Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops - videorecenze
20.11.2010 | Lukáš Grygar
179 příspěvků
-
Jakto že Lukáš Grygar udělal recenzi pro Tiscali a ne pro hrej? :(
-
DObry den,musim pochvalit tiscali ale recenzia presne opisuje pravu realitu hry.Nevsimajte si tieto zaslepene deticky oni vidia ze je to cod a im to staci maju ruzove okuliare a nechcu videt pravu tvar cod. COD BO si nezasluzi viac ako 5.5\10. Fakt dobra recenzia
-
Tak Vám nevím, ale koukal sem na další video recenzi a mám pocit, že lidé tady na Tiscali nemají něco rádi a tak to stále opakují dokola. Z jejich recenze čiší nechuť a vyčítavost - MoH, BO a jié věci. Když sem viděl například video recenzi na Eurogameru, narozdíl od té tady na mě působila hra kladně a měl sem chuť si ji zahrát (http://www.eurogamer.cz/videos/call-of-duty-black-ops-videorecenze-eurogameru-ve-full-hd?size=hd) to stejné platí i o obyč recenzi na ZINGu (. Navíc mám pocit, že když si pustíte to video z Eurogameru, tak ten hlas dříve dělal recenze pro Tiscali .... .
Docela mě teď pobavily některé posty. Není tomu ani měsíc, co všichni hanili MoH za to, že neměl atmosféru, že příběh byl nudný a tak podobně a teď tu čtu, jak bříběh MoH je daleko "záživnější", má lepší atmosféru a je lépe hratelnější. Koukám, že co jiná recenze, to jiný názor na stejnou hru od stejného člověka.
CoD BO je dobrá hra. Stejně jako ty předešlé díly, je to skripotovaná věc ve které jde o atmosféru a střílení. Pokud hledáte u těchto her něco jiného, nehrajte je. Všichni vědí, že Treyarch není dvakrát šikovný (CoD WaW nebyl graficky nic moc, zvuky pušek zněly, jako by někdo plival "flusačkou" v tunelu atd.) a já mu zrovna dvakrát nevěřil, ale to, co udělali dle mého názoru za skok (grafika je super, stejně jako u Vašeho oblíbeného MW2 je to vylepšený engine z předešlé hry) naznačuje, že se snaží a pokud neusnou na vavřínech, příští hra, díl nebo co vzejde jako další bude určitě super. To že někdo je totálně zblázněnej a zažranej do MW ať už 1 nebo 2 neznamená, že ostatní nejsou dobří a že VY máte pravdu a musíte ji každému narvat do hlavy (teď mluvím všeobecně, neplatí jen pro MW fanoušky).
BO je dobrá hra, MP je super (jen ten motion capture mohli udělat lépe), grafika je super, zvuky bomba (až mě to překvapilo) a hlavně jsou tu DEDICATED servery, které oblíbené vycheatované a zkažené MW 2 nemá.
Pro mě je BO dobrá hra, kterou sem si v SP užil (ač ji nemusím hrát znovu) a MP si užívám dále.
Jestli s tím nesouhlasíte, Vaše věc. Já chtěl říct jen tohle. -
-
Ještě jedno dobré review (jen v EN)
-
-
BO se mi nahodou zalibil, ale ne az tak, abych to hral podruhe. Meli by udelat jiny engine a uplne od zakladu prekopat cod k lepsimu, s pribehem a bez tuny scriptu.
-
tak to si volovinu napisal.
to prave activision moze za to ze zakladatelia infinity ward odisli zase spat k EA.
takze activison sa podpisal nemalou vinou no tom ze BO je taky shit... -
-
dyt to neni zas takovej shit *1* jasne ze prvni mw byl super ale ted kdyby to vyslo jako nova hra a pred tim byl bo a mw2 tak by wvam mw1 pripadla jako sracka taky *2*
-
-
Tak jsem si to v patek zahral a dohral a musim rict, ze to byla posledni cod co jsem hral. nuda, nuda, skript , skript a klise se schizoafektivni poruchou. Jestli tudy se ma ubirat herniscena, tak to asi prestanu hrat hry. Co me jeste vice desi, je to, ze tuto sracku je ochotno si koupit tolik lidi. Pak budou vsechny ostatni studia kopirovat tyto pitomce z activision.
Doufam ze zase z popela povstane nejaky crytek a stvori zase poradnou pecku. Ted uz cekam jenom na halflife3 -
-
No myslím si že házet vinu jenom na Activision není dobré.Infinity Ward ukázalo že umí udělat slušný kousek a kdyby se nepoškorpily s Activision tak jsme se mohli těšit na cod black ops ještě o kapku více.Současný spolutvůrce toho moc neukázal jen že se snažil okopírovat skvělou práci infiniti ward.Chybami se člověk učí.Dále bych poukázal na to , že si můžete všimnout např. film Harry Potter tam to dělali (teď to nevím přesně) každý film jiný tvůrce.I když je to o tom samém (v případě cod je to válka) tak každý díl má jiný nádech a jeden se nám líbí více než druhý.O Cod se nedá říct nic jiného.Hold jiný kraj jiný mrav.
PS: Half-life tak na to se těším taky :D
-
-
5/10
-
STOP FLAME WAR
███۞███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▃
▂▄▅█████████▅▄▃▂
I███████████████████].
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤... -
je tam moc strileni moc moc moc..ehm dyt je to valka ne ? *1* SP neni tak dobrej jako v MW1 a 2 ale rozhodne bych mu dal 7.5 monza 8/10 jasny ze od hry typu cod nemuzu cekat nakou hloubku tu sem necitil nikde mozna jen v prvnim cod jeste na q3 engine, ale co je fakt je ten ze sp v cod:bo me bavi vic nez sp v novym medal of honor, kterej na me pusobil priserne nudne *6*
-
-
no nevim .. hold zrejme patris do cilove skupiny .. coz je oka .. ja teda taky nemam nic proti relaxacnemu tupemu strileni, ne vzdy ma clovek chut na narocnejsi tituly .. ale i ve srovnani s ostatnimi zastupci toho 'zanru' je to dle meho slabsi prumer a na ten slabsi prumer ho vytahnul pribeh, jakkoliv uz je preklisovany, predvidatelny a prehnany .. na druhou stranu je to o MP .. a kazdemu dle jeho chuti ... s medalem bych to asi radeji nesrovnaval .. ten pres stejne mechanizmy alespon pusobi vice uveritelneji a ma nejakou atmosferu .. cimz se pres prumer lehounce presvihnul :)
-
-
no nevim jeslti uveritelneji kdyz na kazdou zidku ti musel nekod pomoct vylezt... *1* , mam rád hlavně dobrý hry a oc je dobry si hodnotim sám a cod nebylo spatny jasny ze treba metro2033 me bavilo vic a pokud bych chtel neco vaznejsiho tak si znova zahraju armu 2, ktera me taky docela bavila
-
-
Zidka rikam tomu co lze plavne preskocit a ne kde musim zvednout ruce nad hlavu! Navic to bylo delano hlavne na efekt, urcira sounalezitost s teamem. Ale kdyz uz jsme u toho jedna vec je sapat se pres zed s mobilem a kreditkou v kapse a jina ovesen neprustrelnou vestou, zbrani, munici atd. Kdo nekdy v praxi okusil co to vazi bude vedet o cem je rec. *5*
-
-
jde spis o to ze tam kde ty potrebujes pomoc, tvuj cca stejne oveseny partak vyleze bez problemu ...
-
-
Jo to je fakt. Zrejme animace kdy nas kolega vytahne na zed vypadala lepe nez kdyz bychom se na ni sapali sami, nebo se snaz vyojari delala tezko rict. Ovsem mam pocit ze zminkou o realismu mel autor puvodniho prispevku na mysli neco jineho. Bez debat MoH mel dost chyb k vytykani, to ze me oslovil mnohem vic nez BO na tom nic nemeni ale ze bych mu vycital zrovna lezeni pres zed tak to jako ne. Treba ta nekonecna munice u pistole me mrzela o dost vic, zcela zbytecny ustupek arkadovosti tim spis ze malo kdo ji v boji vubec vyuzil.
-
-
-
sry .. pribehove uveritelneji jsem myslel ... :) zidky, cekani az projdou vsichni ostatni abys mohl prejit ty, samootviraci dvere, nekonecna munice a podobne je demence ktere se snad uz v modernich simple FPS nezbavime
-
-
-
-
Muj nazor SP 6/10 MP 8/10