Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops - videorecenze
20.11.2010 | Lukáš Grygar
179 příspěvků
-
CoD:BO určitě není hra dokonalá, ale Treyarch příjemně překvapil. S recenzentem si dovolím nesouhlasit snad ve všem, co hře vytýká. Ono také (možná z důvodu recenze) na videu je vidět, že patrně hrál na EASY a hru prostě jen tak proletěl, aniž by si vychutnal desítky zvratů, různých akcí... a vůbec ten příběh je podáván dost dobře a žánr "thriller" je na místě.
-
lidi jsou čím dál víc hloupější
permanentně skuhrají nad tím že už se jen vyvařují zaběhnuté značky že se nedělej hc hry
a že konzole jsou na H a ničí hry, že se dělají tupé hry atd...
a pak se objeví recenze na hru která je presně tohle všechno a lidi se můžou zbláznit že dostala JEN 6/10
takže prosím všichni co obhajují tohle herní zlo by si měli jít naliskat a ti kteří si ji koupili nejlépe hned 2x protože díky nim se porád vytváří herní odpad -
Pro mně je tohle CoD největší propadák roku. Moje hodnocení je 5/10.
-
recenzia je moc zaujatá. bolo vidno, že bola zameraná len na chyby a to sa rovná zlej recenzii. Aby sa z recenzii dalo niečo zistiť musí byť vyvážená. Ešte sa ľudia na tiscali musia veľa užiť.
-
Muj nazor SP 6/10 MP 8/10
-
Dobrá recenze...jako vždy od Lukáše :)
Games.cz FTW!! -
black ops je podle mě velice kvalitní hra jak SP tak MP, pokud chce někdo silnej příběh tak si ať si sedne k televizi a podíva se na film typu band of brothers, pacific, nebo na vojína ryana. Nechápu proč někdo odsuzuje hru jenom kvuli tomu že jí má na svědomí Treyarch, mě osobně treyarch velice překvapil, tato hraje z mého hlediska je nadprůměrná, je to klasická střilečka žádný "zbytečný" věci kolem prostě ti daj zbraň a ty střílíš né abys každejch 5 minut přemýšlel jak se máš dostat dál, příběh v cod (1 až 7 ) je normální valečnej příběh nevim co si vy ostatní představujete že by mělo bejt ve válečný hře za příběh. dále bych chtěl zmínit jak mužete napsat (říct) že black ops vykradlo předešlí díl to samý i u kometářu k Medalu to že v Cod 4 a 6 byla jízda v autě nemuže bejt v jinech hrách to že v 6 si jezdil na skutru nemužeš už v žadný jiný hře jezdit na jinech dopravních prostředcích takhle soudit hru je podle mě ubohý, jeden kometář tu píše že toto cod je zklamaní roku vůůůůbec podle mě je nejvetší zklamaní toho roku jednoznačně MAFIA 2 hra je to dobrá ale ne tak jak ji všichni vychvalovali. závěrem bych chtěl říct že Cod BO je hra která ma dobrej příběh, plná kvalitní akce která tě na začátku chytne a pustí až při závěrečnejch titulkách a tohle si od CoD představuju a bylo to tak v každém díle ať už od Infinity Ward tak od Treyarchu
-
Poprosil bych do budoucna o možnost stažení pokud možno v HD. Děkuji. *4*
-
-
A co ti brani si to stahnout? A video je v HD 1280-720.
-
-
Příběh je super, celý to okolo Reznova
-
Naprosto souhlasím s recenzí. Modern warfare 2 mělo lepší singl i příběh. V black ops se skáče z bláta do louže no žádná sláva a zklamání. Multiplayer je daleko lepší.