  • Vypadá to dobře, snad někoho i napadne že by hra mohla být delší....
  • Gimme Shelter od Rolling Stones
  • už se těším na Vaší recenzi. Doufám, že nebude zaujatá. CoD 5 tu dostalo 6/10. tak jsem zvědav. *5*
  • jak se jmenuje ta muzika z traileru?
  • Ale jo, trailer pěkný. Ale myslím, že už jsme díky tomu traileru viděli všechny naskriptované scény *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit