Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops - videorecenze
20.11.2010 | Lukáš Grygar
179 příspěvků
-
Velmi dobrá recenzia na uplne podpriemernú hru :)
-
tahle diskuze stojí za ho*no, samej degen :/ *6*
-
STOP FLAME WAR
███۞███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▃
▂▄▅█████████▅▄▃▂
I███████████████████].
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤... -
Nemuzu se porad zbavit pocitu, ze tento dil COD (zatim jsem nehral, nemuzu posoudit, ale neverim, ze me singl takto zklame) se musi pospinit jen proto, ze ho dela Treyrach a hotovo! Tot me poznatky...
-
-
Těžko říct, ale třeba já, být v roli recenzenta, bych neváhal sundavat dolů 2 body za naprosto nedostatečnou délku hry. A to všeobecně, nejen v případě CoDů. Kampaň na 5 - 7 hodin je prostě hodně málo.
Chyby ve skriptování tam prostě jsou a to dost viditelné (např. střelba z půl metru do nepřítele a ten vůbec nereaguje a ani neumře, protože hráč nespustil skript). To jsou věci, které by se při hodnocení odpouštět neměli, obzvláště u takového titulu jako jsou Black Ops. Já v té hře prostě nějak nevidím ty milióny $, které byly do hry vloženy. Když už jsme u těch peněz, rád bych věděl, jaký byl vlastně rozpočet a kolik peněz z něj šlo na reklamu a kolik na samotný vývoj. -
-
Jasně, Black Ops je krátký. Ale vem si třeba takový poslední Medal of honor, ten je ještě o třetinu kratší(a nudnější a hnusnější) a taky se to v recenzi moc nevytýkalo. Mě se Black Ops líbil a délka je zhruba stejná jak u Modern warfare dílů.
-
-
Medal je nuda, kdezto BO je zabavne az se clovek za bricho popada. Zoufala parodie na strilecky kam se hrabe mistr Bean.
-
-
Jo, nechci predbihat, az to zkusim, reknu, ze to je treba take sragora... Ale od zacatku mi proste bike do oci, jak se to kritizuje, jelikoz to nedela Infinity, mezi nami MW 2 mel kampan take hooodne kratkou,ale hra me bavila, uvidime co toto, kazdopadne to tak i tak zkusim :-)
-
-
když dva dělají totéž není to totéž
-
-
-
-
Tak v základu není BO špatná hra, ale musíme si přiznat, že jde jen o umělé prodlužování wow efektu z MW za účelem na sérii co nejvíce vydělat. Plno lidí už to pochopilo(byť až po koupi BO) jiní zatvrzele tvrdí, že je to pořád bomba. Asi i z toho důvodu, že si nechtějí přiznat vyhozené peníze.
-
-
Vyhozené peníze? I kdyby byl SP tak nudnej, jak tu všichni nadávají, stále je tu ješte MP a to je špička na současném trhu. Já rozhodně nemám pocit vyhozených peněz.
-
-
tak ze by to bola spicka rozhodne nesuhlasim.
malinko nad priemerom ale urcite nie spicka.
od toho to ma hodne daleko...
-
-
-
My jsme pravý pařani, my si dáme toto;)
http://www.youtube.com/watch?v=Lg-7jWDiHqM&feature=player_embedded -
-
Hehe, to je taky pecka pro "pravy parany", o ano... *1*
-
-
5/10
-
Povedená recenze, ukazuje naprosto vše co je pro takový typ hry typické. Chválím za recenzi, kárám za pozdní nahození na web. Slíbili jste že bude v pátek večer, ale vylezla až v sobotu (něco si musím vymyslet, aby chlapci z redakce moc nespychli *1*).
-
Blá blá blá
všechny ty "chyby" který vytýkáte BO byly aj v předešlých dílech ..Béčkovej příběh?skripty?hromada neustále se valících nepřátel? to je přesně MW2 nebo MW nebo WAW ..jenže MW2 9/10..zajímavý
Mám radši hry s příběhem ..jako třeba Brothers in Arms...ale když hraju COD tak nestojim na místě a nečekám na to co se bude dít,nebo nechodim do míst kam bych neměl abych pak mohl kritizovat skripty...
Příběh je rozhodně líp vyprávěnej než třeba v MW2,,jinak je to prostě klasickej novodobej COD..nefere mě hodnocení spíš mě fere že kritizujete za to co v těch předešlých hrách bylo taky. -
-
presne tak souhlasim, pribeh pro me byl lepsi a zazivnejsi jak mw2 kde tyto chyby byly taky... ale nikomu moc nevadili ...
hlavne vietnam ma svoje kouzlo.. bohuzel sem v recenzi nevidel napr. zminku o blackbirdu coz bylo naprosto unikatni letadlo a i kdyz jeho zpracovani trochu vazlo bylo to prijemne zpestreni..
to ze to mw2 kopiruje mi zas tak nevadi historii mam radsi a klidne si dam podobnej pribeh o par let zpet :) i kdyz nadruhou stranu sem krome 3-4 pocitu nikde nemel pocit ze by to nejakym zbusobem hru kopirovalo.. -
-
taky jeste nechapu kritizovanou delku hry, kdy kritizujou neco okolo 6 hodin... a hned by za to kazdej sundaval 2 body... pokud vim u MW2 to bylo stejny... ale tam to nikomu tak extreme nevadilo..
-
-
Mě ta délka hry docela sedí..hrál jsem na vetrána 6hodin a myslim že je to tak akorát jelikož těch 6hodin je nacpanejch akcí ..pokad' to někomu nesedí..at' dál hraje např. Far Cry2 kde 2/3 hry jen chodíš z místa na místo.
-
-
-
Nj, tak mě vadí přesně podobná věc. S recenzí bych sice víceméně souhlasil. Stejné chyby jsou kritizovány zřejmě proto, že mají všcihni pocit, že už by konečně mohly být opravené. Bohužel mám ale pocit, že kdyby současný díl byl od IW, tak by stejné chyby nikomu moc nevadily. Co mně tedy vadí je hodnocení MW2 vzhledem k tomuto dílu. Jak to proboha mohlo všude dostat tolik? MW2 byla lepší akorát v MP (nové mapy, nové módy). Opravdu sem nepochopil, co na tom kdo vidí. Dokonce to bylo i v televizi ve zprávách :D , což mě tenkrát hodně rozesmálo. No prostě, pokud mělo MW2 9; 9,5 atd, tak tohle si zaslouží aspoň 8,5. Podle mě, by se na to mě Treyarch vykašlat, protože lidi jejich COD zřejmě nikdy neocení.
-
Souhlasím, všechno tohle se u MW bralo, tak proč to teď kritizovat. Na příběh je kladen největší důraz ze všech dílů CoD a grafika je oproti MW2 značně vylepšená(např. jungle je moc pěkná, stejně jak HDR efekty). Co mi tradičně vadí je respawn nepřátel na některých místech a lehké arkádové chování zbraní, kdy zabít někoho je srašně jednoduché a časem to začne nudit.
-
-
Tak hru jsem zatim zacal hrat a musim rict ze me to dost prekvapilo.Hra opravdu stoji za to.Lepsi jak nejakej Medal of Honor 2010 ktery jsem dohral a byl jsem sklamany.