Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops - videorecenze
20.11.2010 | Lukáš Grygar
179 příspěvků
-
Konečně pořádná a pravdivá recenze, souhlasím se vším. Aspoň nějaké recenzenty activision nepodplatil :)
-
Kde se to dá stáhnout, prosím. Streamy mě neberou. Proč už nedáváte přímý odkaz na stažení jako kdysi?
-
Souhlas s recenzí, nejlepší jsou haldy bojovníků viz. mise ve vietnamu,kde nabíhaj přímo na letící kulky v počtu nekonečném. Tahle hra je jen o tom vzít si těžkej kulas a rozstřílet na hadry půl světa,ani u toho hráč nemusí moc myslet jen jít a krosit co se hýbe jak pako. Naopak mě nadchla poslední mise s lodí, od souboje ve vzduchu až po podpalubí to byla špička. Je výhoda,že voják ve hře umí ovládat všechny zbraně,letadla,vrtulníky,buldozery,tanky,ponorky prostě jako v reálu:)))
-
samy děcko se tu potuluje! *10*
-
Videorecenze moc dobrá a přehledná, ale nemůžu s ní souhlasit - osobně mě Black Ops ze všech ModernCOD bavil nejvíce (singl). Nechápu, jak si někdo může stěžovat na béčkovost příběhu BO, aniž by mluvil o totální béčkovosti obou MW (parta supr vojáků se žene za zlým komoušem přes celou planetu a místo aby ho čapli rovnou, tak to vezmou přes co nejexotičtější lokace, aby se mělo kde střílet). Tady navíc máte hrdiny, které si můžete zapamatovat a sžít se s nimi, to se o mlčenlivých herojích z dřívějších dílů říct nedá. Atmosféra konfliktů studené války (dobře, vietnam nebyl kdovíjakej a na vietcong vzpomínám se slzou v oku, ale...) na mě dýchla mnohem více než cokoli co mělo atmosféru suplovat v MW a mise ve mne zanechaly nějaký dojem. zatímco kropení civilistů na letišti bylo podáno neuvěřitelně suše, zajmutí veitcongem nebo hlavně útěk z Vorkuty v BO byl parádní atmosférický zážitek. A jinak je BO po všech stránkách stejné jako oba MW, tunel se spoustou výbuchů a nepřátel - kde v téhle části hry vidíte rozdíl?
-
-
Ve me take zanechali dojmy. Kdyz jsem dvacet minut poslouchal vitezny pokrik pri uteku z Vorkuty kde hlavni hrdina pobil snad milion straznych kteri si s urputnosti kamikazde pribihali pro smrt jsem slzel smichy a to se mi bezne nestava. Stejne tak predstava Treyarch o podobe Bajkonuru byla zabavna. *1* *5*
-
-
Tak to to call of duty mě vůbec nebaví a je to nejhorší díl celé serie !!!!!!!!!!!!
-
Proc uz tady nedavate primy odkaz na stazeni? Nechci se na tom divat v nejakem flashi, ale ve svem oblibenem prehravaci.
-
BO se mi nahodou zalibil, ale ne az tak, abych to hral podruhe. Meli by udelat jiny engine a uplne od zakladu prekopat cod k lepsimu, s pribehem a bez tuny scriptu.
-
tahle soutěž je podvod :-/
-
Videorecenze se povedla, palec nahoru.. Ta píseň o které sme zmiňujete je Waiting for the sun či Paint it Black? *1* zasekl jsem se na tom a žádná jiná mě nenapadá. Děkuji za odpověď.
-
-
Fortunate Son.
-
-
Jasně, Forrest Gump, na to sem opravdu zapoměl *3*
-
-